CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ibu Dedah Rahsia, Hampir Tukar Wany Hasrita Dengan Bayi Lain

26-11-2018 03:37 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 8697| Komen: 91|Original author: Oleh: Amirah

Description: Mana-mana wanita yang pertama kali menjadi ibu pastinya kekok dan kurang pengetahuan tentang penjagaan anak dengan baik selepas saja dilahirkan.
Mana-mana wanita yang pertama kali menjadi ibu pastinya kekok dan kurang pengetahuan tentang penjagaan anak dengan baik selepas saja dilahirkan.

Begitulah apa yang berlaku pada ibu Wany Hasrita, Norita Jaafar yang mendedahkan dirinya tidak pandai untuk memangku anaknya sendiri selepas dilahirkan dan ketika itu Norita mencecah usia 21 tahun.


Wany pula asyik menangis dan pernah dia merasakan mahu menukar Wany dengan bayi lain selepas melahirkannya di hospital kerajaan.

Namun disebabkan kurangnya ilmu penjagaan bayi rupa-rupanya Wany mengalami kembung perut hingga menyebabkan dia menangis.

Foto: IG Wany Hasrita
Niat Norita itu hanyalah gurauan sahaja dan dia sendiri mengatakan anaknya itu berperwatakan seperti lelaki kerana terlalu nakal hingga pernah dipukul ayahnya.

Ibu Wany juga menyorokkan status penceraian dengan bapanya hinggalah Wany terjumpa satu dokumen yang disembunyikan ibunya selama setahun dari pengetahuannya.




"Saya tak tahu fasal perceraian itu sebab saya tinggal bersama nenek saudara ibu selama setahun sebab ibu dan ayah kerja dan tak ada siapa boleh jaga saya.

"Walaupun waktu itu saya hanya berusia 12 tahun tapi dah boleh faham apa yang mereka lalui dan saya terima dengan baik," katanya.

Di sebalik kejayaan seorang anak terdapat seorang ibu yang sentiasa mendoakan dalam diam dan moga Wany sentiasa menyenangkan hati ibu bapanya. - CARI
23

Bagus
18

Marah
17

Terkejut
18

Sedih
13

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (109 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote munchkin 26-11-2018 03:42 PM
Poyo much ??
Quote umbut 26-11-2018 03:44 PM
Baby memang selalu kembung perut... ramai ibu muda dulu2 tak tau.. kena urut,sapu telon...
Quote mieymiey 26-11-2018 03:45 PM
Gitu Bintang Faling Fofular berusaha memecahkan batu kesenduan.
Quote missDollie 26-11-2018 03:46 PM
Who the hell are yusssss
Quote Miawlover 26-11-2018 03:48 PM
So........
Quote LavaUollss 26-11-2018 03:50 PM
mieymiey replied at 26-11-2018 03:45 PM
Gitu Bintang Faling Fofular berusaha memecahkan batu kesenduan.

sendu khen sheol...motip jadi paling foffular. mesti setiap minit gigih undi online dengang gigih buat fake akaun untuk mengundi
Quote cha-cha 26-11-2018 03:52 PM
@terpaku mesti suka baca ni

Quote lazim 26-11-2018 03:58 PM
Tanda2 seseorang itu popular adalah apabila cerita2 bodoh mula keluar.

tapi xleh lawan kisah bf zara sya yg berjerawat tu. trs kena troll 1 malaysia
Quote besarkecik 26-11-2018 03:58 PM
Aku harap dia tak wujud dalam industry seni.
Quote drivethru 26-11-2018 04:12 PM
Beritu sendu demi menutup malu anak x dpt ke ajl33.
Quote bellaa 26-11-2018 04:18 PM
k                                                            
Quote buapakperut 26-11-2018 04:22 PM
ape cerr nih?
Quote fushimi 26-11-2018 04:26 PM
jadinya

gosipkah ini
Quote terpaku 26-11-2018 04:36 PM
Kesenduan yang tiada berpenghujung
Quote terpaku 26-11-2018 04:36 PM
cha-cha replied at 26-11-2018 03:52 PM
@terpaku mesti suka baca ni

Choiyyy yach!!! Sejenak ku termenongggg
Quote lonso 26-11-2018 04:38 PM
tolonglah... ini pun nak up ke...
Quote qis_88 26-11-2018 04:39 PM
Aku xpenah rase die popular.. heyyy.. sapeee kauuu???
Quote kucingitam 26-11-2018 04:41 PM
mujur makcik tak tukar..kalu tak tak merasa la makcik dikenali ramai..eh..terkenal ke?
Quote sharlenetexas 26-11-2018 04:41 PM
Mak wani iras chef norzailina nordin.

Lihat semua komen(91)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-1-2022 07:04 PM GMT+8 , Processed in 0.070761 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top