CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Peminat Tegar Sanggup Bayar Untuk Jumpa Ismail Izzani, Siap Nak Tempah Hotel

26-11-2018 03:29 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 3981| Komen: 22|Original author: Oleh: Amirah

Description: Peminat merupakan tulang belakang kepada artis untuk terus mendapat tempat dalam industri hiburan serta membantu mengekalkan populariti.
Peminat merupakan tulang belakang kepada artis untuk terus mencapai kejayaan dalam industri hiburan serta membantu mengekalkan populariti.

Namun lain pula cerita dengan peminat tegar. Ismail Izzani mendedahkan bahawa dia telah ditawarkan sejumlah wang oleh peminat tegarnya untuk mengadakan pertemuan secara peribadi.


Foto: IG Ismail Izzani
Peminat tersebut dengan berani menghubungi pegawai perhubungan awam syarikat pengurusan dan meluahkan niatnya untuk berjumpa dengan Ismail.

"Dia beritahu tidak kisah bayar berapa banyak kepada pihak pengurusan asalkan dapat bertemu dengan saya. Malah, ada sanggup menempah hotel untuk saya menginap supaya dapat meluangkan masa sambil menikmati jamuan pada keesokan hari," katanya pada My Metro.





Namun Ismail telah menolak tawaran tersebut secara baik dan tidak menganggap ianya sesuatu yang buruk.

Bukan tidak mahu berjumpa langsung tetapi dia perlu mencari masa yang bersesuaian kerana kebanyakkan peminatnya merupakan pelajar sekolah.

Berapa agaknya jumlah wang yang ditawarkan semata-mata mahu berjumpa Ismail? Ini betul-betul peminat fanatik. - CARI
13

Bagus
13

Marah
9

Terkejut
17

Sedih
20

Lawak
27

Bosan

Friends Rank (99 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mieymiey 26-11-2018 03:39 PM
Baru keluar gua ker makcik?
Quote besarkecik 26-11-2018 03:55 PM
Berapa banyak benang pasal dia?
Quote kroit92 26-11-2018 04:05 PM
next  
Quote nisako 26-11-2018 04:36 PM
ewwwwwww x lalu
Quote Rainrein 26-11-2018 04:41 PM
Muka macam ni pun ada orang minat ke?  
So ewwww.
Nampak sangat bbnu nowadays taste kelaut.
Quote slyfynx 26-11-2018 04:48 PM
BUkan baru td ade ke thread yang tajuk sama ngn thread ni
Quote awexgaban7 26-11-2018 05:13 PM
set dak wicet ja sanggop.... dak pon anju.... hehe hampun anjuuuuuu
Quote mizzmimi 27-11-2018 01:39 AM
Diorang tu menghanjeng ko pasal kes hutang duit hotel dengan anjuling tu le.. Tu lah amik spm pon takmo.. Itulah pentingnya kbat bahlol..
Quote Ketypurry 27-11-2018 05:18 AM
Hauk sangat ya taste budak sekarang muka macam ni pun ada yang hadap
Quote azwanaliori 27-11-2018 07:50 AM
Haha sian la da mcm gigolo plak
Quote biozipstar 27-11-2018 02:18 PM
eh macam dah baca tadi kt benang lain
Quote ipanimanz1 27-11-2018 11:12 PM
mak oi...budak cmni pun de org 'gilai'...ape nak jd nk jd ngan budak2 skg ni
Quote Nenasketum 27-11-2018 11:16 PM
Dah sunat ke belum budak ni? Takde aura langsung macam maknyer dedulu agaknya.. Hehehe tetiba nak libatkan mak dia.. Kenal pun tak
Quote Sazida 29-11-2018 12:41 PM
muka cam tempurung kelapa pun ade yg minat ek? dah la nyanyi mcm nk feeling retis Hollywood. suara out. perasan je mail ni
Quote Suriram28 29-11-2018 01:43 PM
Nenasketum replied at 27-11-2018 11:16 PM
Dah sunat ke belum budak ni? Takde aura langsung macam maknyer dedulu agaknya.. Hehehe tetiba nak li ...

Sape mak dia?retisss kah?
Quote blinkmos 29-11-2018 04:02 PM
Wartawan Cari ni sebelum post berita, tak search dulu ke tgk ada ke tak cerita yang sama.. bosannya cerita ulang2...
Quote diss69 14-2-2019 08:25 AM
Suriram28 replied at 29-11-2018 01:43 PM
Sape mak dia?retisss kah?

Yupppp.. Suliza salam.. Penyanyi 90an..
Quote bulalof 14-2-2019 08:27 AM
cant get the fact dia x sekolah
Quote azimodin 14-2-2019 08:47 AM
mail mmg image dia "busuk x mandi " ke?

Lihat semua komen(22)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 10:08 PM GMT+8 , Processed in 0.098236 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top