Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Bawak Pisang, Pasang Lagu Masa Ziarah Kubur. Apa Masalah Iqram Dinzly?

26-11-2018 01:13 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 5285| Komen: 83


Tak habis lagi timbulkan kontroversi, Iqram Dinzly dan perangai aneh bagai susah nak dipisahkan lagi.

Sejak kehilangan bapa tercinta Oktober tahun lepas, pelakon ini banyak menimbulkan kekocohan menerusi IG Live.

Macam baru-baru ini, Iqram ada menziarahi kubur ayahnya di Ipoh Perak.

Foto: MH
Dalam live tersebut, Iqram melakukan kerja-kerja pembersihan di sekitar kawasan perkuburan.

Dapat dilihat dia membaca surah Al-Fatihah buat arwah dan selang beberapa minit kemudiannya, Iqram memasang lagu-lagu berunsur Ketuhanan.

Tak cukup, Iqram juga memasang lagu cinta seperti Kisah Antara Kita nyanyian One Avenue Band.

Foto: MH
Keadaan mula aneh bila netizen melihat aksi Iqram yang sedang meratap kesedihan pada batu nisan sambil membawa setandan pisang.

Ramai netizen yang menyaksikan live tersebut mempersoalkan mengapa dia membuka lagi dan membawa setandang pisang ketika menziarahi kubur.

Foto: MH
Persoalan tinggal persoalan, hanya Iqram sahaja yang tahu jawapannya. Doakan sahajalah yang baik-baik buatnya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 83
Komen

Previous : "Sampai Tersembul Payudara Nak Ke Mana Tu?" -Kilafairy Dihentam Lagi

Next       : Peminat Tegar Sanggup Bayar Untuk Jumpa Ismail Izzani, Siap Nak Tempah Hotel

Komen Terbaru

Quote Nham22 8-12-2018 10:53 PM
mizsela replied at 26-11-2018 03:32 PM
dia buat something ke kt ayah dia smpai jadi x betul cmni....dia depress kot..

I pon speku mcmtu.lain mcm jadinye lepas ayah die xde....mcm frusted sgtt...down dan kemurungan yg berpanjangann....why..why

Lain-lain Komen

Quote laksmanabentan 26-11-2018 01:25 PM
arwah bapa dia suka makan pisang kot..
tu yg dia bawa pisang tu...
Quote meklalala 26-11-2018 01:27 PM
someone please save him..
Quote LipasComel 26-11-2018 01:28 PM
mungkin dia bawa pisang untuk stand by kot2 dia lapar masa bersihkan kubur arwah ayah dia. dia pasang lagu mungkin sebab bosan sunyi sangat dekat kubur masa tgh bersihkan kubur...? husnuzon tak iols?
Quote dazzlingDentist 26-11-2018 01:28 PM
reputs cari ni pun..kdg2 saja je besor2 kan citer. dlm gmbo tu dia bwk sesikat je la pisang tu..bkn setandan, ke ada gmbo lain mmg nmpk setandan dia hangkut?
Quote ayjay 26-11-2018 01:35 PM
Dia pasang lagu berunsur ketuhanan kan?
So, apa masalahny?

Dia bawa pisang tu mungkin simati suka pisang. Baguslah tu. Dia mengingati.

Quote Redvelvet3 26-11-2018 01:35 PM
Itu dah kenapa....
Quote PristineOne 26-11-2018 01:41 PM
Sesetengah tempat....memang pisang dibawa...dan diletakkan kat surau kubur atau pondok wakaf kubur...bertujuan sedekah pada sapa sapa yg ziarah kubur atau pada orang orang yg hadir jika ada pengkebumian pada hari itu.
Quote mieymiey 26-11-2018 01:45 PM
Bawak Pisang, Pasang Lagu Masa Ziarah Kubur. Apa Masalah Iqram Dinzly?


Dah ko tau dia ting tong, lagi nak tanya apa masalah dia??
Quote matchstick 26-11-2018 01:50 PM
naseb baik dia x bawak limau mcm kubur cina
Quote harkktuih 26-11-2018 01:50 PM
penjodoh bilangan pun lemau..BM dapat berapa dulu ni?
Quote Star_el 26-11-2018 01:57 PM
demit aku takleh tahan gelak lak baca thread ni
Quote hotmak 26-11-2018 01:58 PM
kesiannya lah arwah, taktau nak ckp apa dia ni
Quote buapakperut 26-11-2018 02:07 PM
setandang ke? belajar balik penjodoh bilangan la
Quote anarina 26-11-2018 02:12 PM
buapakperut replied at 26-11-2018 02:07 PM
setandang ke? belajar balik penjodoh bilangan la

Kan gila setandan harus tinggi, ni seciput je pisang hahahaa i siap teliti balik pisangnyehhhh, anyway he tingtong gone case, doa je yg terbaik ek utk dia, i punya kwn yg i duk ulang2 bila kuar psl dak dinzly ni pun i dah nyahkan dlm idup i dgn mendoakan yg terbaik utk kwn tu, sbh we cannot help em, hujung2 kita yg jd gilaaa
Quote M.Rose 26-11-2018 02:15 PM
Sawaldondng 2.0 lapr perhtian.
Famili dia tlong bwk jumpa doctr. Smpi bila nk biar dia skit. Nk tggu parah ke bru brtndk
Quote terpaku 26-11-2018 02:23 PM
Sesikat jela aiyo
Quote Redvelvet3 26-11-2018 02:27 PM
mieymiey replied at 26-11-2018 01:45 PM
Dah ko tau dia ting tong, lagi nak tanya apa masalah dia??

Yeke dia ting tong..saja je kot...
Quote buapakperut 26-11-2018 02:35 PM
anarina replied at 26-11-2018 06:12 AM
Kan gila setandan harus tinggi, ni seciput je pisang hahahaa i siap teliti balik pisangnyehhhh, an ...

tu la, nak dikecam bukan ade hasil dah.. makin kiok nanti
Quote EvieWanKenobi 26-11-2018 02:43 PM
attention murahan..

Lihat semua komen(83)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057681s Gzip On
To Top