Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Harper Seven, Harta Paling Berharga Buat Keluarga Beckham

20-12-2018 12:06 PM|Oleh: Nia Mohamad| Komen: 29

Umum mengenali David Beckham dan keluarganya. Populariti bekas pemain bola sepak terkenal England ini masih kekal hingga ke hari ini. 

Sumber foto : IG David Beckham
Selebriti ini dikenali bukan sahaja kerana sumbangannya yang luar biasa dalam arena bola sepak, tetapi kerana dia mempunyai isteri yang merupakan bekas ahli kumpulan penyanyi Spice Girls iaitu Victoria Beckham atau pernah dikenali sebagai Posh.

Pasangan Beckham ini mempunyai tiga orang anak lelaki dan seorang anak perempuan. Mereka ialah Brooklyn, Romeo, Cruz dan Harper Seven. 

Harper Seven ialah anak bongsu dan satu-satunya anak perempuan pasangan Beckham. Harper telah terlibat secara tidak langsung di dalam bidang fesyen sejak berusia dua bulan lagi. 

David Beckham pernah mendedahkan sebab mengapa diamemilih Harper sebagai nama anaknya. 

Menurutnya, dia dan isterinya sudah lama menggemari nama Harper kerana ia merupakan nama Inggeris yang klasik dan ia juga bersempena nama penulis buku kegemaran isterinya; Kill a Mockingbird iaitu Harper Lee. 

Harper Seven kini berusia 7 tahun dan raut wajahnya semakin lama semakin seiras dengan ayahnya. 

Jom kita lihat gambar-gambar Harper Seven! 
Sumber foto : IG Harper Seven Fashion
Cantik betul anak perempuan David Beckham ni kan? Memang anak bapak! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
5
Komen: 29
Komen

Previous : Kembar Siam Bhutan Jalani Pembedahan Pemisahan Hasil Sumbangan Rakyat Dan Kerajaan Australia

Next       : Lelaki VS Wanita, Kenapa Kita Berbeza?

Komen Terbaru

Quote dewimalam78 12-3-2019 10:23 AM
couple ni tak segan pilih nama anak classic.
Cuba macam kita...nak letak nama anak aminah, zainab, hassan mesti segan kannn

Lain-lain Komen

Quote mizzmimi 20-12-2018 12:11 PM
Cantiknya sheolss.. {:childlike
Quote belilies 20-12-2018 12:33 PM
She is sooo adorable! Love her with bob cut.
Quote RooneyMara 20-12-2018 12:50 PM
She's so pretty. Perfect blend between her parents. Kadang nmpk muka David, kadang mcm muka Victoria
Quote buapakperut 20-12-2018 12:51 PM
unik namanya .. anak lelaki banyak ikut muka mak, yang ni muka friendly sangat.
Quote missDollie 20-12-2018 01:46 PM
Heloknya keluarga ni..akak cemburu yachhh
Quote fofuler 20-12-2018 01:53 PM
Beckhams ni so far tengok macam bagus approach dia besarkan anak2. Tak over sangat so that anak diorang boleh membesar macam budak2 biasa.
Quote kechikchomel 20-12-2018 02:13 PM
helokss sungguh anak2 dorang ni. victoria pakai plain shirt + jeans berlipat pun nampak stylo. kalau iols pakai haruss nampak cam bibik baru kemas rumah.
Quote niena90 20-12-2018 02:32 PM
Walaupun victoria ni fashionista tapi tetap biarkan harper berpakaian seiiring dgn usia kanak2. Kalau che ta tu haaa habis dilaramkan si Aaisyah mcm pokok krismas
Quote SweetShera 20-12-2018 02:34 PM
kalau i pakai jeans berlipat..harus orang tanya..banjir ke?
Quote mieymiey 20-12-2018 02:39 PM
Memang helok baka Beckham dengan Posh ni.
Comey betul Harper
Quote Artemesiaa 20-12-2018 02:50 PM
Makin besar makin cantik Harper ni
Quote sheqim 20-12-2018 03:08 PM
so somel si hrarper ni...... menjadinya gen meka ni
Quote precious_chicas 21-12-2018 01:31 AM
haah la...mcm muka david masa kecik2.
Quote moonbug 21-12-2018 11:09 AM
Good looking family
Quote airmineral 21-12-2018 01:36 PM
cantik dan hensem anak2 dia ni
Quote Nonones 21-12-2018 03:30 PM
Betul la org kata, kalau anak ikut muka opposite gender mak ayah mmg manis je muka. cantik harper ni!
Quote myakayina 21-12-2018 03:48 PM
masa baby pun mmg dah terserlah keayuan dan kecantikan harper ni..
Quote myakayina 21-12-2018 03:49 PM
Quote r_innalif 26-12-2018 11:18 AM
betul tu... diorg raise their children right. ms bday David thn ni, dia nangis bila ank dia brooklyn dtg kt restaurant diorg tgh celebrate. Dia rindu sgt kt ank dia. Dia kata bukanke ank dia tgh sibuk.. Nmpk sgt kuat bonding. Pastu abg-abg Harper ni lyn dia pun manja sgt. Suka tengok

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.049458s Gzip On
    To Top