Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Dituduh Tak Bertanggungjawab, Bekas Madu Izreen Azminda Tinggal Anak Sakit Pada Bekas Suami

23-11-2018 01:34 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 16193| Komen: 249


Foto: IG Intan Liana Saleh
Tak habis-habis kena tuduh macam-macam. Tabahlah ya Intan Liana Saleh.

Bekas madu Izreen Azminda ini meluahkan kekecewaannya bila dituduh tidak bertanggungjawab meninggalkan anak yang sedang sakit di bawah jagaan bekas suaminya.


Namun menurut Intan, 33, dia turut berasa susah hati apabila tidak berada di sisi anaknya ketika sakit.


"Anak sakit bukan kita minta, dia sakit masa giliran baba mereka jaga nak buat macam mana. Saya dah pesan tolong bawa dia ke klinik.

"Pastu ada pula yang cakap bonda tak pandai jaga anak dan janganlah cakap anak tak sihat bonda pergi berjimba.

"Kalau tak pandai jaga anak-anak bonda tak terjagalah makan pakai dia," tulisnya di Instagram.


Status tersebut dimuat naik selepas menerima kecaman dari netzien yang kurang senang apabila Intan memuat naik aktiviti percutiannya di Insta Story.

Tambah Intan, dia tidak terlalu risau memandangkan anaknya berada di bawah jagaan bapa mereka iaitu pemuzik Ude Wahid dan bukannya pengasuh.


"Hati ibu mana yang senang anak sakit. Tak tenang tau walaupun tengah jalan-jalan ni.  Tapi bonda fikir satu ke selagi di bawah jagaan baba dia bonda tak risau sangat bukan pada pengasuh.

Intan dah jelaskan, jadi jangan tuduh macam-macam lagi ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 248
Komen

Previous : Gambar Sarung Cincin, Wany Hasrita Dah Dilamar Atau Gimik Je?

Next       : "Aku Minta Diri Dulu" - Altimet Nekad Tutup Buku

Komen Terbaru

Quote hanasensei 8-12-2018 02:57 AM
Ni okey jer intan bwak anak2 bercuti ke singapore...
Izreen n ude pun berjlan2 gak ke hatyai dgn adik n ipar ude..tp wihout anak2 la.. izreen pun x bwa ank dia.
Nasib baik anak2 sihat kan ude..klau tak. Riso gak kot up vdeo anak x sihat.
Jrg tgok anak izreen. Dia pun gilir2 jaga dgn ex suami ker.

Lain-lain Komen

Quote kecikgurl 23-11-2018 01:52 PM
die bg pon dekat bapak Budak tu..bkn org lain..ape la masalah
Quote ItisDD 23-11-2018 01:56 PM
Dah namanya netizen..... kecaman haruslah
Quote amal12bh 23-11-2018 01:58 PM
kadang netizen lupa. ibu ni pun manusia jugak. ada masa perlu utk diri sendiri. dah betul la tu. bapak sendiri pun yg jaga anak. bukan org lain pun. jadi pape pun, tanggungjawab bapak tu jugak.
Quote lolipopi 23-11-2018 02:03 PM
Ntah hape2 la netizen dah la sekarang macam2 kes pengasuh..

Lgpun kalau tgk Intan dulu selalu angkut anak dia kesana sini bila kerja..

Manusia ni kadang2 x paham masalah orang suka buat assumption..
Quote meow_tompok 23-11-2018 02:07 PM
kesiannya hidup.. kena bagi penjelasan kat netizen dan org luar
Quote idakamaruddin 23-11-2018 02:12 PM
netizen apa bangang nye

biar la bapak dia kot bagus la bapak dia jg anak sakit

kang tak jg mengata bapak tak guna plak
Quote nipskacang 23-11-2018 02:17 PM
Bosan nye life netizen yg komen mcm tu.  Hahaha jokes on you
Quote hotmak 23-11-2018 02:17 PM
ohoi pantas nya buat gossip benda gini, padahal takde apa pun, dah turn bapaknya, ambik jelah time baik atau sakit, dah klu turn ko sakit, bawaklah klinik, payah sangat nape, saja jadi bahan nak sakitkan hati dok kata kenapa bagi anak sakit tu, kot intan tak bagi bising jgk kan
Quote Nham22 23-11-2018 02:18 PM
Benih bapak..bapaklah kene jaga..ewahhh nak ngelat pulakkk...hehe..abes GV anak2 sakit yea.. heloklah. Abah nye pon dah free...bolehlah layan lebih anak2 tu...biar intan berjimba...
Quote bukan_ustazah 23-11-2018 02:21 PM
Helooo intan ni retis ke?? pergi nya ke bod media social kalau nak membawang
Quote jusperia 23-11-2018 02:22 PM
cantik kulit intan
intan permata atau intan terpilih ni?
Quote umbut 23-11-2018 02:26 PM
Budak kecil memang selalu demam... bapak x reti bawak klinik...
Quote mamapea 23-11-2018 02:29 PM
netizen skrg ni semua cacat mental...ada je nk  kecam...
kebanyakan bbnu...masa terluang terlampau bnyk...xtau nk buat apa...
tu yg asyik kecam org...bila xde duit meroyan..keja xmau...
Quote awex^returns 23-11-2018 02:30 PM
dah turn dekmok ngan baba dia kan... nak buat camner
boleh je baba dia tolak turn kalau tanak amek sebab dekmok tak sihat
dah tu nak salahkan Intan apahal plak

lagipon jering ada kan
nak jaga baba kenalah jaga anak sekali
bukan hari2 pon
Quote besarkecik 23-11-2018 02:31 PM
Meratib apa lagi?
Quote chicozinn 23-11-2018 02:40 PM
biar la anak2 kuda gak tu..hbis kuda sibuk nak jag anak jering leh lak??bodo anak kandung sendiri xnak jaga sibuk nak jadi bapak anak orang..bangang xleh hadam sape2 yg kecam intan tu..

**bukan karat intan
Quote virgo19 23-11-2018 02:42 PM
biarla bapaknya jaga, ni asal susah je bagi kat mak. dah tu bapak tu nak senang je la jaga time budak tu sihat? yg menyampahnya yg komen tu mesti pompuan jugak, suka sangat bagi muka kat laki, konon2 supermom, superwoman, semua boleh buat, last2 penat merungut membebel..
Quote MissVixen 23-11-2018 02:44 PM
Apa masalahnya? Habis nak bagi dekat si bapak tak guna tu bila sihat je? Bila sakit campak tepi.
Quote BuBuComey 23-11-2018 02:47 PM
LOL, budak2 mmg sng jatuh sakit. Aku tgk si mak tu jaga helok je anak2 dia. Dah turn bapaknya..bg la apaknya jaga. Takkan si bapak tu nak jaga time budak tu sihat je. Sukati si mak tu la nak berjimba ke apa sbb time tu dia free dari jaga anak. Nnt sampai turn dia, dia ambik la budak tu and bapaknya blh la berjimba ngan bini baru plak.

Lihat semua komen(249)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083479s Gzip On
To Top