Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Manisnya, Macam Strawberi..." - Peminat Puji Bella Astillah Bertudung

23-11-2018 12:15 PM|Oleh: Nia Mohamad| Komen: 91

Bella Astillah, kakak kepada penyanyi Didi Astillah dilihat semakin bahagia bersama suaminya, Aliff Aziz serta anak mereka, Mohamad Ayden Adrean.

Terdahulu, kita digemparkan dengan kisah rumah tangga mereka yang dilanda badai seketika akibat kontroversi hangat suaminya dengan pelakon Afifah Nasir. 


Kredit foto: IG Bella Astillah

Baru-baru ini ,sempena majlis Maulidur Rasul beliau memuat naik fotonya memakai tudung di Instagram. Meskipun ini bukanlah penampilan terbarunya, rata-rata peminat meninggalkan komen positif dan memuji penampilannya itu. 


Kredit foto: IG Bella Astillah

Bella yang sememangnya cantik, nampak lebih berseri-seri! Jom lihat apa komen netizen.



Walau bagaimanapun, itu bukan kali pertama Bella memuat naik imejnya bertudung. Sebelum ini, Bella telah beberapa kali bertudung dalam foto-foto lain ketika menyambut Ramadan lalu. 






Kredit foto: IG Bella Astillah

Cantik kan Bella? Siapa suka imej beliau bertudung? Siapa tahu mungkin suatu hari nanti beliau akan benar-benar istiqamah bertudung. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 91
Komen

Previous : Usah Kecam Ardell Aryana, Kita Tidak Mahu Peristiwa Menimpa Elyana Berlaku Lagi

Next       : "Mulianya Hati" - Netizen Puji Eina Azman Bantu Dua Beradik Derita Sakit Kulit...

Komen Terbaru

Quote bungarose 10-2-2019 07:07 PM
Sonneblume replied at 16-1-2019 03:13 PM
Yang kate strawberry masam mesti pernah makan strawberry cameron highland je kan? Cuba makan strawbe ...

Strawberry kat overseas ader manis ader masam.. ader merah ader kuning ader putih pun ader
Mostly manis2

Lain-lain Komen

Quote friedfishsoup 23-11-2018 12:30 PM
Strawberry?? Lawa la jugak si Bella ni
Quote abangadek 23-11-2018 12:42 PM
kt luar comel je bella ni
Quote CrowneGlory 23-11-2018 12:44 PM
bertiang2 cantik dr mona fandey adik anzalna...
Quote fushimi 23-11-2018 12:45 PM
ko free hair lagi ok sis

Quote Suchi 23-11-2018 12:52 PM
Muka dia cam
Ctdk masa mula2 jadi penyanyi
Quote mrsLucky 23-11-2018 12:59 PM
Frankly her hair is her assets to look somewhat sexy. Without make up her face pure sabahan yang comel especially her nose. But still look more pretty lah compare to her nemesis.
Quote MsKathryn 23-11-2018 01:05 PM
Irl bella kecik je tp x rendah..
Quote ayjay 23-11-2018 01:07 PM
Makin hauk taste macam ni pun cantik
Quote buapakperut 23-11-2018 01:28 PM
gmbar yang last tu..patutla laki merenyam cari lain
Quote Peaches113 23-11-2018 01:48 PM
Muka pesek gini pun ramai puji cantik
Quote Sydasyda 23-11-2018 01:50 PM
Believe me laki dia xkn suka pnya,mula2 suka la end up dia akn cari muka ala2 bela tp free hair..  I ada kawan laki dia mcm si alip ni la pantang tgk pompuan lawa( i xtau perangai laki dia mcm ni sbb bini kaver line) kawan i dlu mmg letup masa free hair sampai 1 masa dia insof pkai tudung, bju yg cover aurat, sembahyang xtingal rupanya si laki xsuka dgn perubahan tu, laki dia panas selalu kata dia fake pas tu pasang awex 2 3  blkng bini,pukul bini lg.. Awek kesyng muka lbh kurg bini tp rambut karat badan chubby selalu ikut laki tu g event2 keta.. Jantan tu p out station pon ikut siap ngaku bini, sian kwn i
Quote jusperia 23-11-2018 01:51 PM
strawberi kan masam
Quote amal12bh 23-11-2018 02:01 PM


Quote meow_tompok 23-11-2018 02:04 PM
Sydasyda replied at 23-11-2018 01:50 PM
Believe me laki dia xkn suka pnya,mula2 suka la end up dia akn cari muka ala2 bela tp free hair..  I ...

adui.. kesiannya dgn kawan ko.. tumpang simpati dgn nasib dia
Quote lyza2474 23-11-2018 02:28 PM
kalau strawberi takdelah  manisss ...  
Quote EvieWanKenobi 23-11-2018 02:45 PM
strawberi kata ko..
Quote Nham22 23-11-2018 02:51 PM
Stawberry manis bila betul2 tahu menikmatinye... tp jadi masam bila seseorang tu xtau menilai kelazatan stawberry tu... mcm iman lah..  betul2 niat kerana Allah..insyaAllah manis jadinya... tp kalau niat bertudung sbb nak kuar product or etc.. hurmm krik..krik..krik lah nanti hujung2... mashammmm...

Done tazkirah jumaah
Quote MsKoreanfanatic 23-11-2018 02:56 PM
Strawberry Korea yg beli kat Korea makan kat Korea tu manis
Quote AbukRokok 23-11-2018 03:01 PM
ada je strawberry yg manis ... premium
yg korang beli pprt punya mmg la masam

Lihat semua komen(91)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080087s Gzip On
To Top