Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Berlakon Filem Aksi, Gaya Zahirah Macwilson Persis Angelina Jolie

22-11-2018 03:42 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 13101| Komen: 286

Zahirah Macwilson memuat naik sebuah gambar dengan mengumumkan dirinya akan berlakon dalam sebuah filem aksi komedi tidak lama lagi bertajuk Bulan.

Wajah dan gayanya itu memang saling tidak tumpah seperti pelakon Hollywood, Angelina Jolie yang sering berlakon dalam filem aksi seperti Tomb Raider.




Keterujaan Zahirah juga dirasai oleh netizen apabila memuji 'Lara Croft Malaysia' ini dan semuanya tidak sabar menantikan filem Bulan ini dikeluarkan.

Dia sangat teruja untuk melakonkan watak tersebut dan filem ini akan menjengah ke pawagam pada tahun hadapan.

Foto: IG Zahirah Macwilson 
Inilah impian Zahirah yang sudah lama mahu melakonkan watak mencabar dan akhirnya dia mendapat juga peluang emas ini. Tambahan pula ini adalah lakonan pertamanya dalam sebuah filem dan pasti menambahkan lagi debaran untuknya melihat reaksi penonton.

Gaya Zahirah pun buat kita tidak sabar mahu tengok. Mesti gempak dan moga filem ini juga mendapat box office tahun depan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 286
Komen

Previous : As'ad Motawh Bakal Mendunia Dilamar Boy Band 911?

Next       : Shila Amzah Tak Kisah, Sedia Dikecam Kerana 'Bodoh'

Komen Terbaru

Quote akubest 30-11-2018 01:22 PM
Kfsyaaa replied at 29-11-2018 06:45 PM
Nope.. Normal la girl x makeup and video2 dia pun xd over mana pun biasa2 je.

tulah tu....selalunya artis yg ada endorsement yg rajin buat2 mekap tutorial yg over2 neh



tapi kalo tak endorse product pon normal jah mcm nana mahzan tu
rajin gak buat tutorial...akak pon kekadang suka layan walopon x suka bemekap
dah michael ang butthurt org tutorial mekap je ponnn
ke dia dengki sbb dia nak buat tutorial gak tp takut kena kecamm

Lain-lain Komen

Quote September14 22-11-2018 03:52 PM
Okla cantik jgk
Quote hibernation 22-11-2018 03:54 PM
cantik la dia ni
Quote mieymiey 22-11-2018 03:57 PM
Sheols sesuai sebab sheols tinggi.
Quote minguk 22-11-2018 03:57 PM
lawa betul jaw line dia
Quote chicozinn 22-11-2018 03:58 PM
adakah aku sorang rasa yang muka dia ni cam kena ukir jahhh?cantik dia lain macam yachh..
Quote makbedah 22-11-2018 04:01 PM
chicozinn replied at 22-11-2018 03:58 PM
adakah aku sorang rasa yang muka dia ni cam kena ukir jahhh?cantik dia lain macam yachh..

Kena ukir? Means make up? Touch up kan? Blurrr.
Quote sharlenetexas 22-11-2018 04:01 PM
Kalau tgk aksi ni iols suka raline shah training menembak dan kt gym. Zahirah pun cantik jugak.
Quote Cicisweets 22-11-2018 04:01 PM
Dia ni lawa semulajadi jgn ikut kaka alter muka sana sini
Quote cicicumel 22-11-2018 04:02 PM
Mcm Jessica Biel bini JT pon ada
Quote 3480 22-11-2018 04:03 PM
Lawanya dia ni walau mix sipi2 ja.. tgk muka dia rsa nk tgk lg n lg.. gituhhh
Quote chicozinn 22-11-2018 04:04 PM
makbedah replied at 22-11-2018 04:01 PM
Kena ukir? Means make up? Touch up kan? Blurrr.

takde la..maksud aku hidung terletak, muka runcing, badan solid..haiihhh, bila la meollss nak ada rupa camtu?huuhuuu
Quote chicozinn 22-11-2018 04:04 PM
makbedah replied at 22-11-2018 04:01 PM
Kena ukir? Means make up? Touch up kan? Blurrr.

takde la..maksud aku hidung terletak, muka runcing, badan solid..haiihhh, bila la meollss nak ada rupa camtu?huuhuuu
Quote dua_chzy 22-11-2018 04:16 PM
Akak dari dulu tak nampak sheol cantik. Akak taw akak pun huduh ja but akak guess akak just tak minat muka ginih.
Quote Nana_Man 22-11-2018 04:20 PM
chicozinn replied at 22-11-2018 04:04 PM
takde la..maksud aku hidung terletak, muka runcing, badan solid..haiihhh, bila la meollss nak ada  ...

Kann... zahirah nyer beauty perfect sgt..
Quote mesmerize 22-11-2018 04:21 PM
ai rasa zahirah ni ada rupa2 supermodel .. dia pun makin slim.
Quote unoryah 22-11-2018 04:29 PM
cantiknya dia
Quote whadda 22-11-2018 04:30 PM
bila dah kurus ni nampak makin cantik
Quote putehkundor 22-11-2018 04:36 PM
bagi i muka dia mcm pelakon american pie... shannon elizabeth.
Quote RatuDunia94 22-11-2018 04:41 PM
Cunnn... tp yg knp pakai wig? Potong je lah rambut pendek.. iols sejenis turn off kaalu ada pelakon pakai wig kejung.

Lihat semua komen(286)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075743s Gzip On
To Top