Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Kalau Dah Cinta, Mat Despatch Pun Saya Terima,"-Ruhainies

21-11-2018 06:08 PM|Oleh: Saiful| Komen: 86

Kisah cinta Ruhainies dengan Mr.E memang sudah lama menjadi bualan.

Cuma sampai sekarang wajahnya masih belum didedahkan lagi membuatkan ramai peminta yang tertanya-tanya.


Sebelum ini ada pihak yang mendakwa aktres tersebut memilih Mr.E atau Elffjohan kerana kemewahan.

Namun, dakwaan tersebut disangkal oleh jejaka yang merupakan seorang ahli perniagaan menetap di London itu sendiri di Instagram.

Foto: IG Ruhainies via mStar Online
Katanya, "Soal hati tak ada kena mengena dengan pekerjaan, wajah yang kacak dan sebagainya.

"Kalau dah jodoh dia, dia dapat seorang yang kerja mat dispatch pun, dia akan tetap mencintai dengan seikhlas hati."


Komen tersebut adalah susulan dari komen yang ditinggalkan netizen, yang bertanyakan adakah Ruhainies akan menerima Mr.E sekiranya dia adalah seorang mat despatch.

Tambahnya lagi, lebih baik mendoakan yang baik-baik sahaja.


"Awak pernah kenal dia? Macam yang saya katakan, doa yang baik-baik sahaja, nanti dapat rezeki Insya-Allah."

Sementara itu Ruhainies berkata, "Kalau mat despatch tu manusia, dan dia adalah jodoh yang Allah tentukan, saya terima.

"Asalkan dia tu manusia. Bukan almari, bukan meja." -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
6
Lawak
5
Bosan
6
Komen: 86
Komen

Previous : Nur Sajat Buat Hal Lagi, Selamba Pakai Bikini Di Lebanon

Next       : "Tak Kisah Pun Kena Penjara,"- Ellie Suriaty Nafi Dibayar Jadi Aktivis Politik

Komen Terbaru

Quote akuman1981 5-12-2018 04:04 PM
dulu harap ada aura dan boleh ganti nora danish. nampknya tidak. drama aper pun x ingat.

kawin jo la.

Lain-lain Komen

Quote munchkin 21-11-2018 06:13 PM
Eh kika mohd.

Ada org recommend nama dia tatkala another mua femes tu meroyan up nama client di ig story.

Ok juga makeup kika ni
Quote matchstick 21-11-2018 06:15 PM
Gomak nye mekap. Agaknya pondesen dia ni beli sebotol 2 kali pakai dh licin
Quote bambimo 21-11-2018 06:16 PM
sembang....
Quote Victorioussss 21-11-2018 06:17 PM
Ekceli i keje mat despatch syg
Quote eunoia.alpas 21-11-2018 06:26 PM
Ye ye je dia ni, gaji despatch tu tak mampu nak belikan dia liftik okkkk
Quote munchkin 21-11-2018 06:28 PM
Btw toksah sembang melainkan ko kawin ngan matdespatch.

Kenapa perlu mention matdespatch or tukang kebun

Mcm lah ko bagus sangat. Ckp tu mendongak mendabik dada sambil perlu nak mention pekerjaan dah kenapa bingai punya pompuan
Quote pichee 21-11-2018 06:30 PM
Mcm nd ckp dlu..klu cinta kt tukang kebun die terima...tp tgk la sapa yg die pilih...

Propa sgt
Quote Nurul8001 21-11-2018 06:34 PM
Cakap jgn sebarang cakap, dibuatnya bebetul bertukar jadi despatch..?
Dunia niaga ni kan ada turun naik.
Quote Victorioussss 21-11-2018 06:49 PM
Nurul8001: Cakap jgn sebarang cakap, dibuatnya bebetul bertukar jadi despatch..?Dunia niaga ni kan ada turun naik.


Xpe..kalu jadi suami dia si despatch bole janji akan hntar surat dgn cargas supaya dpt balik awal, dinner awal dan tido awal dgn wife tercinta
Quote nooriesz 21-11-2018 06:56 PM
Edited by nooriesz at 21-11-2018 07:07 PM

konon!!!

dgn dato red ngap dlu pun ko hadap sbb kaya  wlu da tau org tu berbini 2.. boooo la ko pempuan.. pegi jee kawen xyh nk memekak laa

Quote famri7 21-11-2018 07:06 PM
Hitting the jackpot
Quote gummiebear 21-11-2018 07:06 PM
Yolahh tuuuu
Quote AbukRokok 21-11-2018 07:28 PM
lembut gigit dari lidah
Quote lotionmilo 21-11-2018 07:31 PM
BS                  
Quote EvieWanKenobi 21-11-2018 07:40 PM
mat despatch kunun..
Quote meklalala 21-11-2018 08:15 PM
Yekeni kakak..hi hi hi semoga berbahagia ok kakak
Quote cik_pink 21-11-2018 08:22 PM
Elehhh...ckp boleh lah. Dpt mat dispatch betui tengok, tah2 bayang mat dispatch tu pon hang x pandang
Quote sokmogitu 21-11-2018 08:50 PM
matchstick replied at 21-11-2018 06:15 PM
Gomak nye mekap. Agaknya pondesen dia ni beli sebotol 2 kali pakai dh licin

Bukan ke masa final piala malaysia taun bila ntah si kemut ni dtg stadium pakai foundation sekati. Org siap nak tampar dia biar jerebu satu stadium
Quote wirazam 21-11-2018 08:55 PM
matchstick replied at 21-11-2018 06:15 PM
Gomak nye mekap. Agaknya pondesen dia ni beli sebotol 2 kali pakai dh licin

ada gambar dia without mekap? nampak mcm  lawa je...muka iras ND..since ND dah kawin ni, saham budak ni mencanak2 la noo

Lihat semua komen(86)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056331s Gzip On
To Top