Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Nur Sajat Buat Hal Lagi, Selamba Pakai Bikini Di Lebanon

21-11-2018 04:46 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 17738| Komen: 199

Nama Instagram sahaja yang dah bertukar menjadi Ajramjat, namun Nur Sajat masih tetap serupa.

Masih dengan pelbagai kontroversi dan tindakan yang menarik perhatian ramai.




Tak cukup dengan berpakaian seksi berenang di kolang renang sebelum ini, Sajat yang kini sedang melancong di Lebanon buat hal lagi.

Video yang dimuat naik di Instagram mencetuskan pelbagai reaksi netizen.

Dalam rakaman tersebut, Sajat dilihat memakai bikini berwarna hijau sambil menikmati pemandangan di atas sebuah bot.



Ramai yang memuji-muji kecantikan badan Sajat, namun tak kurang juga yang mengeji dan tak habis-habis mengungkit tentang jantinanya.

Foto: IG Nur Sajat 
Harap Sajat dapat mendengar nasihat yang diberikan. Apa pun doakan sahaja yang baik-baik. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 199
Komen

Previous : Dituduh Pilih Kasih, Netizen Minta Khadijah Ibrahim Disingkirkan Dari Juri Profesional

Next       : "Kalau Dah Cinta, Mat Despatch Pun Saya Terima,"-Ruhainies

Komen Terbaru

Quote me_nns 4-12-2018 10:30 PM
amyza replied at 22-11-2018 07:55 AM
Lepas ni sajat buat video pakai g-string pulak. Permintaan netizen katanye

Parents dengan adik- ...

dh kne sogok dgn duit

Lain-lain Komen

Quote manehnya 21-11-2018 04:54 PM
tetap nmpak kebapukannye.. buat la apa pun...
Quote chicozinn 21-11-2018 04:58 PM
aku xpham org pkai bengkung @ girdle kat luar ni..kita kalu bleh nak sorok2 pkai bengkung xnak kne kecam ngan rakan sekerja @ ahli kuage yachhh..
Quote sharlenetexas 21-11-2018 05:03 PM
Ingatkan bamjat pakai bikini yg melekat kt celah bedah mcm dalam gmbr tu
Nmpknya bamjat masih memelihara auratnya

Screenshot_20181121-170257.jpg
Quote cha-cha 21-11-2018 05:13 PM
sharlenetexas replied at 21-11-2018 09:03 AM
Ingatkan bamjat pakai bikini yg melekat kt celah bedah mcm dalam gmbr tu
Nmpknya bamjat masih me ...

Iols was hoping to see Sajat in this actually hehehe
Quote Victorioussss 21-11-2018 05:24 PM
Bahu, leher, ketiak mmg rangka jantan
Quote newyork 21-11-2018 05:26 PM
Lerr ingat bikini g string. Kenapa bam jat takut tersembul ke
Quote Themilo 21-11-2018 05:30 PM
Edited by Themilo at 21-11-2018 09:31 AM

pehal tukar nama akaun IG dia dari @nursajat02 kepada @ajramjat??.. meols memula risau tau, sebab tak jumpa acc @nursajat02. Ingatkan dah kena block.. sebab meols pun rajin melahar heshe di IG beliau..
Quote eunoia.alpas 21-11-2018 05:31 PM
Gigihnya kau ni sajattttt
Kesian anak2 dpt 'emak' celaru
Quote merrissa 21-11-2018 05:40 PM
alahai gigihnya....org sebelah tuh rilek pakai tshirt je...wkakakaka
Quote RajaUdang 21-11-2018 05:54 PM
{:question
Quote idakamaruddin 21-11-2018 05:59 PM
hr tu my fren boss dia yg ikut jakim dtg cek jantina heols.. mmg mak ayah mengaku dia ni mmg jantan.. ms kecik mak ayah dia decide dia jd jantan tp bila dh besar heols lebih nk jd pmpn.. n heols ni khunsa..

Quote mummy_vouge 21-11-2018 06:05 PM
idakamaruddin replied at 21-11-2018 05:59 PM
hr tu my fren boss dia yg ikut jakim dtg cek jantina heols.. mmg mak ayah mengaku dia ni mmg jantan. ...

so die mmg confirm khunsa?
Quote arwenlotr 21-11-2018 06:34 PM
sharlenetexas replied at 21-11-2018 05:03 PM
Ingatkan bamjat pakai bikini yg melekat kt celah bedah mcm dalam gmbr tu
Nmpknya bamjat masih me ...

Hahahaha aku oun hengat mcm ni
Quote nuralisa 21-11-2018 06:46 PM
Damn.. ! Body dia ...
Quote clarizsa 21-11-2018 06:58 PM
chicozinn replied at 21-11-2018 04:58 PM
aku xpham org pkai bengkung @ girdle kat luar ni..kita kalu bleh nak sorok2 pkai bengkung xnak kne k ...

Laaaa
Sajat pakai kat luar kan utk tunjuk/promot bengkung dia
Kalau dia pakai bengkung saja x pakai baju nnti kena kecam lagi teruk

Mana la ada org pakai bengkung saja2 kat luar

Hahahaha
Quote clarizsa 21-11-2018 06:59 PM
Biar dia la nk seksi bikini ke apa
Sebok je
Quote clarizsa 21-11-2018 07:00 PM
idakamaruddin replied at 21-11-2018 05:59 PM
hr tu my fren boss dia yg ikut jakim dtg cek jantina heols.. mmg mak ayah mengaku dia ni mmg jantan. ...

Oh mmg betul2 khunsa?

Kalau betul mmg kesianla sbb netizen gila asyik kecam
Quote clarizsa 21-11-2018 07:01 PM
Cantiknya Lebanon
I harap dpt p sana suatu hari
Quote nishikido 21-11-2018 07:04 PM
idakamaruddin replied at 21-11-2018 05:59 PM
hr tu my fren boss dia yg ikut jakim dtg cek jantina heols.. mmg mak ayah mengaku dia ni mmg jantan. ...

Seriuslah sis..harus i merangkak memohon ampun ke sis sajat sebab i selalu ingat she pondan.kalau dah sampai bab2 orang agama ni susah nak argue maka bagi i,sahih ler heshe khunsa..

Lihat semua komen(199)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065064s Gzip On
To Top