Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Apa Pasal Banyak Gambar Mira Filzah Dekat IG Remy Ishak Berbanding Tunang Sendiri?

21-11-2018 04:48 PM|Oleh: Azza| Komen: 118






Sebagai aktor yang sudah berkecimpung dalam industri hiburan sekian lama, Remy Ishak sentiasa menjadi buruan lensa kamera. Sama ada dari sisi kerjayanya yang memegang watak hero berkarektor mahupun kehidupan peribadinya yang masih dalam fasa pertunangan. Memegang status Hero Idaman Malaya ternyata meletakkan Remy sebagai 'hot stuff' di mata peminatnya.

Akhir-akhir ini, ramai pula merasakan yang Remy kerap meletakkan gambarnya bersama Mira Filzah di laman Instagramnya dengan tanda pagar #lelakikirimantuhan iaitu drama lakonan mereka berdua. Memahami tuntutan promosi drama tersebut, tetap ada netizen yang merasakan Remy seperti ada 'soft spot' terhadap pelakon cantik yang sedang meningkat naik ini.

Timbul pula persoalan, tidak marahkah tunang Remy ini apabila melihat gambar Mira lebih banyak berbanding dirinya walaupun atas dasar mempromosi lakonan?

Kredit foto: Twitter
Kelihatan gambar Mira menghiasi paparan skrin ini - IG

Ia turut dipersetujui oleh ramai netizen yang merasakan kedua-dua pelakon ini tampak serasi pula bila bersama.


"Kenapa tweet pasal Remy Ishak, tapi gambar Mira Filzah je banyak ni? Mohon pencerahan."

Ada yang merasakan ianya agak pelik kerana ramai pula mendapati banyak gambar Mira Filzah dan Remy Ishak bersama. Jika ia adalah strategi pemasaran maka ia boleh dikatakan berjaya kerana ramai yang merasakan ikatan kedua pelakon tersebut berbanding pelakon drama lain yang sedang ditayangkan ketika ini.



Kredit foto: IG


Sudah berlakon bersama-sama sejak filem Sangkar, Rise:Ini Kalilah dan terbaharu Lelaki Kiriman Tuhan ternyata merapatkan lagi kedua-dua pelakon ini. Bagaimanapun ramai yang berharap ia sekadar mempromosi drama semata-mata. Ini kerana Mira Filzah sendiri kerap mempromosikan babak-babak dalam drama tersebut di laman Instagramnya.


Ia bukan cinta lokasi kerana mereka berdua tidak bercinta di alam realiti dan ia juga bukan bertepuk sebelah tangan kerana masing-masing sudah ada yang 'istimewa'. Mungkin ini yang dinamakan keserasian dalam lakonan. Apa pendapat anda? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
4
Terkejut
6
Sedih
8
Lawak
15
Bosan
13
Komen: 118
Komen

Previous : "Perempuan Mental Koyak" - Netizen Bertelagah Gara-gara Komen Alyah Di IG Tokram..

Next       : Usah Kecam Ardell Aryana, Kita Tidak Mahu Peristiwa Menimpa Elyana Berlaku Lagi

Komen Terbaru

Quote mizsela 6-2-2019 03:30 PM

Lain-lain Komen

Quote Parit.Hilton 21-11-2018 04:53 PM
tu la Remy. ko dah ada tunang pun orang tak tau. sampai dalam MLM minggu lepas, AC cakap Remy tak jumpa lagi pasangan hidup hahahahah
Quote chicozinn 21-11-2018 04:53 PM
ni lagi sekor cam tokram ke jnis bergambo ngan orang lain tapi bini/tunang dinafikan hak??yihhh sgat
Quote manehnya 21-11-2018 04:57 PM
kan ka tgh tayang citer lelaki kiriman tuhan skrg, kt asteruk, salah ke dia promosi citer tuh.. tapi nmpak serasi naw dua orang ni
Quote syadail 21-11-2018 04:57 PM
Mcm sesuatu je Remy tu bertunang. Betul ikhlas ke pun.

Anyway dlm citer tu pun nampak mcm Remy acting lbh skit, ada part yg dia sedikit gedik menarik perhatian heroin. Ntahlah.
Quote Suchi 21-11-2018 04:59 PM
Parit.Hilton replied at 21-11-2018 04:53 PM
tu la Remy. ko dah ada tunang pun orang tak tau. sampai dalam MLM minggu lepas, AC cakap Remy tak ju ...

Haah la iols pun dengar gak, iols tgk  yg Ulangan masa hari ahad tu bukak2 mmg tgh dengar ac ckp gini.
Pelik gak sbb dia kn dah bertunang tp remy tak de plak nk nafikan ke apa.
Quote hotmak 21-11-2018 05:00 PM
gaya remy ni mcm tokram, mcm di whoryuss kan je tunang nya tu

tapi dia dgn mira nampak sepadan betul
Quote Victorioussss 21-11-2018 05:22 PM
Ok la dari si hidung kangkang tu. Choose wisely miwa
Quote samshik 21-11-2018 05:25 PM
Hihi.. Satni murka pulak tauke kasut ngan hero pulis evo...tapi gambor2 dierg lawa dr gmbor ngan pasangan sendirik ler puloksss.. Ganer tuu   
Quote xhyd 21-11-2018 05:28 PM
nak pomosi gandingan sherashi la ni..lol
Quote nolly_2311 21-11-2018 05:29 PM
jujurnye iols suke gandingan remy-mira kat cite lelaki kiriman tuhan tu..nampak alahaiiii
lepas ni dorang ade drama same lagi kan?
Quote eunoia.alpas 21-11-2018 05:33 PM
Terhibur dgn royanan kak jah sungai dua tu. Kalau i dah jeles namati gamaknyaaaa.
Tp comel je remy & mira filzah. Nampak ada good chemistry. Nampak spontaneous aje dua2. Pls lah MF jgn pilih zizan tu. Cari lah yg helok lagiii
Quote newyork 21-11-2018 05:34 PM
Edited by newyork at 21-11-2018 05:35 PM

Aku agak si remy ni crush kat Mira lah, yg filem2 cerita
Ok  sebelum ni tadaklah gigih upload byk2.
Quote bukan_ustazah 21-11-2018 05:34 PM
Spesis Tok Ram jugak niii
Quote cmf_blingblings 21-11-2018 05:34 PM
Promosi drama, tak yah bersangka yg lain...kennnnnnn?
Anak aku cakap mcm elok aja dia dgn Mira, berbanding Mira dgn yg lagi sorang nunnnn
Quote eunoia.alpas 21-11-2018 05:35 PM
Victorioussss replied at 21-11-2018 05:22 PM
Ok la dari si hidung kangkang tu. Choose wisely miwa

Hahaha hidung kangkang! Kijamnyaaaaaa
Quote kosukeconan 21-11-2018 05:41 PM
mira filzah ni xda 'it' aura lah.. dr dlu mcm tu jah pcapaian sheols.. populariti sheols ni mcm xkan meletop
Quote holaaaaaa 21-11-2018 05:49 PM
remy n mira sweet sgt....tgk kt gv mira lawa remy hensem....
Quote SR4tahun 21-11-2018 05:53 PM
Lepas ni ada akasiot bersama yachhh, harus lebih byk lg "gmbr candid" bersamaaaa. Mohon tunang beliau sediakan kapak terus utk dipacak ke dahi bamwemy yachhhhhh
Quote Badigol 21-11-2018 06:11 PM
remy memang nampak syok dkt mira..rasanya kalau belum bertunang ni "cinlok" juga dua orang ni...
3kali dah kan berlakon bersama..dah selalu jumpa pgi ptg siang mlm kn...hehe.

lepas ni akasia pula..pujaan hati kanda..

Lihat semua komen(118)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046224s Gzip On
To Top