Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Dulu Kata Tak Mahu Tayang"-Elfira Loy Kongsi Gambar Dengan Tunang, Ramai Puji Kacak

21-11-2018 12:30 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 7903| Komen: 84

Dulu katanya tak nak tayang wajah tunang di media sosial, tapi mungkin Elfira Loy berubah fikiran agaknya.

Baru-baru ini dia ada memuat naik gambarnya bersama Faris Anuar dan khabarnya ramai yang memuji-mujinya sebagai seorang yang kacak.


Gambar dengan dengan kapsyen ???you are too short too handle. Can i take this as compliment as well. #ineedmyheelsback" itu berjaya menarik perhatian netizen.

Rata-ratanya menyatakan Elfira sebagai seorang yang bertuah kerana memiliki seseorang yang kaya dan kacak.

Foto: IG Elfira Loy 
Namun tak kurang juga yang masih mengaitkan dirinya dengan bekas tunang iaitu Sufian Suhaimi.

Siap ada yang bertanya samada pasangan tersebut sudah naik helikopter atau pun belum.


Ada juga sesetengahnya yang mendakwa wajah mereka berdua seiras dan mendoakan agar jodohnya akan berkekalan.

Apa pun doakan sahaja yang baik. Tunjuk salah, tak tunjuk pun salah. Apa lagi netizen mahu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 84
Komen

Previous : Artis Simbol Seks Sepanjang Zaman, Siapa Artis BBNU Punya Potensi?

Next       : "Saya Tak Sentap Dengan Kak Ogy, Dia Primadona Siapa Boleh Lawan?" - Noryn Aziz

Komen Terbaru

Quote Nham22 25-11-2018 11:55 PM
MUka die kalau tak pakai makeup nampak muka xmandi...toyer giler muka die...sembab

Lain-lain Komen

Quote rifaa 21-11-2018 12:34 PM
untung lerrrr
Quote sarukhan 21-11-2018 12:36 PM
Ala kalau rupa gini, sedap la nak show off pon.. Ok je..
Quote wookiehoney 21-11-2018 01:29 PM
show off sb nak ckp "he is mine" kah?
warn off any girls?

Quote annehuda 21-11-2018 01:35 PM
sis takleh lupa

die tunang je automatik nama die terkeluar dr senarai bankrap tuh

husnozon duit hantaran die buat bayar hutang
Quote gerbera.memopad 21-11-2018 01:35 PM
Sampai bila la tahan tak menayang di zaman socmed ni khen?
Quote shailyvelera 21-11-2018 01:39 PM
knlah show off kang kena rembat....hehe
Quote pia250110 21-11-2018 01:43 PM
nak tgk lg clear tgk le kat ig adik die tu.. rase org yg same kot
Quote fushimi 21-11-2018 01:54 PM
hari tu bukan kata ko makan ubat tinggi ke
Quote anony-mous 21-11-2018 02:03 PM
Biasa je tunang sheol? Seriusly mcm tu pon hensem?? Hensem tang duit kot
Quote BoongaKertas 21-11-2018 02:05 PM
tp mmg tak dinafikan helok tunang dia. semoga berbahagia utk elfira.
Quote famri7 21-11-2018 02:15 PM
I give her max 4 months.
Quote zuriey 21-11-2018 02:15 PM
Pkai hudabeauty pun nk canang kah koserrrr ohh lupa lah baru dpt laki kayo kan baru mampoo nk beli
Quote serawadurian 21-11-2018 02:15 PM
Dah helok harus la tayang. Kalao x tayang rogi la.
Quote mieymiey 21-11-2018 02:20 PM
So?????????
Quote fushimi 21-11-2018 02:21 PM
famri7 replied at 21-11-2018 02:15 PM
I give her max 4 months.

lepas berlaki or before berlaki sis
Quote fushimi 21-11-2018 02:22 PM
BoongaKertas replied at 21-11-2018 02:05 PM
tp mmg tak dinafikan helok tunang dia. semoga berbahagia utk elfira.

iols harap ada orang sailang tunang sheols

iols memang menyampah ngan elbirah neh


Quote BoongaKertas 21-11-2018 02:38 PM
fushimi replied at 21-11-2018 02:22 PM
iols harap ada orang sailang tunang sheols

iols memang menyampah ngan elbirah neh

hahaha! kejam ko kak. tp helok lah kan tunang dia? sian baby pian
Quote afie_m 21-11-2018 02:44 PM
gila tak tayang...dah ada rupa..harus lah..mula2 tu ayat acah2 ja...
Quote mandak20 21-11-2018 02:47 PM
May the best man win la kot. Kalau dah lelaki rupa begini, memang takder peluang la pian. Lagipun bukan ker pian pun acah2 player dulu. Elfira ni suka show off bab makeup padahal jadi duta maybelline dulu tak buat orang rasa nak beli pun.

Lihat semua komen(84)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056520s Gzip On
To Top