Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Kami Bukan 'Kilang' Keluarkan Anak-Fazura

16-11-2018 06:17 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 13743| Komen: 216

Pasangan berkahwin mana yang tak mahu anak. begitu juga Fazura dan Fattah Amin yang mempunyai perancangan menimang cahaya mata walaupun sibuk dengan kerjaya masing-masing.

"Apa yang saya ingin katakan pada peminat, kami buka 'kilang' untuk menghasilkan anak dan apabila masanya tiba, Tuhan merestui, ia akan berlaku. Buat masa ini, sedang bersenam dan mencuba," katanya kepada Astro Gempak.


Ramai yang menyangka Fazura hamil kerana dia menerima rawatan di hospital baru-baru ini.

"Saya tidak pernah ada 'allergic reaction' sebelum ini. Tiba-tiba saya ada makan sesuatu di restoran dan makan ubat, berlaku campuran kimia tersebut."


Fazura juga ada menjelaskan yang wujud pihak tetentu yang mahu sabotaj dirinya dan Fattah.

"Sebenarnya, mula-mula Fattah yang kena, mungkin ada niat nak memporak peranda perkahwinan kami. Saya tidak pasti tapi saya tahu daripada siapa dan pihak mana.

"Saya tidak boleh komen banyak cuma Allah itu Maha Berkuasa, apa saja fitnah dan cubaan untuk melakukan perkara yang boleh mencipta tanggapan pada orang lain bahawa sesuatu itu terjadi tapi sebenarnya tidak."


Tambahnya,  saya bersyukur kerana Allah tunjukkan perkara yang sebenar. Fattah pernah kena dan selepas itu saya.

"Objektif yang mereka cuba lakukan sejak bertahun-tahun tak habis-habis lagi adalah cubaan mahu meruntuhkan rumah tangga kami.

"Saya percaya setiap perkahwinan ada dugaan dan mungkin saya rasa dalam 10 orang, ada 2 peratus iaitu pihak yang sentiasa cuba mencipta sesuatu isu yang sebenarnya langsung tidak benar untuk buat saya dengan Fattah bergaduh dan sebagainya.

"Alhamdulillah perkara itu selesai dengan cepat kerana Allah tunjuk pada saya iaitu ia terjadi apabila wujud akaun palsu yang menyamar sebagai Fattah konon dia yang bertindak." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 216
Komen

Previous : Dah Tiga Tahun Bercinta Tapi Syafie Naswip Tak Rancang Nak Kahwin?

Next       : Zamani Berjaya Tebus Kesilapan Lupa Lirik, Terpaksa Berpuas Hati Di Tempat Ketiga

Komen Terbaru

Quote Orkidgold 20-11-2018 03:56 PM
pumpkinpatch replied at 20-11-2018 07:55 AM
ok Fattzura bagi aku da so yesterday.

Another couple is #Fashdil  aku rasa dia bakalan rembat sp ...

Setuju sangattt....

Lain-lain Komen

Quote Ferr_Remy 16-11-2018 06:22 PM
Keje mak lampir mana lagi... {:run
Quote munchkin 16-11-2018 06:24 PM
Campuran kimia?? Makan makanan makan ubat apa? Ubat repak tu ke?

Dah ada reaction gitu dah jadi red flag ye utk stop benda bukan2.
Quote munchkin 16-11-2018 06:25 PM
Kenapa aku tengok muka fatah ni mcm muka ciko harahap. Muka hmmm malas nak ckp. Hahaahhah
Quote newyork 16-11-2018 06:32 PM
Ada rejeki baby adalah noo pajura kan,? Sapa pulak nak memporak perandakan rumah tangga mike nih?
Quote Margarita 16-11-2018 06:34 PM
Edited by Margarita at 16-11-2018 06:35 PM
munchkin replied at 16-11-2018 06:25 PM
Kenapa aku tengok muka fatah ni mcm muka ciko harahap. Muka hmmm malas nak ckp. Hahaahhah


Muka pemalas ? Muka biawak ? Muka anak mak ? Atauuu muka pendadih ?
Quote munchkin 16-11-2018 06:37 PM
Margarita replied at 16-11-2018 06:34 PM
Muka pemalas ? Muka biawak ? Muka anak mak ? Atauuu muka pendadih ?

Takde satu tu pun yg kena. Hehehehhe..

Quote Tukul.Besi 16-11-2018 06:40 PM
Mek Kelate yang pakai tikar mengkuang ke tu nyah???? Sah2 dia dgn karats bodo dia x boleh move Sampai sekarang
Quote cahaya_almas 16-11-2018 06:46 PM
dia baru kawinkan..nape dia ckp dh bertahun2 org nak runtuhkan rmhtgga dia ....
Quote armin 16-11-2018 07:01 PM
Kes apa? Yg kes fattah tipu duit org sbb produk tu ke?
Quote Badigol 16-11-2018 07:08 PM
Edited by Badigol at 16-11-2018 11:47 AM

Fake akaun yg slalu tukar nm ig lepastu drop komen mgarut kt ig fattzura.kalau stkt komen kecam maki tu,semua artis pernah kena.tp fake akaun ni melampau buat fitnah psl rmh tgga diorg.reka cerita psl mandul lah psl curang lah..prnh terbaca byk kali juga kt ig diorg..mampu geleng kepala je.skrg mcm dh kurg nmpk fake akaun tu xthu lah tukar nama or dh kena block dgn fattzura.
Quote merrissa 16-11-2018 07:08 PM
adoiyaiii ingt si faz ni x lyn pertanyaan cmni.....buat bodoh sudah
Quote bambimo 16-11-2018 07:15 PM
weeii kalo baby fattah and fazura...agak2 nye jd baby of the year..
Quote Cicisweets 16-11-2018 07:57 PM
Edited by Cicisweets at 16-11-2018 07:58 PM
Tukul.Besi replied at 16-11-2018 06:40 PM
Mek Kelate yang pakai tikar mengkuang ke tu nyah???? Sah2 dia dgn karats bodo dia x boleh move Sampa ...


Ada bukti ke dari dia sebuk rumah tangga fakeporn tu baik dia gi jaga atuk dia sakit dpt gak pahala dr idolat ko bergaduh laki bini pastu acah acah org buat fitnah,kenapa Ada bunga bunga bergaduh lertew senang esok jadi apa apa oo karat kata haters yg punca.pandai fakeporn sediakan payung sebelum hujan,ke dah start renyai renyai
Quote Nenasketum 16-11-2018 08:01 PM
Kelantanese memang suka kawen pastu lapan bulan kendian anak kluar (edisi kalkulator). Tetiba pulop tertaip Kelantanese merujuk kepada seorang polan.
Quote Tukul.Besi 16-11-2018 08:05 PM
Cicisweets replied at 16-11-2018 07:57 PM
Ada bukti ke dari dia sebuk rumah tangga fakeporn tu baik dia gi jaga atuk dia sakit dpt gak pah ...

Hish terasa ke nyahhhhh Haku tak sebut nama siapa2 kenapa terasa teruk sangat ni nyahhhhh
Quote Tukul.Besi 16-11-2018 08:06 PM
Nenasketum replied at 16-11-2018 08:01 PM
Kelantanese memang suka kawen pastu lapan bulan kendian anak kluar (edisi kalkulator). Tetiba pulop  ...

Panas ni nyahhhhh siapakah? Ada kena mengena dgn polan tu kerrrrrr
Quote hotmak 16-11-2018 08:07 PM
mungkin jgk mereka plan, takkan nak cerita semua ke public, hidup dorang biarlah nak ada anak cepat ke tak, kadang manusia ni berckp mcmkan anak tu sekali buat je jadi
Quote fliphair8 16-11-2018 08:10 PM
Pelik karatz dan haters ni.....semua benda pasal retis tahu....bergadoh laaa.....mengandung laaaa.....so ape masalah dunia?
Quote aqua_marine 16-11-2018 08:12 PM
Amboi tajuk thread.. tak menahan.. Macam harsh sangat padahal Faz tu lembut je cakapnya..

Lihat semua komen(216)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056021s Gzip On
To Top