Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Kubur Nenek Masih Merah, Netizen Hentam Sharifah Sakinah Tayang Dada Dan Ketiak

16-11-2018 01:08 PM|Oleh: Saiful| Komen: 28

Foto: IG Sakinah
Kita baru sahaja dikejutkan dengan khabar nenek kepada Sharifah Sakinah meninggal baru-baru ini.

Pasti Sakinah dan keluarganya sedang bersedih dengan pemergiannya. 



Namun melihat foto yang dimuat naik Sharifah Sakinah baru-baru ini seolah-olah menggambarkan yang sebaliknya.


Ramai yang mempersoalkan tindakan pelakon ini memuat naik gambar yang mendedahkan tubuh badan dan dadanya.

Siap pakej tayang ketiak sekali!

Dalam gambar tersebut,Sakinah bergaya dengan gaun berwarna hitam sambil berposing 'maut'.


Di ruangan komen, ramai yang memberi teguran kepadanya kerana seolah-iolah tidak menghormati pemergian neneknya.

Difahamkan gambar tersebut diambil ketika dia menghadiri sebuah majlis di sebuah hotel di Kuala Lumpur. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 28
Komen

Previous : "Dulu Hodoh Tapi Asli, Sekarang Ifa Raziah Cantik Tapi Fake!"

Next       : "Budak Baru Jangan Poyo Dengan Budak Lama" - Waris Tak Sindir Ben Ladin

Komen Terbaru

Quote nyra 18-11-2018 05:21 PM
die memang tingtong macam tu..korang cakap la macam mane pon..die tetap macam die.

Lain-lain Komen

Quote missinpiece 16-11-2018 01:51 PM
Minah ni mmg ting tong pon.
Well bergaya berposing sakan sebab attend even ok lagi la kot, iols ingat saje2 try baju utk posed
Quote Orgkgdukobesi 16-11-2018 02:52 PM
Abis tu nak suruh dia berkabung setahun ke?  Rasanya walaupun berpakaian begitu beliau masih sedih,  at least di hatinya...manalah kita tahu kan.  
Quote hangdenim 16-11-2018 03:14 PM
Apeniiii takde isu pun! Btw evening dresses si ting tong ni simple2 je, bagus tak semak mata iols!
Quote tupperwarepink 16-11-2018 03:14 PM
Lerr, if 24jam tak hormat tuhan (mode setazah jadian), setakat ni apedahal
urban khuenn
Quote SR4tahun 16-11-2018 03:21 PM
Iols dah agak dah dia ni, aritu time nenrk dia baru meninggal tulis akan stop ig sekejap. Xsampai 24 jam punnn hadooo
Quote weezerfan 16-11-2018 03:24 PM
X dpt imejin laki kepam busuk dia tu ada skandal
Quote buapakperut 16-11-2018 04:07 PM
dia ni ting tong cuma belum tahap iqram
Quote Managerara 16-11-2018 04:26 PM
kalau difikirkan..apa kaitan arwah neneknya dengan ketiak kinah..biarlah die menanggung dosanya ye x..
Quote Kadaisaku 16-11-2018 04:49 PM
Managerara replied at 16-11-2018 04:26 PM
kalau difikirkan..apa kaitan arwah neneknya dengan ketiak kinah..biarlah die menanggung dosanya ye x ...

Sekurang-kurangnya belasungkawa la utk arwah neneknya tu. gitulah harapan netizen
Quote chikumanis 16-11-2018 05:02 PM
no komen...

ada org, arini bapak meninggal, esok malam lepas pub...apa cer??
Quote somaki 16-11-2018 06:21 PM
Rasanya kalau kinah ni bukan artis, takde maknanya lakinya nak kat dia
Quote newyork 16-11-2018 06:33 PM
Laki dia pun belemoih tgk mcm laki ina azman. Adik kaizer
Quote munchkin 17-11-2018 12:29 AM
Managerara replied at 16-11-2018 04:26 PM
kalau difikirkan..apa kaitan arwah neneknya dengan ketiak kinah..biarlah die menanggung dosanya ye x ...

Hahahahahha. Kreatif betul komen you ni
Quote RatuDunia94 17-11-2018 12:44 AM
Kinah ni kalo sheols posing pakai spender je pon iols x heran.. she's kinah not wardina or diana amir.. netizen ni x paham2 ke lifestyle sheols mcm mana?
Quote CupuCupu 17-11-2018 01:53 AM
Sheol ni pakai hape pun one word je..taklawa.
Quote ayjay 17-11-2018 09:11 AM
CupuCupu replied at 17-11-2018 01:53 AM
Sheol ni pakai hape pun one word je..taklawa.

Setuju! Muka pun sama, make up serta filter apa pun tak lawa.
Quote Buritan 17-11-2018 11:38 AM
Ha ha ha.. manusia ni insoff bila ditutup dgn tanah je.. ok..
Quote serawadurian 17-11-2018 12:28 PM
Dia tgu berkabong tu
Quote harisbee 17-11-2018 01:14 PM
Utk golongan mcm ni ada erti ke satu kematian? Insaf ke?  Move on katanya

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059505s Gzip On
To Top