Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Bila Period Memang Perut Saya Buncit, Itu Normal Sis,"-Sajat

13-11-2018 01:56 PM|Oleh: Saiful| Komen: 97


Sebut sahaja Sajat, ramailah yang ringan betul mulut mahu memaki.

Sampai sekarang ramai yang mempersoalkan jantina sebenar selebriti ini sehingga apa yang dipakai dan aktiviti yang dilakukan olehnya pasti mendapat kecaman.

Macam gambar yang dimuat naik di Instagram baru-baru ini, ada sahaja yang tak kena. Ramai yang tertanya-tanya kenapa perut Sajat nampak buncit.


Betul juga, sekali pandang memang dah nampak buncit sedikit.

Ada yang mengatakan Sajat mungkin terlupa untuk memakai bengkung.

Disebabkan ramai yang bertanya, Sajat membalas komen dengan menyatakan, "Bila time saya period , memang perut naik sikit. Itu normal sis."


Wah, padu jawapannya.

Tapi macam biasalah, netizen mana pernah puas. Dah jawab pun mereka masih mempersoalkannya.

Terhibur juga bila baca komen masing-masing.

Apa pun Tuhan tahu kebenarannya. Kita doa yang baik-baik sahaja buat Sajat. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
14
Marah
9
Terkejut
9
Sedih
12
Lawak
6
Bosan
13
Komen: 97
Komen

Previous : Sebak, Tunku Tun Aminah Menangis Ketika Ziarah Zaibo

Next       : "Jarang Muat Naik Gambar Suami, Tapi Kami Masih Bahagia,"-Linda Rafar

Komen Terbaru

Quote esbok 20-11-2018 03:29 PM
Aku tak de la support sajat

Tapikan

Perut aku pun buncit sikit kalau time period

Lain-lain Komen

Quote tembamgirl09 13-11-2018 02:00 PM
aduiii
Quote hotmak 13-11-2018 02:00 PM
gitu, period pakej senggugut tak tu
Quote princessmiang 13-11-2018 02:02 PM
Ko buncit taikkkk
Quote Sonneblume 13-11-2018 02:07 PM
Darah period dlm ususkat sini tau dah follower sajat punya intelligence level.
Quote kibodwatriuh 13-11-2018 02:14 PM
darah berkumpul kat usus
Quote ahlisihircute 13-11-2018 02:16 PM
Igatkan preggy...
Quote BoongaKertas 13-11-2018 02:17 PM
hahahaha! hat komen heols yg ni lah buat rasa nak baling tomato jer tahap konfiden dia
Quote hzln 13-11-2018 02:18 PM
Edited by hzln at 13-11-2018 02:25 PM

Tak habih membongak dia nih, pengikut2 bodo dia jah caya melongo
Gi jakim siap usung mak pak, sampai sanggup bersumpah anaknya lahir khunsa
Bila org jakim suh buat ujian perubatan utk sahkan xx ka xy ka apa ka, siap org jakim cadangkan nama doktor kalu tatau nak tuju kat sepital mana utk buat ujian sebegitu...sampai sudahhhhh tak berani buat, ujung2 nama jakim yg busuk sbb sampai la jakim takleh sahkan jantina si lahnat ni....dasar pondan lorong
Quote BoongaKertas 13-11-2018 02:18 PM
eh jap, tp dia sbnrnye khunsa ke bukan? ttiba takut plak nak kecam dia. sbb sekali betul dia khunsa. nak g merangkak lg kang
Quote amyza 13-11-2018 02:24 PM
Sampai sekarang tak boleh sah kan jantina dia
Quote princessmiang 13-11-2018 02:25 PM
BoongaKertas replied at 13-11-2018 02:18 PM
eh jap, tp dia sbnrnye khunsa ke bukan? ttiba takut plak nak kecam dia. sbb sekali betul dia khunsa. ...

Maknyah sis.. dia sendiri mengaku dulu. Sekarang tetibe mengaku woman.. ic dia pun lelaki muhammad sajjad bin kamaruzzaman
Quote BoongaKertas 13-11-2018 02:26 PM
princessmiang replied at 13-11-2018 02:25 PM
Maknyah sis.. dia sendiri mengaku dulu. Sekarang tetibe mengaku woman.. ic dia pun lelaki muhammad ...

hahaha! baik sis.
Quote puanbintang 13-11-2018 02:30 PM
tergelak baca komen2 tu...aduhai memacam la
Quote amukgemuk 13-11-2018 02:31 PM
btw...... betul ke kalau period ada orang buncit?
karang aku amik ni sebagai pengetahuan am, last2 tak betul pulak.
(aku tau, ada orang in mood nak reply lawak, tapi serius tak tau)
Quote goss79 13-11-2018 02:33 PM
hahah gigih sajat nak bagitau dia pompuan, fuh!
Quote mandak20 13-11-2018 02:34 PM
Fonen slim macamana pun perut memang maju ke depan. Sebab habit tonggek punggung kan supaya lentik, termaju ler perut tu.
Quote tagas 13-11-2018 02:37 PM
Senggugut ler
Quote buapakperut 13-11-2018 02:39 PM
mitos mana la bamjat dengar ni.
Quote buapakperut 13-11-2018 02:44 PM
amukgemuk replied at 13-11-2018 06:31 AM
btw...... betul ke kalau period ada orang buncit?
karang aku amik ni sebagai pengetahuan am, last2  ...

awak lelaki ke pempuan,ke khumsa? hehe bloating berlaku sebelum period disebabkan oleh water retention, bile period biasanya dah x buncit. tapi tak semua orang mengalami simpton ini. macam iols and kebanyakan kawan takde pun. bamjat try hard sangat

Lihat semua komen(97)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062187s Gzip On
To Top