Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Jangan Kaitkan Saya Dengan Nabila Razali-Sufian Suhaimi

12-11-2018 04:54 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 2718| Komen: 28

Tidak lama lagi Sufian Suhaimi dan Nabila Razali akan bergabung menyanyikan sebuah lagu yang berunsur cinta.

Dia amat berharap tiada gosip yang akan mengaitkan dirinya bercinta dengan Nabila Razali dan jauh sekali ada kaitan dengan kisah silamnya. Harap semua pihak tidak menimbulkan apa-apa spekulasi mengenai hubungan mereka berdua.

Foto: IG Pian
Dia begitu teruja untuk berduet bersama Nabila dan akan mengadakan penggambaran muzik video lagu tersebut di Sabah.

"Saya sangat bertuah kerana penggambaran video muzik ini mendapat tajaan Lembaga Pelancongan Sabah.


"Saya difahamkan konsep video muzik ini akan sama seperti klip video lagu Gerua yang dipetik dari filem Diwale. Jadi banyaklah lokasi menarik yang bakal dipaparkan," katanya pada BH Online.


Harap lagu ini mendapat respon positif daripada peminat dengan paduan suara kedua-dua penyanyi yang sedang meningkat naik di dalam industri.

Bertuah Sufian tempat penggambaran pun ditaja. Moga makin sukses dengan keluaran lagu duet dengan Nabila nanti. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 28
Komen

Previous : Tak Suka Beli Barang Mewah, Azrel Ismail Kumpul Duit Nak Beli Rumah

Next       : Tak Tayang Bakal Suami Di Instagram, Elfira Loy Ada Alasannya Tersendiri

Komen Terbaru

Quote puanbintang 16-11-2018 11:55 AM
bukan nabila tu digossipkan dgn hael ke? dari mana datangnya gossip dengan si pian ni pulak

Lain-lain Komen

Quote besarkecik 12-11-2018 05:47 PM
Kejap macam helok sufiana ni, kejap biasa je, kejap kusam kepam masam. Memang ada waktu ke sufiana ni utk kelihatan helok?
Quote aldinaa 12-11-2018 05:55 PM
Ah nabila razali pun tak hingin di gossipkan dgn pian huhu
Quote Rainrein 12-11-2018 06:38 PM
Orang x cakap pape ko dah warning awal awal pehal? Perasan glemer ke cane?
Quote Nenasketum 12-11-2018 07:20 PM
Sora Nabila akan lebih manly dari sora awok ke dik? Acit tanya jerk
Quote giyomi 12-11-2018 07:32 PM
ek eleh, sufiana dont over perasan, ko ttp sufiana wlpon minah makcik pakcik kepam merestui perkenalan kamu berdua
Quote chicozinn 12-11-2018 07:43 PM
Why sufiana chuoolllss?ummah closetkah heshe ni?
Quote whitePoison 12-11-2018 09:21 PM
Siapa yang kaitkan pian dengan nabila? Pian sendirikk ke? Jangan perasan pian..sizuka nak letak mana?
Quote af_mania 12-11-2018 09:26 PM
Ada akak kesah ke dek??
Quote ayjay 12-11-2018 10:03 PM
Hahahaha awal awal dah bagi warning. Pian ada masters taknak bilah yg tumpul lah
Quote Myra6704 12-11-2018 11:39 PM
Hurmm..yolahhh
Quote xhyd 12-11-2018 11:40 PM
konsepnya kena bgthu awal2..giteww
Quote babyorange 12-11-2018 11:43 PM
Rainrein replied at 12-11-2018 06:38 PM
Orang x cakap pape ko dah warning awal awal pehal? Perasan glemer ke cane?

Hahaha mcm aneh kan....blom ape2 dah warning jgn gosip. Tp dlm maksud tersirat mcm nk soh gosipkan je.

Tp ttbe trase matching plak. Dedua educated. Tak mcm loyy huhu.
Tak sabar plak nk tgk mv ala gerua tu
Quote babyorange 12-11-2018 11:44 PM
whitePoison replied at 12-11-2018 09:21 PM
Siapa yang kaitkan pian dengan nabila? Pian sendirikk ke? Jangan perasan pian..sizuka nak letak mana ...

Spe sizuka? Gf baru ke?
Quote whitePoison 12-11-2018 11:53 PM
babyorange replied at 12-11-2018 11:44 PM
Spe sizuka? Gf baru ke?

Nobita kan suka sizuka
Quote unguaurora 12-11-2018 11:53 PM
Helok la.. sorg suara chipmunk, sorg lg suara helium. Sesuai utk rcgn kanak2
Quote ninja boy 13-11-2018 12:19 AM
Mereka dua2 edukated semoga berjodohan.
Quote salmon-suki 13-11-2018 02:25 PM
Dedua suara cirit,sori to say..alamatnya berautotune sepenuhnya lah lagu ni..{:smile
Quote sayang_mulut 13-11-2018 02:27 PM
die ni macam zizan..semua mengenai diri nanhado, tapi gossip semua ngn perempuan cantik2 je
Quote mandak20 13-11-2018 02:39 PM
whitePoison replied at 12-11-2018 09:21 PM
Siapa yang kaitkan pian dengan nabila? Pian sendirikk ke? Jangan perasan pian..sizuka nak letak mana ...

Kes perasan ler tu... Perempuan pun taknak dikaitkan dengan dia. Better la nabila digosipkan dengan bff dia yang gayah tu atleast ada nama lagi.

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055954s Gzip On
To Top