Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Ratu Elizabeth Beri Amaran Meghan Markle Usah Terlalu Memilih

12-11-2018 10:22 AM|Oleh: Suzy| Komen: 136

Ratu memberi amaran kepada Putera Harry mengenai tingkah laku dan sikap Meghan Markle yang enggan bertolak ansur mengenai tiara yang dipakainya semasa pernikahan mereka. 

Campur tangan yang jarang-jarang berlaku itu tercetus selepas berlakunya rundingan tegang tentang apa yang Meghan boleh pakai semasa hari bersejarah tu. 

Foto: The Sun 

Menurut sumber diraja, pada mulanya Meghan menginginkan tiara yang bertatah batu zamrud, namun Duke dan Duchess of Sussex itu kemudiannya kurang gembira apabila diberitahu bahawa pilihan pertamanya adalah mustahil, kerana pihak istana tidak dapat mengenalpasti dengan tepat tiara itu berasal dari mana. 

Wartawan Robert Jobson mendakwa Harry pernah berpesan kepada petugas sebelum pernikahan bahawa apa yang Meghan inginkan, dia akan dapat. 

Bagaimanapun pada majlis tersebut dilihat Meghan, 37, akhirnya memakai tiara berlian dan platinum yang dipilih oleh Ratu. Namun berita mengenai perbezaan pendapat itu terus bertiup kencang dan telah menimbulkan sedikit ketegangan kepada pasangan tu dan Ratu.
  
FOto: The Sun UK
Ratu juga mempersoalkan mengapa Meghan memerlukan veil untuk perkahwinan, memandangkan ia adalah perkahwinan kedua Meghan. Tambah mengeruhkan keadaan, petugas dalam istana juga menyatakan Meghan kadangkala agak sukar dikendalikan. 

"Dia mempunyai standard yang sangat tinggi kerana telah biasa bekerja dalam persekitaran Hollywood. Terdapat perbezaan dengan cara kedua-duanya menunjukkan rasa hormat. Kate sentiasa berhati-hati tentang bagaimana dia bertindak di sekeliling petugas istana," ujar mereka.

Sementara itu, apabila ditanya perihal perselisihan yang diperkatakan, jurucakap Meghan dan Harry enggan mengulas.- CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 136
Komen

Previous : Miss Mongolia Bakal Jadi Peserta Transgender Kedua Dalam Final Miss Universe?

Next       : Cantik Ke Kalau Sakit? 10 Trend Ini Menjadikan Wanita Hamba Fesyen Tanpa Sedar!

Komen Terbaru

Quote awexgaban7 3-12-2018 05:29 PM
Boleh tahan diva.... walaupon come from hollywood... dia igt petugas yestana kisah...

Lain-lain Komen

Quote alesandra 12-11-2018 10:58 AM
eh plissss la ..kalo  A list actress atau classy mcm grace kelly  boleh la ko nak mendiva.ini takat hallmark channel..ntah gred berape.diorg terima ko pun dah patut bersyukur
Quote onexox97 12-11-2018 11:01 AM
untungla putera harry sayang
Quote manehnya 12-11-2018 11:02 AM
Dia mempunyai standard yang sangat tinggi


wooww gitew...

kalu mcm ni, x lama la dok dlm yistana
Quote miemiecha 12-11-2018 11:10 AM
mak aih... kekwatnyaaaa

sat g kne kick bru tau
Quote QIsmail 12-11-2018 11:15 AM
I can always sense that Meghan is trouble from the start. Sure, her match is Harry; who is also a bad boy.

But from the stories of her family members. Those cant all be out of spite
Quote BebeQ 12-11-2018 11:20 AM
kawen kali ke-2 tak boleh pakai veil ke?
baru ku tau~
Quote Orgkgdukobesi 12-11-2018 11:29 AM
Meghan tak akan jadi sapa sapa bila Queen Camilla berkuasa
Quote PristineOne 12-11-2018 11:42 AM
Orgkgdukobesi replied at 12-11-2018 11:29 AM
Meghan tak akan jadi sapa sapa bila Queen Camilla berkuasa

Juga Meghan tak kan jadi sapa sapa bila Kate jadi Queen Consort bila William naik tahta.  Dia sekadar Duchess sajork mengikut gelaran Harry.
Quote paz 12-11-2018 11:44 AM
Oh pulak perangai nyer kan.
Quote raihaneem 12-11-2018 12:00 PM
Pakai ja la tiara apa pun... nak masuk dlm keuarga dirajagg byk protokol ni mmg la..tak bebas agt.
Tgk kisah2 rasa dnasti cina, jepun la...korea la..mmg smua diatur..
Quote RooneyMara 12-11-2018 12:06 PM
Dari segi pemakaian pun boleh nmpk dia tak respect the code of dressing. Royal ni bila official visit or business, tak boleh pakai dress yg show their shoulder. And skirt sepatutnya paling pendek paras lutut.  Tp official visit to Australia baru ni, Meghan selamba je pakai sleeveless and skirt yg obvious nmpk lutut.
Quote friedfishsoup 12-11-2018 12:12 PM
Diva kan Meghan markle ni. Jgn rebel sgt. Takut2 senang kene kick walaupun bakal ada anak.
Quote dekmieDandy 12-11-2018 12:12 PM
pfftt sources dari tabloid ke ni..?
Quote Jonijonet55 12-11-2018 12:13 PM
Xlawa pn meghan nihhh
Quote ckenj 12-11-2018 12:14 PM
dia tak akan jadi queen pun.sebab tu dia cmtu.relax2 menentang arus la katakan.
Quote makbedah 12-11-2018 12:23 PM
Kate is better. Tapi dia ni mendiva pun bukannya actor class A. And I rasa PR team royal try hard nak tunjuk yang dia ni berjiwa rakyat and rakyat bodoh2 pun tertipu
Quote EvieWanKenobi 12-11-2018 12:36 PM
oo baru hari ni tahu dia pernah kawen..
Quote Foxey 12-11-2018 12:39 PM
i have no particular opinion on her. but reading this, and some of her family drama, i think she should show some finesse now that she has joined the royal family.
Quote gerbera.memopad 12-11-2018 12:51 PM
Tak tahulah artikel dlm benang ni betul ke idok tp personally from the start lg iols rasa Meghan ni something else yach. Entah la, iols rasa dia takkan lama kut dgn Harry tp untung la dah nak ada waris. Confirm tak payah fikir2 nak kerja meski kena talak nanti.

p.s Bukan royals tak boleh duduk silang kakikah? Tp dalam gambar tu selamba je dia silang kaki.

Lihat semua komen(136)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.048612s Gzip On
    To Top