Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Prince Mateen Sedang Hangat Bercinta. Wow 'Merecik', Siapa Gadis Bertuah Itu?

9-11-2018 11:37 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 66

Seperti yang kita tahu, Prince Mateen ini memang menjadi kegilaan ramai gadis Malaysia. Tengoklah masa beliau datang ke Malaysia tempoh hari, habis semua gadis tak keruan jadinya.

Tapi diharapkan semua gadis bersabar kerana khabarnya Prince Mateen kini sedang hangat bercinta mengikut pengguna seorang Twitter ini. Dia menyertakan bukti yang memberikan hint bahawa Prince Mateen sudah mempunyai kekasih hati.

Kredit foto: Twitter

Ramai yang ingin tahu siapakan gerangan gadis yang berjaya menawan hati Prince Mateen ini. Menurut sebuah blog, gadis ini bernama Anisha Isa-Kalebic dan merupakan cucu kepada Pehin Isa, salah seorang menteri dan orang yang berpengaruh di Brunei. Gadis jelita ini juga sedang menetap di Bach, UK dan turut mempunyai bisnes agensi pelancongan iaitu Authentinerary.

Kredit foto: Instagram
Menurut netizen, Anisha ini merupakan sepupu jauh juga merangkap rakan sejak kanak-kanak Prince Mateen. Bermaksud keluarga mereka memang rapat dan telah mengenali satu sama lain sejak kecil lagi.

Kredit foto: Twitter

Prince Mateen juga dikatakan berkawan baik dengan abang Anisha sendiri iaitu Danial Isa.

Kredit foto: Twitter
Ramai juga gadis di luar sana yang melahirkan rasa kecewa dengan berita ini. Yalah Prince Mateen ini memang menjadi kegilaan ramai.

Kredit foto: Twitter
Pun begitu belum sahih lagi berita ini, jadi gadis di luar sana masih boleh berharap -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 66
Komen

Previous : Kenali Bintang Beladiri Khabib Nurmagomedov, Juara UFC Beragama Islam Yang Pertama

Next       : Lelaki Tiga Isteri Denda Sebulan Tanpa Seks Kalau Buat Kesalahan

Komen Terbaru

Quote adreanamimo 3-12-2018 12:15 PM
sgt sepadan both of u

Lain-lain Komen

Quote MsKathryn 9-11-2018 11:47 AM
Bertabahla... kesian kat gadis2 malaysia yg pecah ovari
Quote noraidil_06 9-11-2018 11:53 AM
Ok kirim salam kt abg girl ni.
Quote helicornia 9-11-2018 11:55 AM
lorr gambo gini je dah cop bercinta??
Quote makton 9-11-2018 12:16 PM
hmm cantik tanpa mekap..
Quote aderaderker 9-11-2018 12:31 PM
Yg berharap kat putera2 raja ni ada cermin diri tak?
Anganan akasia sungguh...
Quote amyza 9-11-2018 01:54 PM
Sepadan je.
Beruntung {:question
Quote serawadurian 9-11-2018 02:01 PM
Tak payah la berangan nak jd puteri raja. Acik nasihat diri acik sendiri. Hahahah...
Quote mieymiey 9-11-2018 02:02 PM
Sukati ko ler nak bercinta dengan siapa pun.
Quote anaktoyol 9-11-2018 02:07 PM
yg pecah ovari dulu boleh jahit balik ovari...
Quote zuuu 9-11-2018 02:18 PM
aderaderker replied at 9-11-2018 12:31 PM
Yg berharap kat putera2 raja ni ada cermin diri tak?
Anganan akasia sungguh...

Mana taknya dh baca novel2 brangan n layan drama2 adaptasi novel je..
Quote gummiebear 9-11-2018 02:50 PM
Pic yang last pakai baju putih tu Danial kah? imo heols jauh lagi hensem dari PM neh
Quote buapakperut 9-11-2018 03:17 PM
terlalu vogue untuk prince hidung jambhu
Quote munchkin 9-11-2018 03:39 PM
Tahniah dah jumpa pasangan. Cantikkkk
Quote awekjepun 9-11-2018 03:40 PM
Ada iras julia rais
Quote orgsepang 9-11-2018 04:08 PM
Ayat 'habis semua gadis tak keruan...' melampau pulak
Quote minahmanja 9-11-2018 04:30 PM
mcm muka pelakon, zalia+sarah hildebrand
Quote jue10 9-11-2018 04:30 PM
sma cntik sma padan
Quote besarkecik 9-11-2018 04:37 PM
Kalau bukan sebab tittle & kekayaan tu, mateen ni bagaikan angin yang lalu dekat celah ketiak je.
Quote cmf_premierleag 9-11-2018 05:09 PM
bertabahlah mek @jingga007
cinta tak semestinya bersatu

Lihat semua komen(66)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.043208s Gzip On
    To Top