Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Terlampau Sibuk Dengan Kerja, Neelofa Kesal Tak Dapat Bersama Datuk Di Hospital..

8-11-2018 03:03 PM|Oleh: amiey | Dilihat: 2886| Komen: 20

Akibat terlampau sibuk berkerja, pelakon, pengacara serta usahawan berjaya Noor Neelofa Mohd Noor atau lebih dikenali sebagai Neelofa meluahkan perasaan kesal dan sedihnya kerana tidak dapat meluangkan masa bersama datuknya yang kini sedang dirawat di hospital.


Wanita jelita itu yang memuat naik video keadaan datuknya, Haji Noor Mohamed menerusi Instastory di Instagram miliknya meminta semua pihak untuk sama-sama mendoakan datuknya sambil memberitahu akan melawatnya dalam masa terdekat. 

"I'll see you soon, Abah (panggilan Neelofa kepada datuknya)," tulis Neelofa. 

Foto : Instastory Neelofa

Neelofa turut mengakui yang dia mampu menempuh pelbagai dugaan dan cabaran yang datang menimpa namun, keadaan kesihatan datuknya yang terlantar di hospital merupakan satu ujian yang amat berat bagi dirinya. Tambahan pula dengan kesibukan kerja membuatkan Neelofa tidak berkesempatan untuk datang melawat dan menemani insan kesayangannya itu.

"Not being able to be there for him and the family would be the greatest challange and its killing me inside," tambahnya lagi. 

Foto : Instastory Neelofa

Mengakhiri bicaranya, Neelofa sempat menitipkan pesan kepada semua pengikutnya untuk selalu meluangkan masa bersama insan tersayang sementara mereka masih lagi hidup. 

Foto: Carian Google

Apa pun sama-sama kita doakan semoga datuk Neelofa segera sembuh dan semoga ahli keluarga mereka diberikan kekuatan. -CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 20
Komen

Previous : "Wany Hasrita, Jangan Duet Dengan Tajul Lagi"- Netizen

Next       : Semakin Comel! Anak Lan Solo Mendapat Perhatian...

Komen Terbaru

Quote ONEK 11-11-2018 12:42 PM
Kalau kerja makan gaji...mungkin percaya la juga statement dia x sempat nak jenguk....tp kalau business sendiri...musykil gak bila ckp  bz x sempat nak tengok.....

Lain-lain Komen

Quote mixed 8-11-2018 03:05 PM
eee keja nk copy dr IG retis je kan wartawan cari
org tu ltk kt IGS pn jd berita


maka nya berduyun2 la haters aka positif vibes geng msk mengadap
topik ni




sila kan
Quote botol_tritan 8-11-2018 03:08 PM
soalan serius: satu minggu berapa thread nak kena buat pasal minah ni? lopa sedih mastika tutup, lopa sedih x jenguk atok, etc, etc. dah kenapa?
Quote haruslah 8-11-2018 03:24 PM
mmg tiap yg lopa buat ken abuka thread baru ek
kang masuk la ratiban porumer2
Quote nisako 8-11-2018 03:26 PM
bosan aih………...
Quote saviour_09 8-11-2018 03:37 PM
kenapa perlu kita merempan pasal nelopak hari2 sis amiey oi?
motif?
Quote slyfynx 8-11-2018 04:45 PM
And this is news because...?
Quote hzln 8-11-2018 04:49 PM
Menunggu satu hari yg mana reputz cari dlm kelas tersendiri buka thread neelofa sembelit hari ini, netizen tumpang simpati
Quote RatuDunia94 8-11-2018 05:31 PM
Hahaha.. selang dua hari benang baru sheols muncul.. yet masih ada yg tanya knp sheols mng bintang paling popular. {:smile
Quote hotmak 8-11-2018 05:40 PM
untung atuk dia ni, tgk cucu2 semua sayang & rapat
Quote minahmanja 8-11-2018 05:41 PM
kalau dlm wad mcm ni, mmg boleh amik gambo/video semua ke..? kesian pulak tgk atoknye, tercungap2.. sebaik nya tk yah la post...
Quote ira_229 8-11-2018 05:48 PM
Edited by ira_229 at 8-11-2018 05:51 PM

cuma nak tanya....atok dia mcm tercungap2 kesakitan...klu i tak sampai hati nak tanyang video...
benda2 macam ni tak boleh ke nak simpan utk simpanan peribadi...?
mcm si alif sotong hari tu tanyang bini tengan beranak..mmg tak boleh hadam orang2 yg tak habis2 nak viralkan kisah peribadi...sebenarnya motif mereka nak apa?
Quote sonatalady 8-11-2018 07:25 PM
Semoga cepat sembuh...
Dan dipermudahkan segalanya.

Tapiiii..bosan kot..asyik kisah lopa...
Quote kiah_mai_pulak 8-11-2018 07:33 PM
Tolong lahhh jgn bahasakan jahlopa tu wanita jelita.. muka jahh lawa tp belum smpai thap jelita.. kosserrr
Quote jiwakacau06 8-11-2018 07:37 PM
brapa lopak byr wartawan cari..hampir smua wartawan cari up crta dr ig lopak...so sadis kelas tersendiri korang
Quote meteorspeed 8-11-2018 07:46 PM
deme nie bani hajjah ker gigih bukak bnyk tread suh nama still on jer
Quote Cicisweets 8-11-2018 08:02 PM
Bukan forumer yg bukak tread wartawan cari yg buka mmg popular sungguh hajjah
Quote Cicisweets 8-11-2018 08:06 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/Bp6xtQTFgwb/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=kv8b82n4norz[/ig]          alhamdulilah dah sampai jumpa atuk dia
Quote sharlenetexas 8-11-2018 08:06 PM
Get well soon atuk.
Tapi kan nk tanya, gambar ketiga tu atuknya ke orang lain? Nampak lain pulak rupanya. Mcm cina.
Quote newyork 9-11-2018 07:54 AM
Family lopa ni tgk mmg bonding family kuat, atuk and nenek dia mesti baik sgt layan anak cucu.

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046337s Gzip On
To Top