Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tak Sengaja Tayang Porno Dalam Kelas, 'Menggelabah' Cikgu Nak Hentikan Video

Oleh: Myra Rozi|8-11-2018 01:39 PM |Dilihat:2400| Komen: 16
Seorang guru menanggung malu apabila rakaman video seks dimainkan melalui alat projektor semasa berada di dalam kelas.

Difahamkan, guru di China itu memainkan sebuh video untuk tontonan pelajarnya pada akhir sesi pembelajaran sebelum pergi meninggalkan kelas tersebut.

Bagaimanapun dia menyedari telah memainkan video yang salah apabila terdengar bunyi kecoh datang dari kelas tersebut.


Daily Mail melaporkan, kelas bertukar riuh dengan suara pelajar lelaki bersorak dan menjerit kerana menonton video porno tersebut.

Terkejut dengan apa yang berlaku, guru tersebut bergegas ke arah komputer riba dan menghentikan video tersebut.

Insiden yang sempat dirakam oleh seorang pelajar itu telah dimuat naik ke laman sosial.

Dapat dilihat di dalam rakaman, seorang pelajar wanita yang terpaksa menutup mukanya menggunakan buku kerana malu dengan situasi tersebut.

Kejadian tersebut sudah tentu bakal mencalarkan reputasi guru terbabit. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 16
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Foxey 9-11-2018 01:18 PM
lein kali asingkan laa folder personal dalam laptop tu... kan dah tak pasal2

Lain-lain Komen

Quote jalfa 8-11-2018 01:43 PM
Ha ha..sangapnya cikgu..mest penuh lappy dgn porno..x pasal pasal nanti kena gantung keja
Quote Ferr_Remy 8-11-2018 01:51 PM
Tringat kat Malaysia pnh viral pasal bangla salah pasang gay video kt projector kt mamak. Hahahaha
Quote Nonones 8-11-2018 02:00 PM
Lect aku dulu pun pnh mcm ni. lect cina lelaki ajar chinese language, dia nak google apa benda tah aku tak ingat, sbb dia nak tnjk ktorg benda tu mcm mana rupa dia (keywords dalam chinese la). sekali dah jumpa, keluar gambar perempuan bogel berdekah ktorg gelak
Quote Khawla 8-11-2018 02:01 PM
{:shy adoii
Quote Suchi 8-11-2018 02:04 PM
Bukan ke salah memiliki video porn? Napa lah nak simpan, google je la ni sampai donlod.
Dahla laptop guna utk kerja malu nya la haai
Quote Ketypurry 8-11-2018 02:08 PM
Mak oii mesti ngeri nak tengok folder lappy cikgu ni
Quote buapakperut 8-11-2018 02:11 PM
malunya cikgu, terjun bangunan la pasni
Quote besarkecik 8-11-2018 02:12 PM
teringat lect aku terbukak video biru ni.
dia bukak je latop dia, terus dengar ahh ahh oh yeah! menggelabah dia nak tutup video sampai tak tau cara nak tutup.
dah la dalam dewan ada ramai student & lecturer.
Quote insulin 8-11-2018 02:13 PM
Kelas sains berkenaan pembiakan manusia ke ni?
Quote saviour_09 8-11-2018 03:51 PM
Ferr_Remy replied at 8-11-2018 01:51 PM
Tringat kat Malaysia pnh viral pasal bangla salah pasang gay video kt projector kt mamak. Hahahaha

pernah tengok kat wassap
gila bergegar mapley tu orang bersorak
Quote RatuDunia94 8-11-2018 05:40 PM
Ayoo.. kot ye pon.. x payah lah campur aduk laptop kerja n personal..
Quote MissNigga 8-11-2018 05:53 PM
hahahahaaaaaa....
malu wehhhhh ngan rakan sekerja ... ngan srtudent
Quote bangcak 9-11-2018 10:02 AM
cikgu mcm nih elok ditukarkan mengajar subjek lain je!!
.....try bagi dia ngajar pendidikan jasmani.

Quote mieymiey 9-11-2018 10:39 AM
Bodohnya. Mana nak letak muka lepasni weyh?
Quote netto_ 9-11-2018 12:24 PM
Astaga ni la padahnye laptop keje campor guna dgn personal.
Quote Foxey 9-11-2018 01:18 PM
lein kali asingkan laa folder personal dalam laptop tu... kan dah tak pasal2

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050168s Gzip On
To Top