Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Sunting Gambar Kaki, Aedy Ashraf Dituduh Cuba Sembunyikan Tatu?

8-11-2018 12:43 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 5820| Komen: 72

Kredit foto: IG Aedy Ashraf
Macam dah lama tak dengar tentang Aedy Ashraf. Aktor 'hot' ini memang menjadi rebutan gadis-gadis.

Baru-baru ini di Instagram, Aedy ada memuat naik gambar dirinya yang berposing di sebelah kereta.


Tiada apa yang tak kena kalau dilihat sekali imbas. Namun Aedy telah menyunting gambar kakinya menjadi 'blur'.

Di ruangan komen ramai yang membuat spekulasi Aedy menyunting gambar tersebut kerana mahu menyembunyikan tatu.


Sebelum ini juga Aedy pernah menimbulkan kontroversi apabila melukis tatu tiruan pada bahagian belakangnya semasa bercuti di Bali, Indonesia.


Setakat ini tiada apa-apa penjelasan darinya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 72
Komen

Previous : Kilauan Bintang Air Mata Tanah Air, Noor Kumalasari

Next       : Cantiknya Anak Gadis Fauzi Nawawi! Kalau Nak Jadi Menantu, Ada Tiga Syarat

Komen Terbaru

Quote kisahkeaku 11-11-2018 04:52 PM
dia ensem jgk laa pd mata i.cuma i rasa rambut tu dia kemaskan sikit x nmpk kepam camtu.at least sikat lurus atau ikat.baru nmpk smart.skrg nmpk semak.

Lain-lain Komen

Quote DennisTrillo 8-11-2018 01:29 PM
Abih stylo dah tuhh.. hmmm
Quote putehkundor 8-11-2018 01:30 PM
mcm mat pet. serabai dan tak tasty
Quote missDollie 8-11-2018 01:31 PM
Kudis kot..
Quote wordlife 8-11-2018 01:34 PM
baguslah heols cuba nak tutup aib heols
buka salah tutup pon salah?
Quote goss79 8-11-2018 01:39 PM
dah bosar panjang jd camni plak.. selekeh ya hamat...
Quote Ferr_Remy 8-11-2018 01:52 PM
Sah2  la kudis. Btw mamat ni kepam.
Quote tupperwarepink 8-11-2018 01:52 PM
kalau tak kurap, kudis tak pun panau
Quote quzpid 8-11-2018 01:54 PM
aih..nmpk busuk...stylo abendanya...
Quote buapakperut 8-11-2018 02:13 PM
ingatkan putri bakawali je yg gigih edit kaki, rupsnya lelaki pun ada. btw tatu tengkuk selamba heols tayang. takkn kaki edit , mesti bekas kurap cecincin cacing
Quote kechikchomel 8-11-2018 02:22 PM
busuknyaaaaaa
Quote cikdilla 8-11-2018 02:24 PM
Dulu comel budak ni.skrg nampak srabut.cer nampak wangi sikit dik
Quote hotmak 8-11-2018 02:27 PM
kalau cover tatoo pun apa masalahnya
Quote katibism 8-11-2018 02:28 PM
Tapi dia blakon jd hero Cinta Tiada Ganti mmg best
Quote meklalala 8-11-2018 02:31 PM
rindu nak tengok dia ni jadi kecik semula
Quote mieymiey 8-11-2018 02:37 PM
Mamat ni bertattoo iols tak heran. Kalau Hafiz Hamidun yer, iols bakalan terkejut.
Quote haruno_sakura 8-11-2018 02:38 PM
dlu encem skang da mcm ape da huh
Quote makton 8-11-2018 02:41 PM
baju merah tu muka dia mcm Bell Ngasri





Quote renko 8-11-2018 02:55 PM
bajet acah2 mcm cool je salu
pastu nk tiru gaya cm zul ripin bercakap
kerut2 dahi, ketap2
Quote chicozinn 8-11-2018 03:20 PM
hot ke??aku masih lagi tengok dia cam pelakon kanak2 sama cam si erin malek tu..btw xrembes lgsung la tgok dia ni..

Lihat semua komen(72)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043290s Gzip On
To Top