Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Ibu Campak Bayi Kembar Di Tepi Jalan, Dibiar Bogel Sampai Mati

Oleh: Myra Rozi|8-11-2018 11:30 AM |Dilihat:1282| Komen: 22
Tergamak seorang ibu membuang bayi kembar perempuannya di tepijalan sehingga menyebabkan salah seorang darinya meninggal dunia.

Kejadian yang berlaku di wilayah Negros Oriental, Filipina, itu menyaksikan wanita tersebut membuang bayi kembarnya pada awal pagi sebelum tangisan mangsa didenagari oleh orang ramai.

Orang ramai yang menyedarinya bergegas untuk menyelamatkan namun seorang bayi yang lebih kecil dan lemah didapati tidak sedarkan diri.

Kulitnya sudah bertukar pucat sebelum disahkan meninggal dunia setibanya di hospital.

Foto: Daily Mail
Laporan Daily Mail menyatakan, penduduk tempatan yang bergegas ke tempat kejadian menemui kedua-dua mangsa dalam keadaan bogel di tepi jalan.

Mereka kemudiannya membalut mangsa menggunakan kain dan tuala.

Seorang bayi terbabit sudah tidak bernafas manakala seorang lagi masih kuat dan bergerak aktif.

Saya tidak faham kenapa seorang ibu sanggup berlaku sekejam ini."

Polis kini sedang berusaha mengesan ibu kepada bayi tersebut yang dipercayai meninggalkan mangsa di tepi jalan sebelum memandu pergi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 22
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote nobito 9-11-2018 02:53 AM
Macam berak tepi jalan je pada sheols.

Esok2 membuncit la lagi...lepastu teran je tepi jalan.

Lain-lain Komen

Quote puanbintang 8-11-2018 09:02 AM
sampainya ati
Quote moonbug 8-11-2018 09:13 AM
Buat apa buang. Ramai yg nak
Quote manehnya 8-11-2018 09:14 AM
kembar kot... x sayang ka...
Quote Zaien 8-11-2018 09:16 AM
iskhh org berhrap dpt bby kembar.. dia boleh pi buang ja??
hurmmm
Quote buapakperut 8-11-2018 09:30 AM

kesiannya baby tu.... binatang pun tak buat anak mcm ni
Quote myakayina 8-11-2018 10:04 AM
tergamaknya ibu..knp buang..
Quote insulin 8-11-2018 10:09 AM
Alahai. Kenapalah tak diserahkan kepada orang lain kalau dah rasa tak mampu menjaga mereka berdua?
Quote xtahumenahu 8-11-2018 11:06 AM
kesiannyaaaa babyyyyy
Quote shernazz 8-11-2018 11:16 AM
Samada out of wedlock atau xmampu jaga
Quote mieymiey 8-11-2018 11:51 AM
Kembar pulak tu dia buang
Quote RamonaFlower 8-11-2018 12:49 PM
Wehhh kembar kot. Gila lah mak dia ni
Quote onexox97 8-11-2018 12:53 PM
tak baik tohok anak cam tu
letak la elok2 kat kedai makan ke stesen minyak ke
ada la yg kutip
Quote Melorqe 8-11-2018 03:34 PM
aku pernah borak dgn sorang crew ni dah tua dari filipina.
dia cerita anak dia dah kawin,  ada anak kecik, tak reti jaga anak, neneknya yg jaga.
hidup anak dia tau enjoy saja. dia kata budak2 muda sana dah lingkup, tak ada rasa tanggungjawab.
tau nak seronok saja.
Quote kakaro940 8-11-2018 04:29 PM
Melorqe replied at 8-11-2018 03:34 PM
aku pernah borak dgn sorang crew ni dah tua dari filipina.
dia cerita anak dia dah kawin,  ada anak ...

biasala org filipina x kira muda atau tua mmg seks life dorg bebas..kwn aku pun perna cerita ppuan filipina ni klu ko x berduit xdanya dia nak pandang..cba klu ko berduit dr hujung rambut spi hujung kaki dia bg ko hehe...
Quote mehmet 8-11-2018 07:54 PM
Entah2 bukan Ibu baby2 ini yg buat begini. Gila mampus hati lah.
Quote putriTS 8-11-2018 08:07 PM
Berhati2 je la lelaki kalau facing with Filipino women ni. Banyak kes dah dgr, mana2 expat, lelaki melayu pun dia sebat gak, bila pegi sana, dorang goda habis2 pastu bila dah blk sini dia claim pregnant. Takut kantoi, keep on lah bayar nak tutup mulut. Ntah betul pregnant, ntah x. Padanla muka sape suruh x pandai jaga diri.
Tak kira pmpuan or lelaki, kat sana dah ada husband/wife siap anak, kat sini pun boleh ada partner lain..siap beranak jugak. Pelik hidup mcmtu.
Quote RatuDunia94 8-11-2018 10:52 PM
Ni mesti anak hasil sesama pinoy.. kalo baka kokesen harus disimpan.. dh besar jd ratu cantik or artis..
Quote Bujat 8-11-2018 10:57 PM
Mental ke apa pinay ini sister?
Quote dua_chzy 8-11-2018 11:02 PM
RatuDunia94 replied at 8-11-2018 10:52 PM
Ni mesti anak hasil sesama pinoy.. kalo baka kokesen harus disimpan.. dh besar jd ratu cantik or art ...

Khen. Aiol lehat dokumentari, kemain slum meka penuh dengan budak2 pelipin pan asian. Mak kemain tak lawa tapi anak mereciks sebab pak kokesen.

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050470s Gzip On
To Top