Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Terharu Dipuji, Elly Mazlein Mahu Kembali Ke Malaysia Secepat Yang Mungkin...

7-11-2018 03:42 PM|Oleh: Amiey | Dilihat: 5097| Komen: 38

Gandingan mantap pelakon dan penyanyi Elly Mazlein atau lebih mesra dengan panggilan Kak Lina Pompom bersama pengacara radio, Shuk Sahar sebagai pasangan pengacara pada Anugerah Skrin (ASK2018) telah mendapat pujian daripada ramai yang rata-rata terhibur dengan cara pasangan tersebut mengendalikan majlis.


Gandingan Shuk & Elly buat penonton tak henti gelak..

Foto: Instagram Elly Mazlein

Elly yang kini difahamkan berada di Perancis telah memuat naik foto pujian itu ke akaun Instagram miliknya dan turut mengatakan rasa terharu apabila usahanya itu mendapat penghargaan sehingga menyebabkan dia merasa mahu segera kembali ke tanah air. 

"Terus rasa nak balik KL sekarang juga. Terima kasih semua yang sudi menonton," tulis Elly pada ruangan kapsyen dan menyatakan bahawa dia mencari rezeki untuk menjaga anak dan ayahnya. 

Foto: Instagram Elly Mazlein

Rata-rata ramai memuji Elly dan mengatakan bahawa mereka sangat terhibur. 

Sangat kelakar buat penonton tak henti gelak...

Foto: Instagram Elly Mazlein

Sememangnya usaha Elly itu wajar diberikan penghargaan kerana dia dan Shuk berjaya mengendalikan majlis dengan baik dan sangat menghiburkan. Mungkin lepas ni Elly akan mendapat lebih banyak peluang dalam bidang pengacaraan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 38
Komen

Previous : "Saya Benci LGBT, Saya Benci Tomok" - Apa Kena-Mengena LGBT Dengan Tomok?

Next       : "Wany Hasrita, Jangan Duet Dengan Tajul Lagi"- Netizen

Komen Terbaru

Quote aammyy 11-11-2018 02:00 PM
cmf_blingblings replied at 7-11-2018 04:34 PM
Pecah perut tiap-tiap kali dengar dia org merapu walaupun pada mula tu rasa nak montah sangat...

...

Ada orang ckp ibu fauziah sindir elly jugak. Katanya ibu tu BFF ex wife kpd ex husband elly. Ye ke?

Lain-lain Komen

Quote JiEunTak 7-11-2018 03:50 PM
...memang pun masa depa dua nih jadi host 'hidup' sket anugerah skrin tu...
Quote C1k_J4h 7-11-2018 04:14 PM
memg kelakar part diorg
kak lina pompom boleh control lawak double meaning syuk
syuk pun boleh control kak lina

plg kelakar part bila kak lina lupa nak bace nama drama ng umum pemenang
hahaha..ulang byk kali tgok pun still kelakar
Quote little_sis 7-11-2018 04:17 PM
aku  x minat elly tp aku akui gandingan dorg aritu bestttt
Quote myakayina 7-11-2018 04:18 PM
masuk air dua2 ni kan.. kelakar..tapi takdelah mengjengkelkan..syuk mmg tak lari la lawak dabel meaning heols tuh..tapi k.lina bijak kawal..masa syuk suruh baca nama calon2 tu lawak..k.lina boleh gedik2 jer masa tu lupa nak umum nama..
Quote Badigol 7-11-2018 04:20 PM
suka juga gandingan ni..best menjadi sgt masa ASK haritu..harap dpt lagi bergandingan berdua ya..jadi pengacara melodi pn on ni...
Quote c===8 7-11-2018 04:28 PM
gua cuma x berkenan syuk pakai seluar ketat
dah serupa kon aiskerim
kaki halus badan gemok
Quote ratuiphone 7-11-2018 04:29 PM
part syuk n kak lina jadi pengacara mcm highlight ASK plak..tgelak jer..
Quote Temenung 7-11-2018 04:31 PM
Aku tak tau la yg part kak lina lupa umum calon memang dia lupa betul or dibuat.tp part tu memang kelakar

Cuma next time kalau berganding lg jgn sebut papa mama.geli lak aku
Quote cmf_blingblings 7-11-2018 04:34 PM
Pecah perut tiap-tiap kali dengar dia org merapu walaupun pada mula tu rasa nak montah sangat...

Ayat Ibu Fauziah Nawi pun best gakkk egegegeh, sesekali sindir sesapa yg terasa
Quote telracs 7-11-2018 05:18 PM
ish.... uols ni....
tetiba rasa nak tengok ASK....
aritu tak dapat tengok...
Quote ItisDD 7-11-2018 05:21 PM
Aah... part dorang jer yg best....
Yg lain2 mcm krik2 jer
Quote boongalalang 7-11-2018 05:37 PM
telracs replied at 7-11-2018 05:18 PM
ish.... uols ni....
tetiba rasa nak tengok ASK....
aritu tak dapat tengok...

Tengok kat YouTube je, TV3 ada upload video part elly and Shuk je hehe
Quote sokmogitu 7-11-2018 05:44 PM
Temenung replied at 7-11-2018 04:31 PM
Aku tak tau la yg part kak lina lupa umum calon memang dia lupa betul or dibuat.tp part tu memang ke ...

Aku terbahak2 gelak sbb time dia lupa tu dia tgh sibuk posing lentik depan camera. Tgk kt igs DD pun terburai dia gelak tgk kak lina. Ramai rakan artis pun suka je kak lina hos.

Aku cuma menyampah dgn 2 hos malam tu... rosyam dan narnaz...yg lain ok je
Quote telracs 7-11-2018 05:55 PM
boongalalang replied at 7-11-2018 09:37 AM
Tengok kat YouTube je, TV3 ada upload video part elly and Shuk je hehe

okies....
tenkiu very much for d info..
Quote inspektoremos21 7-11-2018 05:56 PM
Ku akui kak lina ni memang sejenis gedik2 manja yg mmg natural gitu. Part yg syuk suruh kak lina baca nama calon tu mmg kelakar. Boleh pulak kak lina tu menggedik meliuk lentok dpn camera gitu
Quote damian_lee 7-11-2018 06:05 PM
Tak tgk ASK .... sbb busy marathon drama ...
Tengok2 part kak lina pompom ngan shuk pervert lalu kat sugestion youtube ...

Tgk laaaaa

Ok laaaa kelakar ... kak lina pompom lupa baca .. sebab sibuk melentik ...
Quote Temenung 7-11-2018 06:56 PM
sokmogitu replied at 7-11-2018 05:44 PM
Aku terbahak2 gelak sbb time dia lupa tu dia tgh sibuk posing lentik depan camera. Tgk kt igs DD p ...

Kannn.tok syam danish dgn nanaz dua2 merapu.nanaz paling spoil sbb dia kluar hujung segmen n umum anugrah penting

Quote petai011212 7-11-2018 07:14 PM
iolls tak suka kak lina pompom masa GV  yang lepas.
sampai kene selar dengan karatz dia kat forum cari
(tak tahu la, karatz ka kak lina sendiri huhu)
tapi this time dan masa villa ghazara, she did well
so bila orang buat baguih, kita pun suka la...

sometimes, bila kita jatuh, kita akan bangkit lebih baik lagi
iolls harap, kak lina terus maju, and did well for the best of your dad + daughter
Quote cicicumel 7-11-2018 07:24 PM
Laku si Syuk ni skrg.muka dia kt mana2.tp iols suka sbn kelakar dia lain macam.

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043054s Gzip On
To Top