Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Sanggup Tolak Lamaran 5 Duda, Nenek 65 Tahun Kahwin Dengan Kekasih Umur 20 Tahun

Oleh: Myra Rozi|5-11-2018 05:01 PM |Dilihat:4340| Komen: 108
Bernikah pada 24 Oktober lepas dalam satu majlis besar-besaran, pasangan suami isteri ini benar-benar mendapat perhatian dunia.

Inade dan Idris diraikan oleh ratusan tetamu yang tidak mahu terlepas peluang menyaksikan penyatuan dua jiwa di antara dua generasi berbeza.

Foto: Liputan6
Idris berusia 20 tahun manakala isterinya Inade, 65 menjadikan Perbezaan umur antara mereka adalah sebanyak 45 tahun.

Mementik laporan TribunSidrap.com, Inade menerima pinangan Idris selepas berkenalan dengannya dalam tempoh kurang dari sebualn.

Idris merupakan seorang pemetik cengkih di kebuh milik Inade yang terletak di Suli, Kabupaten Luwu.

Foto: Liputan6
"Sebulan yang lalu kami saling kenal. Selepas itu dia datang melamar bersama keluarganya ke Sidrap."

"Kami memang saling mencintai. Mungkin inilah yang dinamakan jodoh."

Foto: Liputan6
Suami Inade sudah meninggal dunia pada Februari 2015.

Sebelum ini Inade pernah menolak lamaran dari lima orang lelaki sebelum terbuka hati menerima Idris.

Alasannya adalah kerana Idris masih bujang manakala yang lain sebelum ini bergelar duda. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 108
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote bambimo 8-11-2018 10:21 AM
umur je 65
mana tau malam umur dia 35
ngeeee,,,,,,,

Lain-lain Komen

Quote fushimi 5-11-2018 10:05 AM
iols satu soklan je selalu berlegar kat minda iols

nak seks cam mana

sonok ke seks ngan nenek nenek neh

jantan tu muda kot
Quote Buritan 5-11-2018 10:05 AM
Aduhhh.. datuk k kalo minang pun mesti kena reject ni.. kah kah
Quote ifanonline 5-11-2018 10:07 AM
satu cabaran kpd andartu2 forever di malaya
Quote Modngengade 5-11-2018 10:10 AM
fushimi replied at 5-11-2018 10:05 AM
iols satu soklan je selalu berlegar kat minda iols

nak seks cam mana

MILF,  NILF konsepnyer sister....ada je jantaz muda yg suka wanita kertu...

Quote rosasa 5-11-2018 10:42 AM
Aku cinta kamu. Aku sayang kamu. Aku ingin hidup bersama kamu sampai kapan pun. Aku ingin engkau menjadi ibu dari anak-anakku, tutur Idris.


Good luck ye Idris
Quote rospinki 5-11-2018 10:46 AM
penganten lelaki tu dah mabok susu basi..muka pun mcm stone jah..entah2 dh kena santet sama nenek tua
Quote Orgkgdukobesi 5-11-2018 10:53 AM
Kalau sudah jodoh tak kemana.  Makan jer lah jamu banyak2 ya
Quote meklalala 5-11-2018 10:55 AM
Aku cinta kamu. Aku sayang kamu. Aku ingin hidup bersama kamu sampai kapan pun. Aku ingin engkau menjadi ibu dari anak-anakku, tutur Idris.''


heh semoga dapat anak yang comel comel..emm
Quote xy_daen 5-11-2018 11:37 AM
Sedap kot nenek blow x kena gigi...
Quote Sang_Pencinta 5-11-2018 12:06 PM
https://bm.cari.com.my/forum.php ... =1129844&extra=

Layak masuk dalam entry di atas

Zulhery (25) dan Nuraisyah (60)
Rokim (24) dan Tampi (67)
Slamet Riyadi (16)  dan Rohaya (71)
Ade Irawan (21) dan Manih (67)
Martha Bate (82) dan Sofian Loho (28)
Wook Kundur (106) dan Mohd. Nor Musa (37)

Quote onexox97 5-11-2018 12:11 PM
erm cinta sama kamu ke
cinta sama duit nenek
Quote auntyaya 5-11-2018 12:15 PM
untoonnnggg laaaa .. aku gak smp kapan masih single
Quote zaziot 5-11-2018 03:22 PM
auntyaya replied at 5-11-2018 12:15 PM
untoonnnggg laaaa .. aku gak smp kapan masih single

hahahahhaha.....wait for another 22y ....masa tu kawen dgn guy age 20
Quote niena90 5-11-2018 03:43 PM
Ermmm penat la I nak tggu umur sebaya nenek ni baru bertemu jodoh. Mmg lelaki skang suka pompuan tua ke? Ape, umur baya I tak cukup matang ke?
Quote misc 5-11-2018 03:47 PM
Nek, untungla dapat husband muda belia. Make up dah vogue, tapi kenapa tak pakai body foundation. Tangan gelap muka putih.
Quote insulin 5-11-2018 03:52 PM
Kalau nenek buang segala makeup di wajah, masih kelihatan cantik juga ke?
Quote haryatie 5-11-2018 03:56 PM
seram aihhh...
Quote Muntz 5-11-2018 04:03 PM
Sapu lube dah boleh dah sex. Tak perlu curious camner diorg nak sex bagai.
Quote fealefea 5-11-2018 04:06 PM
tu die responden yang letak sex no 1 dalam rumahtangga. Tu la soalan pertama uols kan. Hahahaha.

Lihat semua komen(108)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087980s Gzip On
To Top