Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Harap Rupa Je Cantik, Tapi Boleh Bagi Sumbangan Apa? -Scha Al-Yahya

2-11-2018 03:14 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 16837| Komen: 221

Sebagai hos bagi Program Pencarian Dewi Remaja 2018/2019 kali ini, Scha Al-Yahya telah menekankan bahawa kecantikan bukanlah segalanya untuk memenangi gelaran Dewi Remaja.

Sungguhpun ini merupakan platform terbaik untuk mereka mengembangkan bakat, apa yang penting sekali mestilah menjadi diri sendiri.


"Kalau ada rupa paras yang baik sekalipun, apa yang boleh disumbangkan pada orang lain? Gelaran Dewi Remaja tersebut bukanlah bersandar pada rupa semata-mata," katanya kepada Astro Gempak.

Scha juga berharap finalis Dewi Remaja kali ini menunjukkan contoh yang baik serta menjadi inspirasi kepada generasi akan datang.

Foto: IG Scha Al-Yahya 
Biarlah gelaran Dewi Remaja nanti adalah sesuatu yang boleh dibanggakan serta pemenang mampu memberi impak positif kepada remaja lain seperti yang dijelaskan Scha.

Harap calon-calon yang ada bukan sahaja cantik tapi seorang yang berilmu dan sentiasa peka dengan keadaan sekeliling. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 221
Komen

Previous : Kilauan Bintang Air Mata Tanah Air, Noor Kumalasari

Next       : Tak Peduli Apa Orang Cakap, Anzalna Nasir Tak Sentap Dituduh Mandul

Komen Terbaru

Quote zainabon 17-11-2018 01:12 PM
mungkin sumbangan dia kat makcik yang hulur tisu

Lain-lain Komen

Quote shernazz 2-11-2018 03:22 PM
Sumbangan apa?
Yang sebwlum ni pon.sendu.je...
Jadi.pelakon la...apa lg..mcm.ko sya
Quote nipskacang 2-11-2018 03:24 PM
And sumbangan ko which is....?  
Quote mieymiey 2-11-2018 03:29 PM
Sumbangan? Sumbangan dalam industri seni ker maksud sumbangan tu?
Quote cahaya_almas 2-11-2018 03:33 PM
Amboi..mcm.dia memberi sumbangan sgtpd ngra n masyarakat.majmuk ky bumi msia ni.....hahaha
Quote abangadek 2-11-2018 03:33 PM
sumbang bideo boleh la
Quote kodoksilver 2-11-2018 03:34 PM
ko pon takde sumbang pape pada negara scha. ke ko bayar cukai
Quote Misty21 2-11-2018 03:36 PM
Sumbangan sesama species "sarcasm"
Quote Redhead 2-11-2018 03:37 PM
Harap2 bukan sumbangan sex di luar tabii sudah la ye..
Quote noreen 2-11-2018 03:37 PM
ko pon apa sumbangan ko ?
menyonbong lbh....
berlakon pun kelaut dalam perginya...
Quote cahayamataku 2-11-2018 03:41 PM
Hahaha i kenottttt la.

Baca nama Scha sekarang memang tak boleh

Quote Misty21 2-11-2018 03:43 PM
cahayamataku replied at 2-11-2018 03:41 PM
Hahaha i kenottttt la.

Baca nama Scha sekarang memang tak boleh

Me too terngiang ngiang geliii
Quote Cyempaka 2-11-2018 03:43 PM
aku pun xbleh tgk scha sekarang. teringat ed, no please..
Quote ayjay 2-11-2018 03:45 PM
Redhead replied at 2-11-2018 03:37 PM
Harap2 bukan sumbangan sex di luar tabii sudah la ye..

Hhahaaaahaha adoi.

Dah ada yg play the skincolor card, yg play the adikotizem card  tungganglah apa sekali boleh tunggang and play victim.
Quote cahayamataku 2-11-2018 03:47 PM
Misty21 replied at 2-11-2018 03:43 PM
Me too terngiang ngiang geliii

Hahaha khenss tapi tu la boleh pulak kuar gambar scha kat igs explore

Tapi chuols geli kenapa ek ?
Quote September14 2-11-2018 03:48 PM
Aah apa sumbngn sheols eh.. stkat g mngu fesyen... pose2 kt ig.
Quote armin 2-11-2018 03:50 PM
Kekwatnya..
Quote fushimi 2-11-2018 03:50 PM
ko pun ex dewi gak

sumbangan apo ko bagi

cer kabor sikit

Quote azradila 2-11-2018 03:53 PM
mksudnya jangan jd mcm dia,, xde bg sumbangan cuma menyumbankan video saje
Quote weezerfan 2-11-2018 03:55 PM
Contoh baik sgtlah kau bagi scha... Melessyyy

Lihat semua komen(221)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058082s Gzip On
To Top