Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Yusuf Iskandar Bakal Dapat Adik! Hairul Azreen Umum Hanis Zalikha Hamil Anak Kedua

2-11-2018 11:06 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 8200| Komen: 102

Foto: Instagram
Selebriti cilik popular, Yusuf Iskandar bakal jadi abang!

Hairul Azreen sendiri mengumumkan berita kehamilan isterinya, Hanis Zalikha melalui Instagram.

"Alhamdulillah... Insya-Allah, Yusuf Iskandar bakal dapat adik! Rezeki milik Allah. Terima Kasih Allah," tulisnya.


Keluarga bahagia ini kini sedang bercuti di Tokyo Jepun bersama ahli keluarga Hanis yang lain.

Macam biasa, ruangan komen dipenuhi dengan komen dari peminat yang rata-ratanya mengucapkan tahniah atas kehamilan kedua tersebut.


Malah ramai yang berpendapat melimpah ruah rezeki Hairul sekeluarga kerana bukan sahaja kerana kejayaan filem lakonannya, Paskal, malah turut dilimpahi rezeki anak.


Hairul berkahwin dengan Hanis Zalikha pada 5 Jun 2015 dan dikurniakan Yusof Iskandar pada 3 Jun 2016. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 102
Komen

Previous : Kilauan Bintang Air Mata Tanah Air, Noor Kumalasari

Next       : Harap Rupa Je Cantik, Tapi Boleh Bagi Sumbangan Apa? -Scha Al-Yahya

Komen Terbaru

Quote awex^returns 12-11-2018 10:43 AM
Kangkung1M replied at 4-11-2018 02:10 PM
Setiap kali fekrol bawa family bercuti ke luar negara, dia akan cipta motto utk trip tersebut.

...

basikal ke 3... yang pertama dan kedua mana... dah jadi tukun ke
ironman langkawi??
perasannya lahaiii
si engku emran ngan alif satar tu ya lah.. berbulan berlatih nak pergi
si injurred man ni... berlagak je tak habis2


Lain-lain Komen

Quote K_Lily 2-11-2018 11:08 AM
Tahniah. Alhamdulillah
Quote Firaaz 2-11-2018 11:23 AM
apa nama instagram bakal anak ko herul?
Quote helicornia 2-11-2018 11:35 AM
rezeki milik Allah?? bukan rezeki daripada Allah ke
Quote littlemissyou 2-11-2018 11:38 AM
Alhamdulillah.. Tahniah kekrul keknis keksop kekbu.. Harus la announce kt Jepun demi sesuap like n viral.. Dan demi mendapat job dari astro ke ape ke.. Kikiki
Quote miemiecha 2-11-2018 11:51 AM
tahniahhh\
sukaaa mek baca bab2 nak dpt baby nih...
harap kandungan selamat.. ibu selamat.. baby selamat
Quote lilydandelion77 2-11-2018 12:01 PM
Tahniah H&H

Emmm kerap pulak gi choti dgn pemili hanis berchoti...pemili herol?
Quote Aunty_Acid 2-11-2018 12:03 PM
tahniah...mesti anak-anak dorang nanti tinggi lampai dan gojes mcm perents dia
Quote abangadek 2-11-2018 12:15 PM
i lebih suka cara jibu announce
Quote kodoksilver 2-11-2018 12:21 PM
tahniah kekuarga kek.
Quote deenamidi 2-11-2018 12:37 PM
Tahniah laaa.. bertambah umat islam.
Quote tweetytweety 2-11-2018 12:42 PM
hasil tembakan padu kek Rul selama berlatih.. berlakon Paskal bagai...
Quote umbut 2-11-2018 12:49 PM
Kakak hanis dok jepun kan..
Kalo dpt baby pompuan... ckp sepasang
Quote Suchi 2-11-2018 01:07 PM
Semalam perasan kt ig bujibu, simple je caption tapi cukup jelas hahahah
Quote qwerty02 2-11-2018 01:10 PM
Tahniah utk Hanis & family
Quote buapakperut 2-11-2018 01:11 PM
about time, keksop pun makin besor makin sendu, dah xtau nak tunjuk gaya apa lagi
Quote dewi_rina 2-11-2018 01:14 PM
Anak paskal

Lepas nie takde tunjuk usop je.. ada modal baru nak ditayang ye kek family

Quote Managerara 2-11-2018 01:16 PM
same goes with me keknis..hehe sebaya la nnt..usop pun sebaya with my boy..
Quote bambimo 2-11-2018 01:19 PM
kachinggg...
pasni money keep coming in lagi dan lagi la kan..
Quote wookiehoney 2-11-2018 01:20 PM
tahniah

dah plan acc ig baru?

Lihat semua komen(102)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054900s Gzip On
To Top