Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Kami Tak Restu Hubungan Kamu Berdua,"-Ara Johari Kena Warning Dengan Peminat Ismail Izzani

31-10-2018 05:37 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 2251| Komen: 16

Kredit foto: IG Ara Johari
Ara Johari mengaku yang ada sesetengah peminat pernah memintanya agar tidak menjalinkan sebarang hubungan istimewa dengan Ismail Izzani.

Tambah penyanyi ini lagi, dia juga pernah menerima mesej daripada peminat Ismail, menyatakan dia tidak merestui jika benar mereka menjadi pasangan kekasih.



"Ada peminat yang marah apabila saya muat naik gambar dengan Ismail. Lebih dahsyat membandingkan saya dengan bekas kekasih penyanyi itu.

"Sejujurnya, kami hanya berkawan rapat sahaja dan sudah lama kenal dulu. Saya menganggap dia seperti adik sendiri, tambahan pula dia pun masih muda lagi.

"Saya turut mengenali ibunya, Datin Suliza Salam dan kami selalu berhubung. Apa yang boleh saya kata, kami hanya berkawan dan tidak mungkin lebih daripada itu," katanya kepada mStar Online.


Tambah Ara, dia langsung tak memikirkan soal jodoh dan mahu menumpukan pada karier.


"Buat masa ini saya tak mahu fikirkan tentang jodoh atau perkahwinan. Sekarang ini fokus dan tumpuan saya lebih terarah dalam bidang nyanyian.

"Kalau jodoh sampai nanti saya terima sahaja, tak kisahlah siapa bakal suami itu, orang industri atau bukan." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
0
Komen: 16
Komen

Previous : Kilauan Bintang Air Mata Tanah Air, Noor Kumalasari

Next       : "Kecewa Betul Rakan Artis Pun Hentam Saya,"-Haqiem Rusli

Komen Terbaru

Quote unguaurora 1-11-2018 05:39 PM
Bdk2 sekolah rendah dgn bdk2 menengah rendah je minat mael ni

Lain-lain Komen

Quote giyomi 31-10-2018 06:04 PM
hahaha...who the hell are you, peminat, nak bari restu bagai????? by the way lantak korg lar bukan aku minat pon 2 2 ni
Quote belilies 31-10-2018 06:04 PM
Who are yussss?
Quote Kambeng_Gurun 31-10-2018 06:12 PM
Over bebenor peminat..siap warning bagai..
Quote alien88 31-10-2018 08:13 PM
ala peminat mail pon agak2 la dia dgn ara..
btw, bru ni iolls tgk ara dkt hlive, sgt x sesuai gaya sheols.. bertopi.. k tu je nk komen
Quote Spicymami 31-10-2018 08:31 PM
Kapel utk publisiti je kot..
Quote gigimukelabu 31-10-2018 08:40 PM
Peminat mail tu termasuk anjelina dengan tekya tu ke. Cerlassss chuolss!
Quote RamonaFlower 31-10-2018 09:14 PM
Takkanlah ara minat mael ni. Ara kan nippon paint {:love
Quote munchkin 31-10-2018 09:39 PM
Pemenat poyo
Quote lalabeez 31-10-2018 11:45 PM
Mcm abang adik.
Quote buapakperut 1-11-2018 12:56 AM
tak cun dan tak rembes, bantai la restu tak restu. ade pulak peminat orang2 ni
Quote armin 1-11-2018 02:10 AM
Mael ni taste mmg hauk ke? Kwn dgn ara, anjulie.. stok2 rempit
Quote CardiGans85 1-11-2018 08:52 AM
Euww..over peminat macam dir sendiri calon terbaik.
Quote slyfynx 1-11-2018 09:32 AM
X paham la weh
Ape hensemnye Mael ni.
Quote mieymiey 1-11-2018 10:16 AM
Gigihnya pemenat pun.
Tapi Ara ni rupa dia terlalu maskulin.
Kalau dengan Mael ni, nampak macam 'abang' dengan adik.
Quote innocentsangat 1-11-2018 10:29 AM
Muka jantan gila. Hehe
Quote unguaurora 1-11-2018 05:39 PM
Bdk2 sekolah rendah dgn bdk2 menengah rendah je minat mael ni

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056869s Gzip On
To Top