Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Bunuh Dan Kisar Daging Manusia, Hidang Dalam Mi Pelanggan

Oleh: Myra Rozi|31-10-2018 04:54 PM |Dilihat:3120| Komen: 58
Curiga bila menjumpai daging kisar dalam hidangan mi yang dipesan membuatkan pelanggan di sebuah kedai makan vegetarian membuat laporan kepada pihak berkuasa tempatan.

Bila pihak berkuasa membuat pemeriksaan, ternyata ia membawa kepada penemuan yang mengejutkan.

Foto: Asia One
Asia One melaporkan, mayat seorang warga emas berusia 61 tahun ditemui dalam tangki septik.

Mangsa dikenali sebagai Prasit Inpathomgai yang juga merupakan seorang pelanggan tetap di situ kali terakhir dilihat di kedai tersebut pada 21 Oktober.

Foto: Asia One
Prasit dilaporkan dipukul di kepala dengan objek tumpul serta mengalami kecederaan parah semasa bergaduh dengan pemilik kedai.

Kesan tikaman juga ditemui di badannya.

Foto: Asia One
Sumber menambah, suspek cuba melupuskan mayat dan menghapuskan bukti dengan cara memasak daging si mati sedikit demi sedikit.

Daging tersebut kemudiannya dihidangkan kepada pelanggan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 58
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Mary_jane 6-11-2018 10:14 AM
Katanya berita pelesu kan.

Lain-lain Komen

Quote crazypink 31-10-2018 03:20 PM
kejamnyer ... kembang tekak terus
Quote jue10 31-10-2018 03:21 PM
geli nye. tp cmne plak dorg jmp daging kisar dlm mee dorg bt laporan? xfhm
Quote winamp05 31-10-2018 03:25 PM
jue10 replied at 31-10-2018 03:21 PM
geli nye. tp cmne plak dorg jmp daging kisar dlm mee dorg bt laporan? xfhm

sebab kedai tru kedai vegi. tetiba kedai vegi serve daging. diorang mungkin report kat jabatan yangh berkaitan dengan makanan la kot. bila datang cek ada darah tu yang panggil polis maybe.

Quote jue10 31-10-2018 03:26 PM
winamp05 replied at 31-10-2018 03:25 PM
sebab kedai tru kedai vegi. tetiba kedai vegi serve daging. diorang mungkin report kat jabatan yan ...

Ohhh kedai vegi. Ok fhm.
Quote insulin 31-10-2018 03:34 PM
Erkkk.. Ni antara kes pembunuhan yang paling mengerikan...
Quote myakayina 31-10-2018 03:42 PM
terus tingat movie meat grinder..
Quote shernazz 31-10-2018 03:43 PM
jue10 replied at 31-10-2018 03:21 PM
geli nye. tp cmne plak dorg jmp daging kisar dlm mee dorg bt laporan? xfhm

Sebab kedai tu kedai vegetarianyang mana.biasanya org jaga diet atau org yang fight animal rights kan..
Jadi adalah pelik la jumpa daging dlm hidangan
Maybe depa.pon x sangka.daging tu daging manusia..
Maybe depa.igt tu daging babi je....
Quote Burong_Hantuk 31-10-2018 03:50 PM
perilaku saperti saikopat
Quote oak.balustrade 31-10-2018 04:04 PM
Ada 1 movie thailand sejibik mcm kes ni. Mengerikan & loya sungguh tgk customer meratah daging mcm nak rak
Mangsa pertama ialah husband sheols yg abusive
Quote haryatie 31-10-2018 04:13 PM
eeeeeeeeee    ....giler
Quote nora_balqis 31-10-2018 04:16 PM
loya terbayang makan daging manusia mcm tue...ape la rasa daging manusia
Quote yenil95 31-10-2018 04:20 PM
. Loya tekak achik.
Quote kucingitam 31-10-2018 04:30 PM
gila lah...pengaruh movie ni..
Quote Ferr_Remy 31-10-2018 04:42 PM
oak.balustrade replied at 31-10-2018 04:04 PM
Ada 1 movie thailand sejibik mcm kes ni. Mengerikan & loya sungguh tgk customer meratah daging mcm n ...

Share tajuk cite tu uols
Quote mrsT 31-10-2018 04:44 PM
xde lahh ku order lagi mee goreng.. serius tak mauu
Quote dealova04 31-10-2018 04:47 PM
citer cina malaysia pon ada kan? bunuh lelaki sbb dendam pastu potong2 buat masak bg pelanggan
hr tu baru tgk
lupa plak tajuk citer
mak and anak2 pompuan semua psiko sbb bapak/suami jahat
Quote dekmieDandy 31-10-2018 04:48 PM
teringat cerita Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Quote myakayina 31-10-2018 04:48 PM

iols dah bgtau tajuk film tu kat komen..selamat menonton..
Quote oak.balustrade 31-10-2018 05:14 PM
myakayina replied at 31-10-2018 04:48 PM
iols dah bgtau tajuk film tu kat komen..selamat menonton..

Baru perasan komen uols. I pun lupa tajuk apa. Anyway thanks uols

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087620s Gzip On
To Top