Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

"Hancur Luluh Hati Abe,"- Tangkap Isteri Sendiri Berkhalwat Dalam Hotel

Oleh: Myra Rozi|31-10-2018 01:26 PM Komen: 56
Seorang isteri diceraikan talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Kota Bharu selepas ditangkap khlawat oleh suaminya sendiri.

Penceraiana tersebut dilafazkan di hadapan Hakim Zahari Mohd Yusoff mengikut Seksyen 47 Permohonan Perceraian Enakmen Undang-undang Keluarga Islam Kelantan 2002.

Harian Metro melaporkan, suasana kecoh sebaik keluar dari mahkamah akibat perbalahan yang berlaku di antara pasangan berusia 32 dan 23 itu.

Foto: Harian Metro
Atiq, 32 yang juga merupakan bapa kepada tiga orang anak berkata, dia sendiri telah menangkap isterinya berkhalwat dengan lelaki lain di dalam sebuah hotel di utara tanah air pada 23 Oktober lepas.

Menurutnya, hatinya luluh melihat wanita yang dikahwini selama tujuh tahun itu sanggup menduakannya walaupun sudah mempunyai anak berusia setahun hingga enam tahun.

Saya bersama kawan, pegawai pejabat agama dan polis pergi ke hotel itu selepas diberitahu oleh rakan bahawa kereta milik saya diletakkan di hadapan hotel berkenaan.

Sebaik masuk ke sebuah bilik, saya lihat isteri bersama dengan lelaki lain dan ia menguji kesabaran saya sebagai seorang suami.

Saya tekad membawa pulang anak ke Kota Bharu dan melafazkan cerai kerana tidak sanggup melihat kecurangan isteri daripada terus berlaku." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
5
Bosan
1
Komen: 56
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Redvelvet3 4-12-2018 09:03 AM
Mcm2lah.....mgkin belum.matang lagi tak puas enjoy lagi....

Lain-lain Komen

Quote sarahmirza 31-10-2018 12:39 PM
Tak puas hidup single la tu..
Umur 16 tahun dah kahwin, 17 tahun dah bawa anak sana sini..
Quote onexox97 31-10-2018 12:39 PM
tiga anak maksudnya memang lelaki lah
Quote Prickford 31-10-2018 12:48 PM
Ni la bila terlalu muda kawin. Tak puas enjoy. Gua perati je geng2 betina kawin awal, mmg camni pangai.
Quote prettyuglybabe 31-10-2018 12:53 PM
nak sangat kawin budak kan..
orang belum puas enjoy dah kena beranak..
Quote chinta89 31-10-2018 01:02 PM
x puas enjoy....
Quote hibernation 31-10-2018 01:05 PM
Ya Allah....kesian pulak kat anak2 tu, mak mencurang

semoga terbela nasib anak2 yg masih kecil tu
Quote CupuCupu 31-10-2018 01:10 PM
Elok la bcerai..aku xsuka perkahwinan yg ada penipuan.
Quote CupuCupu 31-10-2018 01:10 PM
Elok la bcerai..aku xsuka perkahwinan yg ada penipuan.
Quote zaziot 31-10-2018 01:11 PM
kesian kt anak..mak jenis apa la ni
Quote hasniey 31-10-2018 01:17 PM
Dah lama brsabar?maksudnye mmg dah tau la bini curang ye?kesiannye.lenkali bang,kalau bini curang sekali je pon terus lepaskan.jgn simpan2.ai anti betol dgn org curang ni.
Quote Siti_Mustaqim 31-10-2018 01:32 PM
Rare pompuan ni .selalu mak mak ingat anak ngan kuarga jek. tak sempat nak mencurang...tak sunat ke...
Quote knnk 31-10-2018 01:35 PM
prettyuglybabe replied at 31-10-2018 12:53 PM
nak sangat kawin budak kan..
orang belum puas enjoy dah kena beranak..

Bitternya mod, lol.
Mungkin juga budak tu yg geletis nak kahwin.
Ada ja kenalan diploma dulu yg lepas spm terus kahwin ada anak. PJJ datang semenanjung sambung belajar.
Ramai juga budak2 sekolah I, yg junior2 dah kahwin.
Quote matamata 31-10-2018 01:38 PM
hasniey replied at 31-10-2018 01:17 PM
Dah lama brsabar?maksudnye mmg dah tau la bini curang ye?kesiannye.lenkali bang,kalau bini curang se ...

Kena ada bukti, baru cerai, so tak dpt claim harta sepencarian walau di mahkamah sivil sekalipu, kalau tak silap akulah
Quote ^CUN_GILA~. 31-10-2018 01:39 PM
Kawen la lagi dengan dengan mek Kelate..
Quote buapakperut 31-10-2018 01:41 PM
kesian abe,ceraikan ajelah mek tu abe....
Quote hasniey 31-10-2018 01:41 PM
matamata replied at 31-10-2018 01:38 PM
Kena ada bukti, baru cerai, so tak dpt claim harta sepencarian walau di mahkamah sivil sekalipu, k ...

Btol jgk.kang sakit ati pulak.dh la bini curang.kene byr mcm2
Quote minguk 31-10-2018 01:42 PM
abe jaga anak baik2
Quote boboiyot 31-10-2018 01:44 PM
Time aku belajar dulu ada je classmates yg pjj ni flirt2 ni....and sorry to say byk nya pompuan....
Quote abangadek 31-10-2018 01:45 PM
dh dapat suami baik camtu pulak peel sibini syukurla dapat somi muda, ada kerja, baik & sayangkan anak2

Lihat semua komen(56)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095709s Gzip On
To Top