Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Mewahnya Neelofa Menginap Di Villa Bawah Laut, Harga Lebih RM200 Ribu Satu Malam

22-10-2018 12:54 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 21020| Komen: 533

Neelofa dengan gaya hidup mewah memang tak dapat dipisahkan.

Walaupun ada sahaja kontroversi yang melibatkan dirinya, namun pelakon dan pengacara ini tetap semakin berjaya dari sehari ke sahari.




Percutiannya ke Maldives baru-baru ini menag benar-benar menjadi perhatian.

Bukan sahaja kerana topi terlajak besar yang digayakannya, malah tempat peniginapannya di pulau tersebut juga berjaya membuat ramai melopong.


Di Instagram, Neelofa ada berkongsi beberapa video pemandangan villa mewah di bawah laut.





Memang syok habis! Tengok sendiri.


Ada yang mendakwa penginapan yang dipanggil sebagai  The Muraka undersea villa ini berharga 50,000 USD ataupun lebih kurang RM 200,000 untuk satu malam. Mampu?

Kredit foto: Bloomberg
Bertuah betul menjadi Neelofa. Sudahlah cantik, bergaya, dan berjaya lagi. Tak begitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 533
Komen

Previous : Kilauan Bintang Air Mata Tanah Air, Noor Kumalasari

Next       : Enggan Bekerjasama Katanya...Rita Rudaini Cemburu Dengan Zahirah MacWilson?

Komen Terbaru

Quote Keropok12 4-11-2018 07:57 PM
I tak suka sheols

Lain-lain Komen

Quote Cicisweets 21-10-2018 05:39 PM
Laju mek buka tread
Quote Cicisweets 21-10-2018 05:40 PM
Rezeki hajjah le khenn
Quote sweetcoklat 21-10-2018 05:41 PM
Edited by sweetcoklat at 21-10-2018 05:43 PM

Sapa la bakal laki hajjah niee mmg cuci kaki la dia...hajjah mmg kayaaaa tahappp gilaa ba....
Quote newyork 21-10-2018 05:42 PM
Bestnyaaa weh harga sebijik rumah kat perak
Quote diandahlia7 21-10-2018 05:42 PM
Uish bunyi mcm nuraka...btw untunglaa
Quote chazey 21-10-2018 05:44 PM
Bestnya sheol! Musti best plus boleh acah2 takajut serem gitu if lets say baru nak terlelap tetiba nampak jaws menganga depan mata. Walau akak tak suka sheol tapi akak okeh jah lehat sheol menikmati hidop.
Quote cahaya_almas 21-10-2018 05:48 PM
Bestnya jd dia...org kutuk mcm2 pun tapi duit masyukkkk..huhu
Quote sokmogitu 21-10-2018 05:49 PM
Untunglah...sebaris lah seniwati neelofa dengan barisan usahawan malaya yg lain. Tak sabar nak tunggu seniwati neelofa buat single pulak lepas ni. Apa salahnya, dah dia ada modal nak lariskan diri..biarlah. artis meskin lain jgn mimpi ya...cukup bulan masuk melodi jaja kisah sedih soon.
Quote juliesha 21-10-2018 05:50 PM
I dont think she pays to stay here. Rasanya sponsor je ni macam dia ke dubai hari then she promote lah that tempat. Untung kan dapat merasa huhu
Quote ahnjaehyun 21-10-2018 05:51 PM
  sabo2 tunggu memalam sket yer
Quote SalenaGomez 21-10-2018 05:54 PM
Rasanya neelofa x duk yg dlm air...n yg mahal is yg dlm air ni la kan
Quote ahnjaehyun 21-10-2018 05:54 PM


43656652_700739400284986_5152516580955007390_n.jpg



Quote Cicisweets 21-10-2018 05:58 PM
SalenaGomez replied at 21-10-2018 05:54 PM
Rasanya neelofa x duk yg dlm air...n yg mahal is yg dlm air ni la kan

Satu Villa bilik atas adik dia duduk underwater dia duduk,ada kat igs dia.
Quote toynme 21-10-2018 06:00 PM
alhamdulillah rezeki....terbalik dekat kita pun bersyukur sangat...go go jah
Quote Badigol 21-10-2018 06:01 PM
Edited by Badigol at 21-10-2018 10:06 AM
juliesha replied at 21-10-2018 09:50 AM
I dont think she pays to stay here. Rasanya sponsor je ni macam dia ke dubai hari then she promote l ...

ya sponsor..ada tertengok repost ig fans dia hritu..lofa ckp dia slh sorg artis yg disponsor oleh resort tu utk promote resort sempena pembukaan resort pertama dasar laut..mungkin fans lofa boleh bg pencerahan.sbb hritu i tertengok kt ig explorer je...apa pn,itu rezeki dia kn..alhamdulillah.
Quote ahnjaehyun 21-10-2018 06:04 PM
toynme replied at 21-10-2018 06:00 PM
alhamdulillah rezeki....terbalik dekat kita pun bersyukur sangat...go go jah

nak kita pun di murahkan rezeki kena doa lah kebaikkan keatas orang lain  insyaallah semoga kebaikkan akan kembali kepada kita . Bukan dengan mencerca orang. . keje mencerca orang seperti mendoakan diri sendiri dicerca . gitew . sebab tu jangan dok meratib siang malam pagi petang
Quote imah70 21-10-2018 06:05 PM
Sponsor ke tk kita da cukup tau yg dia ni mmg kaya pun..aku tgk makin ramai kutuk dia makin murah rezeki...dia pun mcm tk amik pusing dgn org2 yg kecam dia...
Quote iena_jr 21-10-2018 06:06 PM
wah bestnya....
Quote kekbuah 21-10-2018 06:06 PM
Syoknya.. Merasalah kan duk bawah sana..

Lihat semua komen(533)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060774s Gzip On
To Top