Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Perang Twitter Donald Trump Dan Stormy Daniel; 'Muka Kuda' Lawan 'Pedang Kontot'!

4-12-2018 05:43 PM Komen: 22

Nampaknya perang dingin masih tercetus antara Presiden Amerika Syarikat (AS), Donald Trump dan pelakon lucah yang pernah berskandal dengannya, Stormy Daniels. Perang itu kini berlanjutan di Twitter.


Kredit Foto: New York Post

Seperti yang diketahui umum, peguam Trump, Michael Cohen telah membayar wang tutup mulut sebanyak USD 130,000  (RM540,000) kepada Stormy Daniels semasa musim kempen pilihanraya presidan pada 2016 yang dimenangi oleh Trump. Susulan itu, Michael Cohen telah didakwa di mahkamah atas kesalahan penipuan kewangan.


Kredit Foto: CNN


Dalam pembelaannya, Cohen mengesahkan penglibatan Trump, tetapi dinafikan oleh Presiden AS itu. Trump juga telah mengeluarkan beberapa kenyataan di twitter yang menghina Stormy Daniels. Stormy kemudiannya menfailkan saman malu kepada Trump . Walau bagaimanapun, dalam penghakimannya minggu ini, hakim telah menolak saman malu Stormy dengan alasan kebebasan bersuara Trump.


Gembira dengan keputusan mahkamah itu, Trump telah merayakan kemenangannya dengan memangil Stormy si 'muka kuda'.



Kredit Foto: Twitter


Tidak menunggu lama, Stormy kemudiannya membalas penghinaan Trump dengan memanggilnya si 'pedang kontot' merujuk kepada bentuk dan saiz kemaluan Trump.  Tidak cukup dengan itu, Stormy juga memperlekehkan kesalahan tatabahasa Trump.


Kredit Foto: Twitter


Reputasi Trump sebagai pemimpin yang sering menyerang raut wajah wanita sudah diketahui sejak dulu lagi. Ketika beberapa orang wanita menuduhnya melakukan gangguan seks, Trump berkata 'wanita-wanita itu terlalu hodoh untuk dikaitkan dengannya'. Dalam beberapa temubual dengan The New York Times, Trump mengatakan pengundi akan menjauhkan diri daripada wanita yang gemuk dan hodoh . Merujuk kepada Hillary Clinton, beliau menghina wanita kerana terlalu lama membuang masa di tandas.


Kredit Foto: Twitter


Kredit Foto: Twitter


Mempertahankan dirinya, Stormy berkata beliau tidak kisah dipanggil 'sundal' atau 'pelacur'. Dan dia bangga dengan kerjayanya sebagai pelakon filem lucah. Nampaknya buku telah bertemu dengan ruas kali ini, Trump berjumpa lawan yang sama celupar. - CARI 

 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 22
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Sang_Pencinta 6-12-2018 11:25 PM
Spicymami replied at 6-12-2018 11:05 PM
Buruk2 trump pun dpt jd president n tundukkan kim jong un. Xpaham nape uols beriye nk glorify pela ...

sepadan = sama taraf
Bukan nak glorify mana2.

Trump tundukkan Kim Jong Un ke? Who says??

Lain-lain Komen

Quote Sang_Pencinta 4-12-2018 06:05 PM
OMG, ladies and gentlemen, this is the President of the United States of America
Quote azwanaliori 4-12-2018 10:37 PM
Sang_Pencinta: OMG, ladies and gentlemen, this is the President of the United States of America


Dah org asik jaja citer kelambu dia kulu kilir for 5 minute fame i dont blame him to respond in such manner
Quote Sang_Pencinta 4-12-2018 11:28 PM
Padanlah kena jaja sebab platform dia masa kempen dulu konon dia Christian family value rupanya dia sendiri tak ada value.
Quote Miss_Chubby 5-12-2018 01:25 AM
Hahahahhaha sama2 bengong
Quote mizzmimi 5-12-2018 02:48 AM
Murica.. Heheh..
Quote Ketypurry 5-12-2018 06:49 AM
azwanaliori: Dah org asik jaja citer kelambu dia kulu kilir for 5 minute fame i dont blame him to respond in such manner


Still nampak tak padan dengan title president dia.
Quote pokaibanktokyo 5-12-2018 07:29 AM
Hambik ko. Digelar Tiny
Quote pokaibanktokyo 5-12-2018 07:32 AM
Sang_Pencinta replied at 4-12-2018 10:05 AM
OMG, ladies and gentlemen, this is the President of the United States of America

Mana ada disebut pedang kontot ?
Quote Spicymami 5-12-2018 10:08 AM
Dan2 dia jd president la sume kuar nk mencapap citer buruk2 pasal dia. Dulu sume gigih nk kangkang kat dia demi bragging right i f*cked donald trump
Quote Sang_Pencinta 5-12-2018 10:16 AM
Edited by Sang_Pencinta at 5-12-2018 10:29 AM
pokaibanktokyo replied at 5-12-2018 07:32 AM
Mana ada disebut pedang kontot ?

'Shortcoming' is a play-on-words (kiasan), 'Tiny' also refers to his genital

Kena check thread sebelumnya baru faham kiasan Stormy Daniels ni
Quote miemiecha 5-12-2018 10:51 AM
humagaihhh...
dasatnya...
Quote sukacactus 5-12-2018 10:59 AM
Hahaha...org keliling gelak2 je tgk badut 2 ekor ni buat lawak
Quote pokaibanktokyo 5-12-2018 01:17 PM
Horse face ? Haha. Not even close. Face it dude. She nailed you ... big time
Quote xy_daen 5-12-2018 01:22 PM
Tiny....
Quote shamsadis 5-12-2018 02:34 PM
kalau ada bideo pun orang kat Malaysia tak percaya
Quote () 5-12-2018 04:05 PM
pprt jugak ekk org profil tinggi kat US ni...ingatkan classy2 lah sgt
Quote giyomi 5-12-2018 07:13 PM
shortcoming and tiny...mmg sesuatu yg tidak di ingini lelaki2 di luar sana...nak sgt tunjuk gak, tp hakikatnya, pathetic
Quote Dwdrum 5-12-2018 08:41 PM
Duit jual buku sex kepada ummah pro democrats tidak cukup kaya lagi kah? ......apalah sangat gossip president hetero buat sex dengan hooker......soooooon I akan wish pada perdana menteri pertama bisexual check in Dan check ou penjara seperti hotel.   Warna pelangi begituuuu......
Quote Spicymami 6-12-2018 07:54 AM
Nak besar dan panjang pegi cari bebird negro la.  Dasar pelacur itu pun nk canang jnji dpt jual buku.

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059946s Gzip On
To Top