Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Lelaki Melayu Memang Selalu Gersang Ke?" Instafamous Vietnam Bengang, Sering Terima Mesej Lucah

Oleh: Myeonir|19-10-2018 10:48 AM |Dilihat:6012| Komen: 74
Sejak kebelakangan ini, kita memang sering dengar ayat 'men are trash'. Sebabnya banyak kes lelaki yang menunjukkan sifat miang dan nakal mereka terhadap para wanita. Bukan nak tuduh secara semberono, tapi sebab ramai gadis di luar sana yang mengaku pernah kena gangguan seksual oleh lelaki.

Ingatkan lelaki Malaysia ini buat perangai tak senonoh dekat gadis dalam Malaysia sahaja, tapi rupanya lagi teruk.

Perkara ini terbongkar apabila seorang Instafamous daripada Vietnam telah mendedahkan yang dia sering mendapat mesej berbaur lucah daripada lelaki Melayu.

Kredit foto: Instagram
Mengambil keputusan untuk menceritakan segalanya menerusi Instastorynya, Jade Anh mengaku yang dia berasa tertekan dengan sikap lelaki Melayu yang biadap dan suka cakap lucah ketika dia mengadakan Instagram Live. Hal ini menyebabkan dia tak dapat bermesra dengan dengan pengikut lain yang betul-betul ikhlas mengikuti dan menyokongnya.

Lepas sahaja Jade meluahkan perasaannya, masih ada lelaki Melayu yang DM (direct message) dia di Instagram dan salahkan dia sebab suka berpakaian seksi sehingga menyebabkan lelaki gersang.

Kredit foto: Instagram

Jade menegaskan walaupun dia geram dengan perlakuan sesetengah lelaki Melayu tersebut, tetapi dia langsung tak bencikan Malaysia. Bahkan dia berterima kasih kerana masih ramai lagi rakyat Malaysia lain yang baik dan sentiasa menyokongnya sehingga dia kini mempunyai nama.


Kredit foto: Instagram

Tak malu ke malukan nama Malaysia macam ni? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 74
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote am2020 30-10-2018 02:08 PM
Selagi namanyer lelaki...mmg x pikir ke lain nyer..sex..sex...sex...normal lah lelaki tulen..x kuea apa bangsa pon...cuma melayu bab sex x terbuia macam mat salleh..

Lain-lain Komen

Quote matkpop 19-10-2018 10:58 AM
cantik orangnya
Quote haryatie 19-10-2018 11:03 AM
mmg pun..kena pulak laki org
mmg gatal nak mampussssss
tp x mampus...mampus..
bila kantoi mcam x bersalah..

Quote buapakperut 19-10-2018 11:05 AM
kadar kegersangn rakyat mesia berkadar songsang dengan so called ilmu agama tetapi berkadar terus dengan saiz 2B. lagi2 dizaman wanita2 gelek punggung dengan tarian bodoh di tik tok n selpi memanjang d insta. selpi muka sahaja pun boleh bayangkan 2B masuk lubang hidung
Quote AbukRokok 19-10-2018 11:05 AM
ohh ingatkan vietnam bukit bukit  
Quote tagas 19-10-2018 11:11 AM
Edited by tagas at 19-10-2018 11:15 AM

ni mcm punye lazat

gay n pondan je

yg tak meleleh ayak liuq
Quote chazey 19-10-2018 11:17 AM
tagas replied at 19-10-2018 11:11 AM
ni mcm punye lazat

gay n pondan je

Ko antara jantan Melayu yang lupa teros Pendidikan Islam dari prasekolah sampai tingkatan 5 kan bila nampak gambar awek cun seksi sebegini?
Quote chazey 19-10-2018 11:19 AM
Melayu or born Moslem ni biasa la dek. Acah2 bertudung, solat 5 waktu, anti gay, anti Oktoberfest, anti seksi2.

Tapi masalahnya majoriti born Moslem tak takut Tuhan. Mulot memuliakan Allah tapi hati JAUH dari Allah. Ibadah tu sekadar rutin jah. Tapi mengutuk kepir kemain macam la depa yang born Moslem ni suci sangat kompom masuk sorga.
Quote Cyempaka 19-10-2018 11:22 AM
biasanya set2 lobai dengan cogan kata sapa suruh seksi...
Quote Victorioussss 19-10-2018 11:22 AM
Viet whore sentap? Back to the kitchen pls
Quote Ferr_Remy 19-10-2018 11:32 AM
Janji straight, suka pappap it's okey.

-Abu bin Bakar
Quote nuralisa 19-10-2018 11:44 AM
mmg cun pun....  
Quote helicornia 19-10-2018 11:55 AM
chazey: Melayu or born Moslem ni biasa la dek. Acah2 bertudung, solat 5 waktu, anti gay, anti Oktoberfest, anti seksi2. Tapi masalahnya majoriti born Moslem t ...

sentap tau...
Quote krustykrab 19-10-2018 12:00 PM
wow cantik gila....ada darah omputih ke?
Quote fushimi 19-10-2018 12:01 PM
lawaaaaaaaanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Quote gummiebear 19-10-2018 12:43 PM
Cantiknya sheols
Quote jebatmaspunyer 19-10-2018 12:55 PM
dia bukan Islam.. nak tunjuk pakai seksi kat dia punya account apa masalah nya... y Islam tu x yah la dok follow.. x follow x der lah keluar kat timeline masing2.. perasaan nak mengawan tu x reti nak control pastu salahkan pompuan tu plak.. lain lah kalau dia oakai seksi meksi kat public y ada org ramai2,, tu nak bash pun boleh sebab betul2 kat public.. ni on her own personal social media account. Users have individual option to unfollow or block or just ignore her posts in her account entirely..
Quote Lolzer 19-10-2018 12:59 PM
cantikkk woww
Quote chazey 19-10-2018 01:02 PM
helicornia replied at 19-10-2018 11:55 AM
sentap tau...

Akak punya ex, gitu la dek non. Sedih pulok memikirkannya. Sayang jah semayang 5 waktu tak tinggal tapi menjalang kemain. Mentang2 weols PJJ.
Quote Artemesiaa 19-10-2018 01:35 PM
Memalukan je berperangai sebegitu

Lihat semua komen(74)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059884s Gzip On
To Top