Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lumpuh Akibat Jatuh Katil Semasa Lakukan Seks, Wanita Dakwa Pengeluar Katil

17-10-2018 11:56 AM |Dilihat:1445| Komen: 23
Seorang wanita berasal dari Maidenhead, Berks lumpuh akibat kecederaan serius pada tulang belakang selepas tercampak dari sebuah katil bersaiz 'super king' yang baru dibelinya.

Memetik laporan MetroUK, ketika kejadian, mangsa yang dikenali sebagai Claire Busky itu dilaporkan sedang melakukan seks dengan pasangannya John Marshall.

Kredit foto: https://metro.co.uk

Wanita berusia 46 tahun itu mendakwa katil tersebut berada dalam keadaan tidak sempurna ketika kejadian dan mengambil tindakan undang-undang terhadap pengeluarnya Berkshire Bed Company di Mahkamah Tinggi London.


Kredit foto: carian internet

Hakim Barry Cotter diberitahu 'isu utama' dalam kes itu adalah sama ada terdapat kecacatan pada katil dan sama ada kecederaan tragis Busby disebabkan atau berpunca dari katil keluaran syarikat itu.

Bagaimanapun, firma itu menafikan bertanggungjawab terhadap kecederaan Busby dan minta kes itu dibicarakan, dengan alasan katil itu telah dipasang dengan betul.

Peguam kepada mangsa, Winston Hunter berkata dia menjangkakan tilam itu dapat menyokong berat badannya ketika berbaring di atas katil, tetapi ia gagal.

Hunter berkata pihaknya 'menerima bahawa kemalangan adalah luar biasa dalam keadaan tertentu', tetapi ia cukup jelas kemalangan berlaku kerana katil yang tidak seimbang dan syarikat itu perlu bertanggungjawab.

Dilaporkan pendengaran masih diteruskan dan kes tersebut dikatakan menjadi perbualan hangat di kalangan masyarakat tempatan.- CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
3
Terkejut
4
Sedih
1
Lawak
6
Bosan
2
Komen: 23
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote matchstick 18-10-2018 11:31 PM
Katil tu intact je x runtuh pun. Mcm mana boleh tercampak

Lain-lain Komen

Quote fushimi 17-10-2018 11:58 AM
"lumpuh akibat kecederaan serius pada tulang belakang selepas tercampak dari sebuah katil bersaiz 'super king' yang baru dibelinya"

buat seks apa sampai tercampak

paling kuat pun tergolek je kalau katil patah
Quote namirulmukminin 17-10-2018 12:21 PM
fushimi replied at 17-10-2018 11:58 AM
"lumpuh akibat kecederaan serius pada tulang belakang selepas tercampak dari sebuah katil bersaiz 's ...

Dia main terjun dari atas gobok tu agaknya.. Yg laki standby kat bawah tadah kotey je... sekali tersasar..
Quote FailFish 17-10-2018 12:36 PM
nasib baik aku tak kasar masa ehem2
Quote chicozinn 17-10-2018 12:43 PM
pelik bebenor ehem2 sampai tercampak dari katil..main terjun tiruk ke hape?
Quote grouper 17-10-2018 12:55 PM
Katil dh mcm trampolin
Quote zaziot 17-10-2018 12:57 PM
hahahahahahha.....xleh nk rs sedeh baca news ni...sakit perut gelak
Quote jalfa 17-10-2018 01:17 PM
Kemain acik mengotey sampai patah riuk..maybe acik buat gimnastic artistic atah katil kot
Quote akakmasihvogue 17-10-2018 01:21 PM
kenapa salahkan katil sepatutnya dia salahkan john marshall
Quote merrissa 17-10-2018 01:38 PM
akakmasihvogue replied at 17-10-2018 01:21 PM
kenapa salahkan katil sepatutnya dia salahkan john marshall

john marshall ada apa ...ada adik je

saman company katil...dapat duit....kayaaa gitu
Quote DollahRepek 17-10-2018 01:41 PM
Apakah skill yg diaorg buat sampai tercampak dari katil?..fetish sgt kah
Quote mieymiey 17-10-2018 01:44 PM
Gilo ko main sampai tercampak dari katil. Gimana tuh?
Quote Sazida 17-10-2018 02:11 PM
hahaha,,bodohnya news ni.. sakit perut aku gelak..
Quote l1zzzzza 17-10-2018 02:24 PM
HAHA.. terhibur acik
Quote sukacactus 17-10-2018 02:33 PM
Cemana acik ni nak tunjuk aksi sebenar kat court nnt, dah lumpuh.
Kalau x, boleh jg tau cemana ganas yg boleh sampai tercampak
Quote minguk 17-10-2018 03:29 PM
skill apakah itu
Quote saviour_09 17-10-2018 04:32 PM
bdsm nya sis?
Quote arm_band 18-10-2018 01:37 PM
sampai tercampak, kau
Quote Foxey 18-10-2018 03:02 PM
err... nak kesian pun ada tapi errr.... entah laa
Quote palmolive 18-10-2018 03:04 PM
namirulmukminin replied at 17-10-2018 12:21 PM
Dia main terjun dari atas gobok tu agaknya.. Yg laki standby kat bawah tadah kotey je... sekali te ...

amboiiii lobai...liberalist duk perati jek tu

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093038s Gzip On
To Top