Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Susuk Tubuh Berisi Dipersenda, Lufya Omar Bengang Dengan Artis Veteran

12-10-2018 06:01 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 11500| Komen: 89

Lufya Omar menyelar tindakan seorang artis veteran yang mempersendakan susuk tubuhnya yang agak berisi selepas melahirkan anak.

Katanya dia terguris dengan kata-kata artis veteran tersebut yang seolah-olah sengaja memalukannya di depan orang ramai.


Ramai tak tahu yang sebenarnya pelakon ini sudah berusaha keras untuk mendapatkan semula berat badan ideal sejak setahun yang lepas.

"Bayangkan, dia dengan selamba mempersenda bentuk tubuh saya yang berisi depan orang ramai, sebelum berlalu pergi. Apa tujuan dia berbuat begitu?




"Mungkin ada yang menganggap ini perkara kecil, tetapi sebagai manusia, semestinya saya terasa. Apatah lagi kejadian itu berlaku depan ramai orang.

???Jika dia mahu memberikan nasihat supaya saya menjaga penampilan selepas menjadi ibu, saya boleh terima. Tetapi, apa yang dikatakannya itu tidak berhemah dan sangat mengguris perasaan," katanya kepada Berita Harian.



Tambahnya perbuatan memperlekeh susuk tubuh seseorang boleh menghilangkan semangat mereka yang berusaha keras mendapatkan semula berat ideal.

Setiap orang ada dugaan dan cabaran tersendiri dalam usaha mendapatkan berat yang diimpikan. Saya juga sedang melalui situasi itu.

Foto: IG 
???Walaupun berjaya menurunkan lebih 20 kilogram selepas melahirkan bayi sulung hampir setahun lalu, saya masih bersusah payah menurunkan berat supaya nampak lebih menarik di skrin televisyen."

"Alhamdulillah, berat badan saya sudah mencecah 68 kilogram dan saya sedang berusaha untuk susut lagi. Mungkin dalam sebulan lagi baru saya yakin dan bersedia untuk kembali aktif berlakon." -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
4
Terkejut
2
Sedih
4
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 89
Komen

Previous : Fattah Amin Makin Bersemangat Bila Ada Fazura

Next       : Hasrat Saleem Nak Sertai Gegar Vaganza Tak Kesampaian-Zamani

Komen Terbaru

Quote apedehal 17-10-2018 08:18 PM
babycc replied at 17-10-2018 03:51 PM
Sama la kite.. ai pon turun mendadak lg kurus dr zaman anak dara..

camana nak buat ni chuols.. da kuwus ni nak angkat anak yg kusmangat pun xlarat..huhu

Lain-lain Komen

Quote Orix 12-10-2018 06:14 PM
Mne shuben sheols ? Dlu kenmain menayang shuben doktor sheols
Quote 234126 12-10-2018 06:18 PM
Cantik je still
Quote Nana_Man 12-10-2018 06:40 PM
Sape mulut bawang yg tegur tu?
Quote September14 12-10-2018 07:07 PM
Laki dia hnsem sgt.. klu dpt laa
Quote September14 12-10-2018 07:08 PM
Orix replied at 12-10-2018 06:14 PM
Mne shuben sheols ? Dlu kenmain menayang shuben doktor sheols

Aah la iol ceq ig dia 1 pun xde... laki dia hnsem tu mmg susah nk jaga
Quote Vokuro 12-10-2018 07:09 PM
Mana shuben? Hari tu kata fefeeling bermasalah gitu, dah cerai ke dek dgn laki persis lgbtq itu??
Quote shernazz 12-10-2018 07:28 PM
68 berat pregnant iols masa anak pertama
Dh pregnant anak ketiga harus la dipam pam beratnya..hahahha
Ko buat xtau la lufya...nak kata apa
Depa jeles dgn uols tu
Quote Nenasketum 12-10-2018 07:32 PM
Retis veteran tu saper, Normah Damanhuri kah? Agak agaklah aku speku
Quote sokmogitu 12-10-2018 08:08 PM
Lufya ni artis lagi ke? Apa je produk seni dia?
Quote padme 12-10-2018 08:47 PM
Edited by padme at 12-10-2018 08:50 PM
Vokuro replied at 12-10-2018 07:09 PM
Mana shuben? Hari tu kata fefeeling bermasalah gitu, dah cerai ke dek dgn laki persis lgbtq itu??

Sebab hensem sgt kot, so dah insaf tak nak tayang
tapi suami dia elok je tunjuk muka isteri, so ok je tu tak de problem rasanya..
Quote weezerfan 12-10-2018 08:54 PM
Mmg spesis mami paki chindian ni lepas branak haywirelah body depa kan.
Quote munchkin 12-10-2018 11:26 PM
Apa ig laki dia? Kenapa dia tak nak tunjuk. Kalau i jadi lako dia. Kecik hati i
Quote chicozinn 12-10-2018 11:36 PM
munchkin replied at 12-10-2018 11:26 PM
Apa ig laki dia? Kenapa dia tak nak tunjuk. Kalau i jadi lako dia. Kecik hati i

chehafiz007..ade je gambo latest deyyols 13 jam b4
Quote munchkin 12-10-2018 11:47 PM
chicozinn replied at 12-10-2018 11:36 PM
chehafiz007..ade je gambo latest deyyols 13 jam b4

Tq chico.
Quote Didi_dido 12-10-2018 11:51 PM
Biasala tu..lufya ada darah paki kan. Lofa kalo pregnant pn most probably badan di pam pam .huhu
Quote apedehal 12-10-2018 11:52 PM
apo..mmg lepas mengandung berisi kah..iols tnya sbb iols pas mengandung ni kuwus mendadak..sesiapa ada petua nak berisi kan balik body bg ibu yg ebf
Quote meow_tompok 12-10-2018 11:54 PM
laki dia muka biasa je
Quote abadi84 13-10-2018 12:02 AM
Ala lutfya...tak pyh berlakon dah lah eh..jga lah husbandmu yg hot tu.
Quote rainbowrainz 13-10-2018 12:11 AM
Cantik.....

Lihat semua komen(89)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056500s Gzip On
To Top