Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Fattah Amin Makin Bersemangat Bila Ada Fazura

12-10-2018 05:22 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 5044| Komen: 65

Sejak mengahwini Fazura, Fattah Amin mengakui dirinya begitu bersemangat merencana kehidupan bersama. 

Isterinya banyak memberi dorongan serta nasihat yang banyak memanfaatkan dirinya demi masa depan. Begitulah rasa bertuahnya Fattah memiliki isteri seperti Fazura.

Foto: IG Fattah Amin
"Alhamdulillah saya ditemukan jodoh dengan Fazura. Saya rasa sangat-sangat bertuah dapat berkahwin dengan dia yang sangat berpengalaman dalam industri.

"Dia seorang yang yakin dan sentiasa memberi inspirasi kepada orang luar. Bila saya dapat berkahwin dengan dia, barulah saya kenal dia betul-betul.

"Fazura bagi sokongan penuh, banyak memberi nasihat dan aura positif kepada saya. Itu yang membuatkan saya rasa semangat selepas berkahwin," katanya kepada mStar Online.


Rezeki Fattah juga sentiasa luas dan kini dia merupakan seorang duta SUV crossover kompak Toyota C-HR.

Dia juga hampir putus asa dengan hidupnya sendiri ketika mula menceburi bidang seni. Dia menerima kritikan yang hebat daripada netizen yang tidak boleh menerima mutu lakonannya.

"Saya pernah rasa putus asa. Tapi apabila saya duduk dan fikir semula kenapa perlu saya rasa sebegitu kalau tak dari awal lagi saya patut berhenti.


"Tapi saya ambil semua komen negatif tu jadikan satu cabaran untuk buktikan yang saya boleh buat yang lebih baik.

"Sebenarnya semua yang negatif itu membuatkan saya berfikir ini adalah waktu untuk saya maju ke hadapan dan saya terus belajar sampai saya berada di mana saya berada sekarang," ujarnya.

Seronok melihat kebahagiaan Fattah dan Fazura. Bayangkan kalau ada anak nanti mesti makin mencurah rezeki. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
4
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
4
Komen: 65
Komen

Previous : "Bukan Saya Dalam Video Lucah Itu" - Ameer Forteen Akan Lapor Polis

Next       : Bekas Teman Wanita Gunting Pakaian, Bakar Kasut- Kecik Kristal Trauma Nak Bercinta Lagi

Komen Terbaru

Quote Keropok12 28-10-2018 07:08 PM
Comelnya dia orang ni

Lain-lain Komen

Quote kiter_09 12-10-2018 05:55 PM
Keep it up bam tah...
Quote boylondonn 12-10-2018 05:58 PM
Quote helicornia 12-10-2018 06:11 PM
dia tau orang kutuk dia berlakon kayu rupanya haha
Quote merrissa 12-10-2018 06:39 PM
helicornia replied at 12-10-2018 06:11 PM
dia tau orang kutuk dia berlakon kayu rupanya haha

tp now dia rasa dia x kayu dah
Quote jijioaynna 12-10-2018 06:57 PM
Bak kata janna nick, "ensemnyeee... laki org..."
Quote puanbintang 12-10-2018 07:22 PM
, apapun org kata teruskan mendunia!!!
Quote puanbintang 12-10-2018 07:22 PM
, apapun org kata teruskan mendunia!!!
Quote puanbintang 12-10-2018 07:22 PM
, apapun org kata teruskan mendunia!!!
Quote MatDeghem 12-10-2018 07:24 PM
siapa siapa yg rasa mual nak muntah bila baca dan tengok gambar.....tolong muntah di rumah idola sendiri ye....jgn muntah di sini






Quote ayjay 12-10-2018 07:25 PM
Bini ko tu memang jauh banyak pengalaman dari ko dari segala segi
Quote bioessence 12-10-2018 07:38 PM
Kau jgn Lega sangat Fattah
Sekali bini ko decide pakai turban siput dan kasut tongkol sambil cakap macam halilintar ketawa bak pontianak baru kau tahu langit tu tinggi.

Quote Badigol 12-10-2018 07:50 PM
Tahniah la fattah dpt jd duta utk TOYOTA CHR..doa yg baik baik jela utk kamu dan isteri kamu.
Quote yunayuni 12-10-2018 08:33 PM
Puji bini pun salah netizen ni..biarlah dia puji nti kl dia bg pompuan lain sondol dia kt flashback la balik time puji2 dulu..
Quote HannahMontana 12-10-2018 08:42 PM
Syambut lah chintaku duhai shayang...
Chintaku ku ini untuk shelamanya
Biar ku shimpan hati mu itu....
Sendirieyyyyyyy...

hawinggg mic ke longkanggg
Quote TODS 12-10-2018 08:56 PM
Wow!!...pls jgn kurus sgt Fattah...bagi sado sket lagi...mesti fazura lak yg makin bersemangat tgk ko...
Quote TODS 12-10-2018 08:59 PM
MatDeghem replied at 12-10-2018 07:24 PM
siapa siapa yg rasa mual nak muntah bila baca dan tengok gambar.....tolong muntah di rumah idola sen ...

jgn di seru bang mat...nanti muncul laaa si cicibucuk ngan anjin gulin2...biarkan geng2 deols tgh mendonia kat thread sinun tu....tgh sexcited ada gossip nak hencap fattzura...haha
Quote blue^panther 12-10-2018 08:59 PM
Ok, tp apa gossipnya TT???
Quote Cicisweets 12-10-2018 09:20 PM
bila munafik berkata kata cc mat degem
Quote princess_mia 12-10-2018 10:00 PM
Ye ye dah kawen, kau laki paling bertuah, paling bahagia yada yada....boringgggg. Next plissss

Lihat semua komen(65)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058567s Gzip On
To Top