Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Segala Celah Nak Tayang- Semakin Menjadi-Jadi Seksinya, Eyka Farhana Dikritik

12-10-2018 11:48 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 8112| Komen: 78

Artis Malaysia dengan imej seksi, gabungan yang sukar nak dipisahkan.

Walaupun menerima pelbagai kecaman dari netizen, tapi keadaan tak pernah berubah.

Macam baru-baru ini, Eyka Farhana di menjadi perhatian dek kerana gambar-gambarnya di Instagram didakwa terlampau seksi.

Difahamkan gambar tersebut diambil semasa mengahdiri sebuah majlis jenama solekan.


Baju yang menampakkan lurah dada itu telah menimbulkan rasa kurang senang sesetengah pihak.

Namun pelakon ini bertindak menutup ruangan komen.





Bukan itu sahaja, gambar Eyka yang lain juga mengundang komen 'nakal' dari lelaki gatal.



Sampai nampak celah peha kata mereka. 

Namun Eyka sikit pun tidak ambil pusing komen-komen yang diberikan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
5
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 78
Komen

Previous : Air Sejuk Tidak Mengecutkan Rahim -Disebabkan Kenyataan Ini, Teruk Salima AF4 Dihentam

Next       : "Bukan Saya Dalam Video Lucah Itu" - Ameer Forteen Akan Lapor Polis

Komen Terbaru

Quote beautifulliar 14-10-2018 08:17 PM
barfi replied at 12-10-2018 04:57 PM
Biasa gusi hitam sebab merokok kan? Macam fatin afeefa pun gusi hitam. Sheols pun smoker

Dlm rmai2 gusi itam ni meols paling geli tengok betty kude n zara zya.boleh tak klo senyum sgt besar2 smpai nmpk gusi geli lah itam gitu

Lain-lain Komen

Quote Buritan 12-10-2018 11:55 AM
Celah parhana.. hak hak
Quote leftrani_kel 12-10-2018 11:58 AM
X nmpk pe pun..
Quote mieymiey 12-10-2018 12:00 PM
Muka sheols very the budak-budak kampung. Tak nampak seksi langsung.
Quote budakmanentah 12-10-2018 12:07 PM
mieymiey replied at 12-10-2018 12:00 PM
Muka sheols very the budak-budak kampung. Tak nampak seksi langsung.

dulu2 kemain ckp budak ni kembar fazura...alih2 di cop muka desa gittew
Quote mieymiey 12-10-2018 12:14 PM
budakmanentah replied at 12-10-2018 12:07 PM
dulu2 kemain ckp budak ni kembar fazura...alih2 di cop muka desa gittew

Part mana yang sama?
Bukan budak muka Fazura yang pakai tudung tu ker?
Quote syidasaleh 12-10-2018 12:17 PM
Dia duduk gombak ke. Diawal kemunculan budak  ni 2-3 kali ternampak dia watson ongtaikim. Shooting kah situ.
Quote sue_liah 12-10-2018 12:20 PM
seksi tang mana la, dh bape umo dia ni mcm2 bbnu jah

tp klau sheols buat bedah pastik yg kt depan tu mgkin la seksi kot



Quote leftrani_kel 12-10-2018 12:22 PM
Xde Tetek pun.. Seksi tang mana nya..
Quote buapakperut 12-10-2018 12:23 PM
whoayus. nk sgt nmpk urban
Quote tagas 12-10-2018 12:29 PM
be porn actress

mesti laku
Quote budakmanentah 12-10-2018 12:36 PM
mieymiey replied at 12-10-2018 12:14 PM
Part mana yang sama?
Bukan budak muka Fazura yang pakai tudung tu ker?

ade dulu.masa dia baru2 nak up.netizen samakan muka dia mcm fazura
Quote cairel_azlie 12-10-2018 12:38 PM
ada bideo dia ni kan...
Quote BoongaKertas 12-10-2018 12:41 PM
walaupun dia cuba seksi, di mata iols dia tetap mcm kanak2. maybe sebab dari kanak2 sgt sheols dah berlakon kot eh
Quote kiah_mai_pulak 12-10-2018 12:41 PM
Mcm bohsia ppr ampang jahhh
Quote kodoksilver 12-10-2018 12:48 PM
hemmmmmmmmmmmmmm
Quote Andyscenes 12-10-2018 12:59 PM
Kecikkkkkk
Quote VespaSilbe 12-10-2018 01:12 PM
Bukan ritu minah ni ada vid lucah ke
Quote 3480 12-10-2018 01:23 PM
Dak ampang
Quote lilacomot 12-10-2018 01:29 PM
cantik je sheols ni..ade gk iras2 fazura

Lihat semua komen(78)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058108s Gzip On
To Top