Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Pandu Lawan Arus: Pemandu Lori Didakwa Tapi Mengaku Tidak Bersalah

11-10-2018 05:24 PM |Dilihat:610| Komen: 18

Pemandu lori pembekal ubat yang memandu secara melawan arus di Lebuhraya Utara Selatan (PLUS) pada Ahad lalu mengaku tidak bersalah selepas pertuduhan terhadapnya dibacakan di hadapan Hakim Mahkamah Sesyen, Azmil Muntapha Abas.

Kredit foto: carian internet

Bernama melaporkan, G. Alagenran yang dihadap ke mahkamah Kuala Kubu Bahru siang tadi, didakwa memandu lori jenis Isuzu dengan nombor pendaftaran BNV 6378 di atas jalan raya dengan cara berbahaya kepada orang awam sehingga menyebabkan kemalangan.

Suspek berusia 37 tahun itu dituduh mengikut Seksyen 42(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987, yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum lima tahun dan denda maksimum RM15,000 jika sabit kesalahan.

Mahkamah membenarkan Alagenran diikat jamin RM9,000 dengan seorang penjamin dan menetapkan 15 November untuk sebutan semula kes.- CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 18
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote saladin780 12-10-2018 01:58 PM
drebar lori especially kling ni mmg kebanyakan cam sial pon prangai..cucuk sana sini, memecut cam sial..kalu accident dia mampus sendiri takpe gak

Lain-lain Komen

Quote munchkin 11-10-2018 05:25 PM
Kimmug punya pantek
Quote buapakperut 11-10-2018 05:29 PM
ni bukan gambo cine yang kerat bapak tu ke
Quote Lorra2411 11-10-2018 08:17 PM
37? asal dalam gambar tua?
Quote genUmi 11-10-2018 08:30 PM
awat dalam berita tv3 tertuduh berkulit gelap?
Quote sukacactus 11-10-2018 08:30 PM
Nama india, tu rupa cina je?
Dan xmcm 37, lebih pada 57 sj
Quote zorrro_03 11-10-2018 08:42 PM
Most Pemakan babi memang perangai macam babi ke?  
Quote JohnnySins 11-10-2018 08:43 PM
nama rentung gambar sepet...wakakakakakakakakkaka
Quote aechae 11-10-2018 08:44 PM
zorrro_03 replied at 11-10-2018 08:42 PM
Most Pemakan babi memang perangai macam babi ke?

X baikk kata gtu
Quote helicornia 12-10-2018 11:19 AM
buapakperut: ni bukan gambo cine yang kerat bapak tu ke

tu la pasal.bodo punya wartawan cari
Quote Betara_Indera 12-10-2018 11:48 AM
lorrrr.. berite lain, gambar suspek lain?...
Quote palmolive 12-10-2018 11:52 AM
zorrro_03 replied at 11-10-2018 08:42 PM
Most Pemakan babi memang perangai macam babi ke?

yg tak makan babi pun sama jek perangai
Quote kedaikain 12-10-2018 11:56 AM
sukacactus replied at 11-10-2018 08:30 PM
Nama india, tu rupa cina je?
Dan xmcm 37, lebih pada 57 sj


cmni ke?
Quote tungkai 12-10-2018 12:02 PM
Apa reason dia bawak lawan arus? Tak cukup belen TnG? Terlepas exit?
Quote awanearisu 12-10-2018 12:32 PM
Itu gambar tertuduh kes penggal kepala bapanya.
Quote sukacactus 12-10-2018 01:44 PM
kedaikain replied at 12-10-2018 11:56 AM
cmni ke?


Hahaha...mesti susah hidup org camni kan
Semedang je kena tunjuk IC org xcaya
Quote moonbug 12-10-2018 01:48 PM
Mengaku tak bersalah? Dah terang-terang ada video saksi segala, you have the cheek to deny guilt. Jangan nanti claim lembam ke OKU ke apa pulak
Quote fushimi 12-10-2018 01:50 PM
tt mabuk ketum ke
Quote saladin780 12-10-2018 01:58 PM
drebar lori especially kling ni mmg kebanyakan cam sial pon prangai..cucuk sana sini, memecut cam sial..kalu accident dia mampus sendiri takpe gak

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093905s Gzip On
To Top