Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Asyik Mengutuk Orang Lain, Chef Wan Unfriend Diva AA Di Instagram..

11-10-2018 04:36 PM|Oleh: amiey | Dilihat: 5445| Komen: 58

Akibat tidak selesa membaca posting selebriti Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA di Instagram, Chef Wan telah mengambil keputusan untuk tidak lagi mengikuti perkembangan selebriti itu di media sosial. 


Chef Wan yang memuat naik status di akaun Instagram miliknya semalam, meminta Diva AA untuk tidak terasa hati dengan tindakannya. 

Foto : Instagram Chef Wan
Tambah Chef Wan, sebagai seorang yang berusia, dia tidak selesa membaca posting-posting Diva AA yang terlampau kerap memerli dan mengutuk orang lain. 

Foto : Instagram Chef Wan

Bagi Chef Wan, tindakan tersebut bukanlah bermakna dia mahu memulakan persengketaan dengan Diva AA dan sempat memohon maaf sekiranya tindakan itu membuatkan Diva AA berkecil hati. 

Foto : Instagram Chef Wan

Dalam pada itu, rata-rata pengikut selebriti chef itu bersetuju dengan Chef Wan dan memujinya tindakannya. 

Hari-hari jumpa post negatif boleh menyebabkan kita jadi negatif juga..

Foto: Instagram Chef Wan

Ada betul apa yang dikatakan oleh Chef Wan tersebut dan diharap Diva AA mengambil teguran Chef Wan tersebut secara positif. Bukan semua orang suka membaca perkara negatif, betul tak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
4
Lawak
6
Bosan
4
Komen: 58
Komen

Previous : Catriona Tiru Pose Cekak Pinggang Artis Mana Tu?

Next       : Gara-Gara Gambar Selfie, Netizen Kutuk Ketiak Raja Ilya Berdaki..

Komen Terbaru

Quote Miming2 16-10-2018 06:54 AM
Berckp dengan cermin ke?

Lain-lain Komen

Quote Lorra2411 11-10-2018 05:01 PM
ada username Diva AA?
Quote Cuppy 11-10-2018 05:15 PM

I ingat Diva AA x de ig dah. Ke I silap?
Quote Suchi 11-10-2018 05:16 PM
Mungkin kami patut unfriend cef gak
Quote EvieWanKenobi 11-10-2018 05:17 PM
perlu ke justify?
Quote mesmerize 11-10-2018 05:18 PM
betul jugak kata cw hari2 baca kata memaki hamun boleh gelap hati
Quote merrissa 11-10-2018 05:23 PM

ntahnya....DM jela si AA tuh

maybe dia takot wartawan speku kot

sebab ok je deme ritu bergurau2 dalam arena panggang last week
Quote annadonna 11-10-2018 05:24 PM
Mengata dulang paku serpih cefwan ni. Dia apa korang. Boleh sampai tahap upload gambar sanak famili yg tengah membuta.
Quote ayjay 11-10-2018 05:43 PM
annadonna replied at 11-10-2018 05:24 PM
Mengata dulang paku serpih cefwan ni. Dia apa korang. Boleh sampai tahap upload gambar sanak famili  ...

Lain. Chepwan bersebab dan valid. Dan ada pengajarannya.
Quote multinicky 11-10-2018 06:01 PM
kau pon samela chefwan oii.. cume ko pny komen tu kdg2 ad isi..ko jgk jenis manusia merempan xsudah2 jgk
Quote mixed 11-10-2018 06:06 PM
merrissa replied at 11-10-2018 05:23 PM
ntahnya....DM jela si AA tuh

maybe dia takot wartawan speku kot

Diva AA pg serang ig CW
pas CW unfriend IG diva
then diva dok maki2 CW kt ig heols
diva block IG CW

lps tu br la CW membebel kt IG beliau
nk bgtau x yah la sentap bila di unfriend

sebenarnya diva yg memula suh CW follow heols
pas CW dh follow mungkin rimas
diva AA satu hari post 100 nok
dgn royanan maki org mau CW x unfriend  heols
tu yg diva sentap cam mati laki

skg IG diva dah x active
iols buka td kosong  

Quote mixed 11-10-2018 06:08 PM
ayjay replied at 11-10-2018 05:43 PM
Lain. Chepwan bersebab dan valid. Dan ada pengajarannya.

diva sentap cw unfriend heols je
pastu follower CW dok kutuk2 heols
CW plk x delete mana x hangin diva
Quote ayjay 11-10-2018 06:37 PM
mixed replied at 11-10-2018 06:08 PM
diva sentap cw unfriend heols je
pastu follower CW dok kutuk2 heols
CW plk x delete mana x hang ...

Hehehehe padan pun dengan si AA
Quote Lorra2411 11-10-2018 06:55 PM
mixed replied at 11-10-2018 06:06 PM
Diva AA pg serang ig CW
pas CW unfriend IG diva
then diva dok maki2 CW kt ig heols

apa username heshe?
Quote boboiyot 11-10-2018 07:04 PM
Ala cep wan pu lebih kurang jek....dlm2 positive tu duk cerca je org juga. Pada dia bila mengata kira to be outspoken & his own rights....padahal sama gak cerca org....
Quote babyhubby85 11-10-2018 07:08 PM
i sedih tak dapat dengar diva cakap dappnyaaaaaa.... see my level
Quote idakamaruddin 11-10-2018 07:34 PM
motif?kau pun sama
Quote mr_cool5885 11-10-2018 08:59 PM
Dh knp aku baca pun dh nada cep wan. Kosserrf
Quote Piramida 11-10-2018 09:01 PM
Sama jer kalau mengutuk pun 2 x 5..lebih teruk lagi.
Nasib berpangkat..terkenal.. kawan ramai vvvvips.. kalau marhaein aptb.
Quote biozipstar 11-10-2018 09:28 PM
tapi AA meroyan kelakar wey. aku terhibur baca! cuma royanan tak intelektual lah.. kakakakkaakkakaaakkakakakaka #hanjeng #tersungkurkepintuneraka #adaakukesah

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053064s Gzip On
To Top