Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Catriona Tiru Pose Cekak Pinggang Artis Mana Tu?

11-10-2018 02:42 PM|Oleh: Azza | Dilihat: 4692| Komen: 28


Catriona Ross (Cat) dikenali sebagai pelakon peramah sama ada sesama artis mahupun dengan pengikutnya di media sosial. Namun, ramai yang tidak mengetahui Cat juga sebenarnya mempunyai sifat humor dan gila-gila.
Bagi tidak menghampakan permintaan rakan-rakannya yang meminta Cat beraksi vogue, pelakon kacukan Melayu-Scottish ini akhirnya memuat naik gambarnya mencekak pinggang beserta dengan postur badan dan muka ala supermodel.
Kapsyennya juga mengundang tanya iaitu aksi siapakah yang ditirunya itu?

Kredit foto: Instagram

Maka, ramai netizen yang meneka aksi artis tempatan yang dikatakan suka bergambar dengan bercekak pinggang. Ada yang mengatakan seperti Siti Nurhaliza, Ziana Zain, Rozita Che Wan, Fasha Sandha, Zahirah Mc Wilson, namun dinafikan oleh Catriona.  Namun, jawapan yang paling menghiburkan ialah ada yang memerli kononnya seperti Sajat.



Tyra Banks - Carian Internet

Bagaimanapun, bagi mereka yang selalu mengikuti perkembangan seni tanah air, pastinya dapat meneka gaya ala supermodel ini. Biarpun berbadan gempal, namun ia tidak menjadi halangan buatnya untuk tampil penuh yakin dengan pose ini. Ternyata dia berjaya 'membawa' pose maut ini. Siapa lagi kalau bukan pengacara yang makin diperkatakan, Sherry Al Hadad.




Malahan, gaya trademark Sherry itu turut dilakukan oleh pelbagai selebriti tatkala mereka dipadankan dalam beberapa program.

Kredit foto: Instagram

Jika Sherry mempopularkan pose supermodel dengan penuh keyakinan, artis lain juga patut mencipta 'trademark' sendiri. Jadi, pose artis mana yang anda paling suka? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 28
Komen

Previous : Budak WeChat Penyebab Kemenangan Wany Hasrita?

Next       : "Award Nak Buat Batu Nisan Pun Tak Laku" - Giliran Noorkhiriah Bersuara Isu Bayar 'Ciput'

Komen Terbaru

Quote truesonic 13-10-2018 09:53 PM
Bangang nya
Sekali tgk Dah tau si sherry

Lain-lain Komen

Quote shernazz 11-10-2018 02:50 PM
Igt tiru fasha sandha..heheheh
Quote paz 11-10-2018 02:55 PM
Rasanya Sherry yang suka buat pose tu.
Quote September14 11-10-2018 03:00 PM
Ini gosip nya?
Quote mieymiey 11-10-2018 03:05 PM
Sherry dah kurus.
Quote buapakperut 11-10-2018 03:13 PM
gosip serdak papadom
Quote bukan_ustazah 11-10-2018 03:20 PM
Gossip apo ni vodo punya editor cari .. makan tidur je. Bila nak hilang bebal???
Quote kiah_mai_pulak 11-10-2018 03:25 PM
Gosip jadah apa ni????? Jadahhh tol repot cari.. takat ni je mmpu buat berita??
Quote sapeka 11-10-2018 03:49 PM
hukaloh
macam ni pon boleh buka benang gosip?
elok letak dekat benang teka-teki sana
boleh ramai2 teka
Quote sharlenetexas 11-10-2018 03:51 PM
Gosip pose supermodel?
Quote abangadek 11-10-2018 03:54 PM
tu je, baik bace benang sohai
Quote helicornia 11-10-2018 03:56 PM
wartawan cari ni tk serik2 kena cerca amik cerita kt social media je..mudah idup kau ye
Quote owhgee 11-10-2018 04:07 PM
Berapa gaji editor cari ni
Quote ItisDD 11-10-2018 04:57 PM
Janji ada gosip kekdahnya
Quote cha-cha 11-10-2018 04:59 PM
Yarabiiii sendu nya gossippppppp.
Quote datinamanda 11-10-2018 05:26 PM
Takde story dah ke sampai makcik Cat yang sendu ni pun boleh jadi gosip
Quote multinicky 11-10-2018 06:50 PM
pleaseeeeeeeee la.. reputzzzzzzz cari material mcm ni pon ko blh jdkan news????
Quote multinicky 11-10-2018 06:53 PM
cat ni kurus elok sgt dh.. adore dgn thp konsistensi sheols exercise n diet untk nk dptkan body mcm tu.. yg penting bukan makan produk pprt sampah timbang kilo tu semua
Quote MeghanK 11-10-2018 08:01 PM
walaupun iols jarang tengok tv tapi iols suka sherry..nampak work hard dan classy
Quote debab76 11-10-2018 08:09 PM
gosip level apa ni chuols?

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044543s Gzip On
To Top