Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Tegur Shukri Yahaya Buat Maksiat, Anak Pakcik Minta Maaf

11-10-2018 11:37 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 7372| Komen: 79

Lucu jadinya bila seorang individu tidak sengaja menegur Shukri Yahaya yang sedang menjalani penggambaran.

Dalam video yang dirakam oleh pengacara Hlive!, Elly Ariffin itu, pakcik tersebut dilihat menepuk bahu Shukri kerana disangka melakukan perbuatan sumbang di tempat awam.


Dalam scene tersebut, Shukri yang memakai seluar merah jambu berperwatakan lelaki lembut memegang tangan pelakon Fadzil Zahari.


Tanpa mengetahui ia adalah sebuah penggambaran drama, pakcik itu menegur dengan mengatakan, 

"Jangan buat maksiat di sini."


Insiden yang dianggap lucu itu tular di media sosial dan anak kepada lelaki berkenaan kemudiannya meminta maaf bagi pihak bapanya.

Status tersebut mendapat perhatian Shukri yang kemudiannya membalas, 

Kredit foto: Twitter
Drama berjudul Split itu bakal disiarkan di Astro Citra pada 1 November ini.-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
4
Terkejut
4
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 79
Komen

Previous : Tak Demand Walau Menang Anugerah, Farah Nabilah Takut Tiada Yang Mahu Ambil Berlakon

Next       : Natasha Elyzza Merayu Diberi Peluang, Jangan Kaitkan Dengan Fathia Latiff Lagi

Komen Terbaru

Quote redwood 15-10-2018 10:37 PM
Alhamdulillah...Tahniah Pakcik...keep it up!!!! We need more people like this!!

Lain-lain Komen

Quote hotmak 11-10-2018 11:48 AM
comel gila pakcik tu, spontan je tepuk

yg shukri pun dah pakcik tepuk kemain gedik tarik tangan pasangan dia
Quote haryatie 11-10-2018 11:48 AM
Quote burberry 11-10-2018 11:50 AM
hahaha bagus la pakcik ni...
Quote Meiizu 11-10-2018 11:55 AM
alhamdulillah pakcik.
patutnya tepuk coach yin masa menggeletis dgn abg jat kat epot
Quote mandak20 11-10-2018 11:58 AM
Pakcik tu tak salah apa pun. Tu la industri hiburan suka sangat nak up gaya2 sotong gini.
Quote eija2013 11-10-2018 12:02 PM
berpuluh kali ai dok ulang tayang video tue....kelakar betul
Quote ad_hoc79 11-10-2018 12:08 PM
memang kelakor. bagusnya, masih ada lagi orang nak tegur orang lain macam ni. cara pun xkasar
Quote manehnya 11-10-2018 12:09 PM
ha lepas ni harap2 semua tegor kesalahan secara terangan mcm pak cik nih...
Quote manehnya 11-10-2018 12:11 PM
Meiizu replied at 11-10-2018 11:55 AM
alhamdulillah pakcik.
patutnya tepuk coach yin masa menggeletis dgn abg jat kat epot

kan... ewww sangat............... bam jat n dik yin tuhh


Quote kakaro940 11-10-2018 12:25 PM
bagus pakcik tu..haha...agak klu c sjat kena mcm mn la ek haha..ntah2 kluar suara lelaki..x sgka2 c syukri ble main watak lembut hahaa
Quote arm_band 11-10-2018 12:25 PM
kahkah.... cool je pakcik tu tegur
Quote lonso 11-10-2018 12:26 PM
Ni mcm cite killed me heal me ke
Quote helicornia 11-10-2018 12:34 PM
gelinya tengok syukri yahya jd lembut gitu
Quote red_velvet 11-10-2018 12:37 PM
Dah tengok vid ni semalam kat fb... Haha.. Pakcik memang sempoi.... Apapun iols mmg tak boleh blah  ngan syukri ni sebab suka pakai seluar ketat melekap...dahla bontot besar
Quote Miss.Rara 11-10-2018 12:41 PM

ohhh rendah jer si SK ni...

igtkan ada la ketinggian lelaki maskulin...
Quote buapakperut 11-10-2018 12:47 PM
split? dia tiru movie split ke apa
Quote stania83 11-10-2018 12:49 PM
Ooo ingat pakcik tu tepok bontot SY
Quote snazzydaisy 11-10-2018 01:02 PM
Comel je cara pakcik tu tegur, ingatkan ala2 kepochi & polis maksiat.

Geli tgk SY in pink skinny jeans, dah laa jenis peha besar bontot berisi, geliiiiiiiiiiiiiiiii
Quote chiquititamichi 11-10-2018 01:04 PM
bukn shukri ni dulu 1st filem berlakon ..filem ular lakonan yusry n lisa..shukri.jadi gay..masih bajingan sgt dia ketika itu.

Lihat semua komen(79)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055567s Gzip On
To Top