Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Tak Demand Walau Menang Anugerah, Farah Nabilah Takut Tiada Yang Mahu Ambil Berlakon

11-10-2018 11:37 AM|Oleh: Amirah | Dilihat: 3913| Komen: 68

Pemenang Anugerah Artis Baru Wanita Popular (ABPBH31), Farah Nabilah telah menyatakan kemenangan itu tidak akan menjadikan dirinya seorang yang 'demand' dengan tawaran lakonan selepas ini.

“Kalau saya letak harga mahal, orang tak mahu ambil saya berlakon pula. Saya yakin, penerbit lebih arif menentukan harga sesuai untuk pelakon,” katanya pada My Metro.

Foto: IG Farah Nabilah
Dia juga bukanlah seorang yang cerewet memilih watak dan masih berpegang dengan prinsip tersebut. 

Tidak kisah jika ia merupakan watak utama dan watak pembantu sekalipun asalkan ia memberi kesan kepada penonton.

“Saya pentingkan kualiti kerja berbanding kuantiti,” katanya.


Berkongsi tentang perkembangan terbaru, Farah akan terbang ke Eropah untuk program travelog tidak lama lagi.

“Ini adalah program pertama saya sebagai pengacara. Insya-Allah, saya akan berada di Eropah selama sebulan sehingga November.

“Nama program ini masih dalam perbincangan dan ia untuk tayangan RTM,” jelasnya lagi.


Tahun depan pula dia akan memulakan penggambaran bagi filem aksi dan ini adalah lakonan filem pertama yang dia terima.

“Ini filem pertama saya dan menariknya ia genre aksi. Jadi, saya kena buat persediaan secukupnya,” katanya.

Bertuah Farah! Kemenangan Farah di ABPBH31 akan menjadi batu loncatan untuk kerjaya seninya. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 68
Komen

Previous : "Sebab Lelaki Tu Pakai Mercedes, Kalau Pakai Saga Ruhainies Tak Pandang"

Next       : Tegur Shukri Yahaya Buat Maksiat, Anak Pakcik Minta Maaf

Komen Terbaru

Quote rosmahisham 2-11-2018 10:54 PM
X minat dia nih..muka ketat..ckp kemain berslang muka bese2 je..

Lain-lain Komen

Quote kiah_mai_pulak 11-10-2018 11:50 AM
Ok je dia menang sbb dia paling popular pun kan.. drp pemenang yg lepas tu. veryyy the who arr yussss??!!
Quote buragazz 11-10-2018 01:45 PM
Ok la tu tak macam ada sorang mamat watermelon dah confirm price utk show alih2 bila menang APM naik 2K.. hampas jer...
Quote fealefea 11-10-2018 01:48 PM
Farah Nabila ni likeable dalam industri. Walaupon biasa biasa, dia ada aura yang disenangi.
Quote Sazida 11-10-2018 04:12 PM
Retis pujaan suami iols. . Tak nafi dia ni cantik.
Quote Badigol 11-10-2018 04:18 PM
buragazz replied at 11-10-2018 05:45 AM
Ok la tu tak macam ada sorang mamat watermelon dah confirm price utk show alih2 bila menang APM naik ...


KB ke?
Quote mieymiey 11-10-2018 04:42 PM
Edited by mieymiey at 11-10-2018 04:43 PM

Tah la tapi bagi iols Farah Nabilah ni bukan kategori heroin material.
Quote bukan_ustazah 11-10-2018 04:51 PM
Sheols biasa-biasa jee muka desa not heroin dambaan
Quote buapakperut 11-10-2018 05:17 PM
iols tengok cantik lagi janda siam tu.
Quote multinicky 11-10-2018 05:59 PM
buragazz replied at 11-10-2018 01:45 PM
Ok la tu tak macam ada sorang mamat watermelon dah confirm price utk show alih2 bila menang APM naik ...

knp pggl tembikai??
Quote biozipstar 11-10-2018 09:55 PM
dia cantik weh...
Quote jane_hopper 11-10-2018 10:06 PM
Bg iolls la kan, muka die kategori biasa2 shj
Quote hijau88 11-10-2018 10:28 PM
mieymiey replied at 11-10-2018 04:42 PM
Tah la tapi bagi iols Farah Nabilah ni bukan kategori heroin material.

Kan. Besa2 jek.
Quote hijau88 11-10-2018 10:28 PM
Wajah sheols biasa2 jek. Cantik? Pliz la. Berwajah desa seperti zara zya jgk.
Lakonan pun biasa2 jek.
Quote afidahoney27 11-10-2018 10:37 PM
Minat jugak fawaa ni berlakon..time meletup dgn titian cinta dulu, iolss tk amik port pon sbb tk layan drama tu..ni duk tengok drama sheolss kt astro baru mcm boleh hadam jugak
Quote Nenasketum 11-10-2018 10:41 PM
Masa makeup 15 kati ok lah jugerk, make up kurang, melambak kat giant tu.. Blakon pun gedik macam nak kena penampau.
Quote hanna88 11-10-2018 10:42 PM
Muka dia lawa biasa2 tapi iols suka tengok dia berlakon not bad la
Quote mieymiey 12-10-2018 07:46 AM

Kan? Lebih kurang Zara Zya. Berlakon okey cuma tak berapa menonjol, aura tu kureng.
Quote mieymiey 12-10-2018 07:47 AM

Mamat tembiKAI? KAI? KHAI?
Quote hijau88 12-10-2018 09:21 AM
mieymiey replied at 12-10-2018 07:46 AM
Kan? Lebih kurang Zara Zya. Berlakon okey cuma tak berapa menonjol, aura tu kureng.

2-2 aura kureng. Takde tarikan baik dari segi penampilan n lakonan.

Lihat semua komen(68)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059806s Gzip On
To Top