Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Bini Orang Bakar Alat Sulit Remaja Kerana Enggan Lakukan Seks

10-10-2018 04:39 PM |Dilihat:1480| Komen: 18
Seorang wanita didakwa pada Selasa selepas dia dituduh menculik remaja lelaki berusia 13 tahun dan mengurung mangsa di rumahnya di Greater Noida, India, lapor The Indian Express.


Kredit foto: Twitter/NDTV

Lebih menakutkan, wanita itu mencederakan alat sulit mangsa dengan penyepit panas kerana enggan melakukan seks dengannya.

Kejadian dilaporkan berlaku di perkampungan Chapraula, namun wanita berkenaan dipercayai telah menghilangkan diri.

Ibu mangsa mendakwa wanita terbabit yang juga dari kawasan kejiranan mereka sudah beberapa kali menggoda anaknya.

"Wanita yang sudah berkahwin itu berusia lewat 20-an dan dia telah menggoda mangsa untuk ke rumahnya pada tengah hari Jumaat ketika dia berseorangan," kata polis.


Gambar Hiasan

Menurutnya, aduan dibuat pada Selasa dan wanita berkenaan didakwa atas kesalahan mencederakan mangsa dengan niat menggunakan senjata, menculik dan mengurung serta melakukan ugutan jenayah.

Suspek yang menghilangkan diri juga didakwa di bawah Perlindungan Kanak-kanak dari Kesalahan Seksual (POCSO).

"Polis sedang menyiasat perkara itu dari semua sudut dan kelewatan dalam membuat laporan polis menyebabkan beberapa persoalan tidak terjawab," katanya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
2
Terkejut
6
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
8
Komen: 18
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Modngengade 11-10-2018 09:32 AM
Kalau dah sangap kenapa tak tadah je ukeyy pada perogol2 yg ramai di India tu?  Ke achee ni taste anak2 hekan?

Lain-lain Komen

Quote fushimi 10-10-2018 04:42 PM
lepas ni apa kata sepit pulak puki sheols
Quote grouper 10-10-2018 04:44 PM
Klau le rupa dia cam katrina kaif
Quote SWORKS27 10-10-2018 04:45 PM
aiyoyooooo...aku bayangkan tu adalah aci gempal gedempol, rambut kerinting ada bau2 kari sikit....
Quote shernazz 10-10-2018 04:49 PM
Aci tu naik sheikh kot
Makan rempah..kambing hari hari..
Budak gitu pon nampak.cm.salman.khan gamaknye
Quote samasam90 10-10-2018 04:55 PM
SWORKS27 replied at 10-10-2018 08:45 AM
aiyoyooooo...aku bayangkan tu adalah aci gempal gedempol, rambut kerinting ada bau2 kari sikit....

yakin ke bau karinya tu sedikit?
Quote highcastle 10-10-2018 05:00 PM
India lagi, kali ni perempuan pulak buat hal.............
Quote matkpop 10-10-2018 05:07 PM
ini machiam pun ada ka
Quote cik-jaja 10-10-2018 05:11 PM
bila dah jumpa perempuan ni nanti, apalah laki dia buat kat dia ya..
Quote EvieWanKenobi 10-10-2018 05:12 PM
hensem sangatkah sampai jadi igauan acik?
Quote Artemesiaa 10-10-2018 05:44 PM
Kes macam ni dah tahu dari negara mana tampa perlu baca hingga akhir
Quote buapakperut 10-10-2018 05:55 PM
dey, ingatkan yang jantan saja kuat seks, yang acik pun tak menahan
Quote FailFish 10-10-2018 05:56 PM
ni yang dikatakan
rezeki jangan ditolak
alat sulit jangan dibakar
Quote tungkai 10-10-2018 06:06 PM
Budak 13 tahun pun ko stim..??
Quote munchkin 10-10-2018 06:07 PM
Sah kenapa letak gambar bbq pit hahahah
Quote LautBiru52 10-10-2018 07:18 PM
Selalu baca lelaki je yg merogol dkt india ni. Skrg pempuan pun sama naik ye. Syabas inspektor sahab syabas
Quote Jorja 10-10-2018 07:27 PM
Desperate n pathetic nya sampai sanggup culik anak orang
Quote bawangkecik 11-10-2018 09:28 AM
hahaha apa punya sangap lah
Quote Modngengade 11-10-2018 09:32 AM
Kalau dah sangap kenapa tak tadah je ukeyy pada perogol2 yg ramai di India tu?  Ke achee ni taste anak2 hekan?

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091331s Gzip On
To Top