Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Didesak Padam Gambar Tayang Buah Dada, Raysha Rizrose Tak Layan

10-10-2018 12:15 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 7835| Komen: 79

Kalau nampak gambar seksi sikit, penuhlah ruangan komen akaun IG artis dihentam para netizen.

Kredit foto: IG Raysha Rizrose
Kali ini Raysha Rizrose diserang gara-gara memuat naik gambar yang didakwa menimbulkan rasa kurang senang pada sesetengah pihak.


Gambar tersebut menunjukkan Raysha sedang duduk di dalam sebuah kereta dan kapsyennya, "Hi@mercedesbenzmalaysia, saya harap awak bagi saya satu."

Bukan kereta yang jadi perhatian, sebaliknya buah dada pelakon ini pula telah berjaya menarik perhatian ramai lelaki gatal.

Banyak yang memberikan komen berbaur lucah.



Ada yang mendesak Raysha supaya memadam posting tersebut kerana ianya lebih membawa kepada keburukan.

Kata mereka, gambar sebegini boleh mengundang fitnah dan persepsi buruk terhadap imej artis Malaysia.


Bagaimanapun adik kepada Uqasha Senrose ini langsung tidak melayan komen berkenaan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 78
Komen

Previous : Hafidz Roshdi Pilih Daun Ketum Demi Anak

Next       : Sayang Suami Katanya...Wawa Hadiahkan Kereta Vellfire Untuk Aeril

Komen Terbaru

Quote blekkep 16-10-2018 06:05 PM
suntik filler kat tempat sama akak uqash kew?

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 10-10-2018 12:21 PM
kesian betul lelaki2 Melayu ni..
Quote zuriey 10-10-2018 12:25 PM
Boolat tetek Nya {:iwant
Quote edoraixora 10-10-2018 12:28 PM
adik beradik senrose rizrose ni, mmg boolat2 ye aset nya
Quote buapakperut 10-10-2018 12:31 PM
first time nampak dua lambak bolat gitu.
Quote Mary_jane 10-10-2018 12:34 PM
Push up ke sis. Ala biar lah dia, netizen plak gelabah tet**.
Quote hyie 10-10-2018 12:38 PM
iols yang tengok pon rasa malu nanti bila dia dah tua ala2 dah insof gitu, confirm dia akan rasa malu gila..kecuali kalau dia kekal berimej slut macam sekarang la
Quote laksmanabentan 10-10-2018 12:40 PM
kot2 leh sangkut VVIP ker kan.....
kena la modal sikit...
Quote CupuCupu 10-10-2018 12:42 PM
Dia ni sendu..so,uqasha dh ajar dia cr nk up nama.
Quote mieymiey 10-10-2018 12:42 PM
Baca tajuk, ingatkan buah dada selambak takde cover hapa
Quote umbut 10-10-2018 12:46 PM
Dia ni bapak indon kan.. nelly ngan uqasha bapak siam ke
Quote kucingitam 10-10-2018 12:58 PM
apsal takde rupa senrose yg lain?
Quote kecikgurl 10-10-2018 12:59 PM
Kata mereka, gambar sebegini boleh mengundang fitnah dan persepsi buruk terhadap imej artis Malaysia.



sejak bile imej artis Malaysia ade persepsi yg baik?
Quote kakiah12 10-10-2018 01:00 PM
Ni mesti dah transfer lemak ke kopek ni..sbb dulu flat jer. Nak transfer lemak pegi bontot bg besar pun boleh.sediakan duit je chuols.
Quote aderaderker 10-10-2018 01:03 PM
Sikit2 kaitkan ngan haters.

Hello, ko tu sendu beku haters pun malas nak layan tau.
Quote imanda 10-10-2018 01:04 PM
ofcoz laa nak tarik perhatian vvip up gambo cenggitu
Quote sukacactus 10-10-2018 01:06 PM
kucingitam replied at 10-10-2018 12:58 PM
apsal takde rupa senrose yg lain?

Dia bapak lain
Quote kucingitam 10-10-2018 01:08 PM
ooo..patutlah
Quote Sham143 10-10-2018 01:16 PM
Aduh..Otak kuning betul.. Yang dia nk tunjuk kereta dia..Yg pergi fokus kat buah dada dia kenapa?
Quote airisa 10-10-2018 01:19 PM
imanda replied at 10-10-2018 01:04 PM
ofcoz laa nak tarik perhatian vvip up gambo cenggitu

bf dia kan racer .. duta benz jugak

Lihat semua komen(79)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056601s Gzip On
To Top