Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Bekas Kekasih Ismail Izzani Masih Rindukannya - Tak Segan Mengaku Di IG

9-10-2018 10:51 AM|Oleh: Azza | Dilihat: 7299| Komen: 89




Ismail Izzani, antara penyanyi BBNU yang kontroversi dengan kisah cinta dan skandal. Setelah terpalit dengan kisah kecurangannya sebanyak enam kali terhadap kekasihnya (kini bekas teman wanita), salah 'park' asetnya dalam program televisyen dan terbaharu isu bersama Zarina Anjoulie, anak teruna Suliza Salam ini sekali lagi mencetuskan tanda tanya apabila bekas teman wanitanya seakan tidak dapat melupakan kisah cinta mereka berdua.

Lebih membuatkan netizen mual apabila Izzani turut membalas komen tersebut. Bagi netizen ia sangat tidak wajar kerana wanita tersebut yang juga insta famous, Sharifah Rose sudah pun mempunyai pengganti, tetapi caranya ...

Kredit foto: IG
Ketika bahagia bersama - Carian Internet

Entah apa yang dimiliki oleh penyanyi Luar Biasa ini hinggakan bekas kekasihnya masih rindukannya serta tidak segan silu menulisnya di ruangan komen. Benarlah cinta itu buta apabila Ismail juga membalas komen tersebut, seperti tiada berlaku apa-apa antara mereka. 



Netizen juga memberikan pendapat masing-masing sama ada memihak kepada Sharifah Rose, Ismail atau pun menyalahkan kedua-dua pasangan ini.




Kredit foto: IG

"Perempuan cantik tak semestinya bijak. Mungkin dia mahu dicurangi buat kali ketujuh."
Bagi netizen yang rasional, mereka berpendapat Sharifah Rose tidak sepatutnya melayan Ismail lagi kerana dia sendiri sudah mempunyai teman lelaki.


Selain itu, netizen juga turut membuat lawak dengan memuat naik gambar Mail dalam kartun Upin Ipin serta gambar Ismail yang lama.

Kredit foto: Twitter


Kredit foto: Twitter

Agak sukar menangani masalah percintaan BBNU ini kerana mereka menggunakan medium media sosial sebagai perantaraan hingga menyebabkan ramai yang tidak sengaja 'membawang'. Nasihat ikhlas ialah kurangkan kontroversi untuk masa depan yang lebih gemilang.- CARI  


Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 89
Komen

Previous : Netizen Samakan Fazura-Neelofa Dengan Ogy Dan Erma Selepas 20 Tahun

Next       : Gagal Nasihat Serina Kerana Anti-Kanser, Chef Wan Pula Diminta Untuk Menegur..

Komen Terbaru

Quote Sazida 12-10-2018 01:23 AM
doubleA replied at 12-10-2018 12:38 AM
Dia cuba kuruskan sikit kot, haritu nampak dah kesedaran. Tapi makan pun nak sedap juga. Plus ho ...

Dia igt menyanyi boleh buat lelemak dia mengecut terus jd  kuross lettew. Apsal la dye tak amik pakej ber pantang sekali mcm mak iti dulu. Kalau tak mesti dah kuross..,

Lain-lain Komen

Quote serawadurian 9-10-2018 11:38 AM
Adoila dik..banyak lagi benda boleh buat muda muda ni.. dah terang2 kena curang x yah nak kena curang lagi la..
Quote buapakperut 9-10-2018 11:39 AM
silakan dekk, yang macam sinyu tu juga ko hadap. ke dah penah bagi apam sebab tu takleh move on
Quote keds 9-10-2018 11:53 AM
Matangkan Dulu tentang life....
Quote hzln 9-10-2018 11:53 AM
Konek saiz nusantara ka saiz congo yg duk gila bayang x abih2 nih
Quote MsKathryn 9-10-2018 11:56 AM
Ishhh gediknya... layan je la bf tu, sebok komen2 dgn ex buat apa.. dh la acc public smue org blh baca.. duh
Ke teringat kat "aset salah park" ex bf
Quote mieymiey 9-10-2018 11:58 AM
Haritu kemain ko meroyan kan dek? Kata si Mail ni cenggini la cenggitu la. Ko dah lupa?
Quote BoongaKertas 9-10-2018 12:18 PM
soalan meols: gmbr yg caption "giler tak rindu" tu edit ke real ya? ngeri!
Quote chicozinn 9-10-2018 12:23 PM
meroyan terkenangkan nalla ke sistah?nampak cheap la ko ni..choii
Quote Lorra2411 9-10-2018 12:47 PM
adakah kerana #pastisenak ?
Quote geenie 9-10-2018 12:51 PM
hzln replied at 9-10-2018 11:53 AM
Konek saiz nusantara ka saiz congo yg duk gila bayang x abih2 nih

str8 forward sgt ekau nih mek

Quote putribonda 9-10-2018 12:52 PM
so wujud la istilah sometime woman are trash
Quote MadameOnion 9-10-2018 02:24 PM
gambar yang terakhir tu adalah jawabannya.. hahaha
Quote pngky 9-10-2018 02:30 PM
sesuatu sangat lah perempuan ni

masih aku terasa kekdah nya dengan budak mail ni
Quote awex^returns 9-10-2018 02:32 PM
hadap sangat pompuan ni ngan si mael tu
mael tu dah lah sekolah pon tak habis
yuckssss
Quote budakshinchan 9-10-2018 02:32 PM
Mail, Aqiem, Fazura & Neelofa, Zarina Jolie paling popular tahun ni..  
Quote Orix 9-10-2018 02:38 PM
Sebab dia anak orka....... duuuhhh.... cth lain asyraf anak tiri tokti tu, hengat kalau heols bukan anak orka nak ke tya tu kawen dgan serappp tu ??
Quote goss79 9-10-2018 03:04 PM
skrg nak luah perasaan semua kat public xde discreet2 lagi.
Quote miemiecha 9-10-2018 03:16 PM
pempuan cantyik bbnu skrg kerap bongok dlm menilai.. rindu apekah!!!!!
pisang gantungkah??
Quote bomohsiam 9-10-2018 03:19 PM
Sapa ibu bapa pompuan birah ni? Harap datang jumpa tok bawak budak pompuan ni sekali. Mungkin tok boleh pulihkan kebirahan budak ni

Lihat semua komen(89)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044157s Gzip On
To Top