Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Menari Ghairah, Video Lucah Lelaki Mirip Ammar Alfian Pula Tersebar

8-10-2018 05:26 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 8535| Komen: 80

Pantang artis tengah hot, masa itu jugalah muncul video atau gambar lucah yang didakwa milik mereka.

Banyak dah menjadi mangsa dan kali ini giliran Ammar Alfian.





Nama Ammar mula menjadi bualan selepas kejayaan filem Paskal, kini menjadi perhatian kerana video lucahnya tersebar.

Dalam rakaman itu, seorang lelaki yang mirip dengan Ammar dilihat hanya memakai seluar pendek, menari dengan aksi yang mengghairahkan.


Maka ramailah yang kecoh! 

Namun, sesetengan netizen mengatakan lelaki tersebut bukanlah Ammar, sebaliknya pelanduk dua serupa.

Ramai dah selebriti menjadi mangsa. Apa pun tunggu sahajalan penjelasan dari Ammar sendiri nanti. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 80
Komen

Previous : "Lagu Tu Tentang Kematian, Tak Sesuai Untuk Video Kahwin," - Adibah Noor Tegur Netizen

Next       : Jangan Cepat Melatah, Kenapa Nak Terasa Dengan Istilah 'Sendu'? - DSV

Komen Terbaru

Quote fadz84 22-10-2018 09:58 PM
debab76 replied at 22-10-2018 09:09 PM
lebih kepada mix india selatan yach. btw berbaloi ke leak video atlet negara tu.

haha.. nilaikan sendiri..

Lain-lain Komen

Quote buapakperut 8-10-2018 05:40 PM
dah2 la tu. kesian bini khau
Quote buapakperut 8-10-2018 05:47 PM
buapakperut replied at 8-10-2018 09:40 AM
dah2 la tu. kesian bini khau

41Zh.gif
Quote debab76 8-10-2018 06:03 PM
lew takdalah sampai bogel pon. choyyyyy. buang masa je
Quote itsmeshikin 8-10-2018 06:13 PM
kecoh tul netizen
Quote RatuDunia94 8-10-2018 07:37 PM
Pejalnya bontot..
Quote AbukRokok 8-10-2018 07:37 PM
mesti berdenyut2 kembali sesapa yg pernah kne godek godek dgn ammar
Quote damian_lee 8-10-2018 08:30 PM
debab76 replied at 8-10-2018 10:03 AM
lew takdalah sampai bogel pon. choyyyyy. buang masa je

Bogel yachhh siap tunjuk nonek hitam .. tapi saiz boleh la dibanggakan
Quote biozipstar 8-10-2018 08:36 PM
rasa macam bukan dia.., kakakakaka, sbb ramai mat bangla ala2 rupe gini. kahkah
Quote chicozinn 8-10-2018 08:54 PM
Ok, meollss nk ot jap..tdi usha ig bini si ammar ni awat 1 je gmba deyoollss laki bini??bini jnis obses ngn diri sndri ka??tau la model kak oii..
Quote Yeehaw 8-10-2018 09:22 PM
Bad boy....
Quote sundelbolong 8-10-2018 11:22 PM
damian_lee replied at 8-10-2018 12:30 PM
Bogel yachhh siap tunjuk nonek hitam .. tapi saiz boleh la dibanggakan

Nok takat spender je dia pun tak heran nok. Ko tak tayah kelentong nampak nonek bagai sbb mmg takde tunjuk pun.
Quote debab76 8-10-2018 11:27 PM
Meols da tgk. Takdala nalla sgt pon mcm sblm ni. Normal saiz asia sajorkkk!
Quote damian_lee 9-10-2018 06:20 AM
sundelbolong replied at 8-10-2018 03:22 PM
Nok takat spender je dia pun tak heran nok. Ko tak tayah kelentong nampak nonek bagai sbb mmg takd ...

Helloo pegi buat research yach ... jangan nak melahar jer ... memang sah2 .. kat twitter ada versi tunjuk anuuuu ... koserrr
Quote damian_lee 9-10-2018 06:21 AM
debab76 replied at 8-10-2018 03:27 PM
Meols da tgk. Takdala nalla sgt pon mcm sblm ni. Normal saiz asia sajorkkk!

OK pada yang melahar meols kata meols buat cite .. debab76 sudah membuktikan
. Yang memang tunjuk nonek .. hahahahaah
Quote makton 9-10-2018 07:28 AM
sudah kawin bangla ni?
Quote cicicumel 9-10-2018 08:21 AM
Yg video mgu lps dia tnjuk konek.mmg 1st ranking la compare to SK, ZA dan lain2.senak.
Quote MadameOnion 9-10-2018 08:43 AM
body mantap sgt walaupun berwajah bangla.. pejam mata je lah
Quote xmynnx 9-10-2018 09:41 AM
tatu tu memang permanent ke? bukan sebab berlakon ke apa kan?
tak kena kecam ke heols badan bertatu?
Quote September14 9-10-2018 09:45 AM
xmynnx replied at 9-10-2018 09:41 AM
tatu tu memang permanent ke? bukan sebab berlakon ke apa kan?
tak kena kecam ke heols badan bertatu ...

Dia ni sjenis yg x kesah kna kecam... video bogel tsebar pun ntah2 dia bangga

Lihat semua komen(80)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061108s Gzip On
To Top