Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Gara-gara Busana Pink Ini, Nabila Razali Dikatakan Berkemban Ke ABPBH 31

8-10-2018 11:43 AM|Oleh: Ain | Dilihat: 7690| Komen: 73

"I'm in Pink!"

Wah, ceria saja kapsyen Nabila Razali memuat naik gambarnya anggun berbusana merah jambu ketika menghadiri Anugerah Bintang Popular BH Ke-31 (ABPBH 31) di Instagram.



Bagaimanapun, penampilan Nabila pada malam anugerah berprestij itu menerima kritikan dan kecaman netizen yang menyifatkan pemakaian tudungnya tidak mengikut syariat Islam.


 

Bertudung tapi telanjang



Selain itu, busana yang dikenakan Nabila turut dikatakan tidak sesuai dan seperti sedang berkemban.


Berkemban tapi pakai tudung


Kredit foto: IG Nabila Razali

Malah, netizen turut mengkritik suaranya sumbang ketika membuat persembahan bersama Ismail Izzani.

Semoga Nabila tidak patah semangat dengan segala kritikan diberikan, sebaliknya menjadikan ia sebagai pendorong untuk menjadi lebih baik dalam industri serta sebagai seorang muslimah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 73
Komen

Previous : Ziana Zain Didakwa Bersikap Dingin, Tak Sporting Dalam ICSYV Malaysia - Netizen

Next       : Netizen Samakan Fazura-Neelofa Dengan Ogy Dan Erma Selepas 20 Tahun

Komen Terbaru

Quote hangdenim 14-10-2018 02:17 AM
Kesian cumi2, tapi selain dari pecat designer. Tolong pecat mekap retis you jugak yach. Pipi you yg shiny tepi hidung tu annoying taw, buat nampak berlemoih. Pakai blusher matte & letak highlight tinggi2 dekat mata sana pls. Tudia lega luah perasaan. 1 lagi, cumicumi tak bosan ke pakai tudung pesen sama jer?

Lain-lain Komen

Quote lazim 8-10-2018 11:46 AM
butanya sapa yg kata berkemban tu.

tp mmg bodoh pun fesyen2 gini dipakai oleh org bertudung. serba xkena nmpk
Quote AvaAdore 8-10-2018 11:53 AM
Lawa. Tp x sesuai sbb pakai tudung. Nasib tek sheols flat. Xde la nampak seksi sgt.
Quote fushimi 8-10-2018 11:54 AM
iols tak paham pempuan ni pakai ketat ketak pastu pakai tudung hodoh ok

pada iols baik free hair je

senang pun senang takde orang nak hencap

Quote lifeline 8-10-2018 11:56 AM
dah mcm neelopak plak muka cumi cumi ni aku nengok
Quote EvieWanKenobi 8-10-2018 11:56 AM
kalau pergi majlis memang kena
fesyen kemban ke?
Quote MadameOnion 8-10-2018 11:56 AM
tu sebab bila dah bertudung tu jgn la pakai baju mengundang hencapan..sendiri buat sendiri tanggung la
Quote newyork 8-10-2018 12:00 PM
Apa benda la fesyen mcm ni, kalau dia pakai turban ok la.. seksi yg hodoh
Quote kechikchomel 8-10-2018 12:15 PM
lain lak muka cumi cumi masa ni
Quote terpaku 8-10-2018 12:16 PM
Dia dengan mira piljah nampak sgt try hard nak tiru pakaian lopak
Quote takayama 8-10-2018 12:17 PM
nampak cantik dia pki tp tuelah
Quote esbok 8-10-2018 12:22 PM
Baju farah nabilah tuh ha. Tak tau nak tutup ke nak bukak ntah. Bra kat dlm tu patut nampak ke tak patut pun tak tau.apa punya konsep baju tah
Quote abangadek 8-10-2018 12:30 PM
tetek pun takada, tak rembes pun i tengok
Quote Nonones 8-10-2018 12:30 PM
Bagi aku baju tu cantik tp hanya utk yang freehair je sebab si cumi cumi ni keding sgt takde body cutting jd macam tak kena dgn dia.
Quote buapakperut 8-10-2018 12:33 PM
tak seswai kaler pink.muka sheol macam belacan sgt
Quote mieymiey 8-10-2018 12:36 PM
menyifatkan pemakaian tudungnya tidak mengikut syariat Islam


Bila pula minah ni pernah pakai tudung labuh labuh?
Memang sheols sejenis bertudung jerut leher kan.
Quote kodoksilver 8-10-2018 12:41 PM
hadoiiiiiiiii, fikir la dulu sebelum pakai. ko bertudung kot
Quote Nana_Man 8-10-2018 12:50 PM
esbok replied at 8-10-2018 12:22 PM
Baju farah nabilah tuh ha. Tak tau nak tutup ke nak bukak ntah. Bra kat dlm tu patut nampak ke tak p ...

Baju fawaa sgt lah buruk!!!!!!!!
Quote pngky 8-10-2018 12:52 PM
baju tu cantik kalau org yang free hair yang pakai

tudung bukan main singkat skrg yer
Quote tipuware 8-10-2018 12:57 PM
Those ygbertudung tlg elakkan ada element warna nude.

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.643916s Gzip On
To Top