Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Sungguh-Sungguh Kuruskan Badan, Akhirnya Kena Tinggal-Zulin Aziz

8-10-2018 12:18 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 9522| Komen: 105

Hati siapa yang tidak merasa perit apabila hubungan cinta yang diharapkan berkesudahan di pelamin akhirnya telah berakhir dengan penuh kekecewaan.

Begitulah perasaan pahit Zulin Aziz yang telah berpisah dengan kekasihnya. Lagu yang telah direka khas untuk bakal suami bagi tema perkahwinan mereka juga terpaksa ditukar liriknya.


Dia memuat naik luahan hatinya itu di Instagram dan bertegas apa yang terjadi bukanlah gimik yang sengaja dilakukan untuk lagu barunya itu. 


Dia pernah berkongsi tentang perancangan mahu berkahwin dan itulah yang didoakan olehnya ketika bertahajud.

Foto: IG Zulin Aziz
Persiapan kahwin juga sedang dilakukan namun apakan daya jodoh tidak berpanjangan. Punca perpisahan itu juga tidak dikongsikan pada umum kerana ianya terlalu peribadi.

Bersimpati dengan apa yang dilalui oleh Zulin. Harap dia sentiasa kuat semangat untuk meneruskan hidupnya. Banyakkan berdoa dan Zulin pasti menemui hikmahnya nanti. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
7
Terkejut
5
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 105
Komen

Previous : "Tak Malu Ke Peluk Bini Orang? Macam Sengaja Nazim Othman Nak Ambil Kesempatan"

Next       : Fatiya Latiff Persoal Kemenangan, Dakwa Suara Wany Hasrita Macam Katak?

Komen Terbaru

Quote nmi 4-11-2018 02:11 PM
KucingBiru replied at 4-11-2018 07:05 AM
Kat FB ada orang share Insta Story si Zulin ni.... gigih I baca 30 pages igs dia explain.

http ...

perempuan2 mcm nie selalunya insecure dgn diri sendiri...so bila dier dpt something good terus nak show off..they are willing to do everything for the guy, dgn semua org pun akan cerita pasal the guy. i dulu ader kawan yang quite berisi and dier kawan dgn one guy yang quite good looking, and dier pangai mcm zulin nielah duk amik selfie sesama jer (masa dgn jantan fourteen dulu tue), duk showoff2 jantan tue smpai jantan tue rasa uncomfortable...last2 jantan tue blah...

kesian lar jugak kat zulin, sapa tak sedih bila kena tinggal dgn lelaki yang kita sayang but the way you meratap bagai nie hmm jgn jadi nyesal mcm shila amzah buat video ombak rindu dahlah..btw, lebih suka kat stail sherry yang nmpk profesional bila berkawan dgn lelaki, tak over, tak nmpk desperate walapun dah berumur,always better herself, pakai baju lawa2 walaupun dier gemuk..zulin should ikut gaya sherry nie..


Lain-lain Komen

Quote kawahapi 8-10-2018 12:19 PM
Bosan la dia ni
Quote zulka 8-10-2018 12:24 PM
kalau org dah taknak tu memang taknak la....
bukan sebab gemuk ke sebab kurus ke takde kena mengena pun..
ni cakap atas pengalaman sendiri
Quote moonbug 8-10-2018 12:27 PM
Buat sesuatu untuk diri sendiri lagi baik
Quote mamaida28 8-10-2018 12:29 PM
dah x ada jodoh..sabar ye adik..ada yg lebih baik menanti utk adik
Quote EvieWanKenobi 8-10-2018 12:32 PM
life must go on..
Quote hotmak 8-10-2018 12:33 PM
kesian sangat, tapi nampak mcm dia yg terlebih usaha, rajin turun sana nak jumpa si dia tu
Quote stania83 8-10-2018 12:36 PM
Siapa si dia tu?
Quote BoongaKertas 8-10-2018 12:37 PM
haritu mcm ternampak kelibat the boifren (now ex) masa sheols live ig. maybe tak perasan or maybe meols salah tgk. kalau betul tu, meols feel sorry utk zulin. zulin ni mcm dah lama sgt nak kawen, tp Allah ada perancangan lebih baik utk sheols
Quote puteribaya 8-10-2018 12:56 PM
BoongaKertas replied at 8-10-2018 12:37 PM
haritu mcm ternampak kelibat the boifren (now ex) masa sheols live ig. maybe tak perasan or maybe me ...

jodohnya pelik..kalau kejar..dia lari..kalu diam..dia datang..so..mudah2an nnti ada la tu..x yah tunjuk desperate sgt..kalu x datang jugak..haaa itu lah sebenarnya yg terbaik..husnozon
Quote laksmanabentan 8-10-2018 12:58 PM
propa aja la.... nak release lagu biasa ler...
kalau betul2 ada boyfren dari awal da dia da reveal...
Quote AmandaRollins 8-10-2018 01:02 PM
Bf dia ni org indon kan
Quote abangadek 8-10-2018 01:03 PM
lelaki ni kalau kau terlebih lebih manja, caring sangat pun dorang rimas, i nampak zulin ni type mcm ni
Quote nisako 8-10-2018 01:26 PM
sian dia ni………………..
Quote geenie 8-10-2018 01:31 PM
puteribaya replied at 8-10-2018 12:56 PM
jodohnya pelik..kalau kejar..dia lari..kalu diam..dia datang..so..mudah2an nnti ada la tu..x yah t ...

betui. aku doakan 1 day nanti zulin btol2 dapat suami yg betul2 terima dia seadanya.
anggap je Tuhan tuh jumpakan dia dgn ex2 tu utk mematangkan dia.
be strong zulin...
Quote cicicumel 8-10-2018 01:36 PM
Ex dia yg anak damanuhi tu kan? Ok la clash x ssuai buat laki
Quote puteribaya 8-10-2018 02:05 PM
cicicumel replied at 8-10-2018 01:36 PM
Ex dia yg anak damanuhi tu kan? Ok la clash x ssuai buat laki

sebelum mamat kelent*t anak damanhuri tu..dia ngan mamat forteen tu kan..budak jambu..putih lepak tu..x pe laa..nnti ada la tu..muda laggii
Quote kucingitam 8-10-2018 02:42 PM
beriya sgt kau ni...rilek2 je udah..
Quote doubleA 8-10-2018 02:56 PM
iols simpati kat zulin, bukan senang nak berterus terang diri kena dump, apatah lagi persiapan kawen dah buat, dah tempah baju bagai, memang one step closer sangat dah. dah kena dump tak jadi kawen, kena pula cerca dengan netizen, kesiannya ko zulin.

iols dgn ikhlas hati as strangers doakan semoga zulin tabah, kuat semangat, jangan rendah diri. tak jadi kawen tu bukan salah ko, maybe ini yang terbaik. percayalah ada hikmah menanti bila ko redha dengan ujian ni. semoga Allah temukan jodoh yg lebih baik pada masa yang tepat. pedulikan cercaan netizen dorang suka nilai selebriti dari luaran. semua orang berhak bahagia walau macamana fizikal kita. be strong zulin.
Quote doubleA 8-10-2018 02:59 PM
dunia memang kadang2 tak adil. muka lawa macam tekya datang la tsunami kontroversi pun ayat minah rempit meroyan sana sini maki hamun orang pun still netizen maafkan, hadap lagi. kalau fizikal so-so, walau perangai tak sebusuk orang muka lawa hencap kemahen

Lihat semua komen(105)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061820s Gzip On
To Top