Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Tak Malu Ke Peluk Bini Orang? Macam Sengaja Nazim Othman Nak Ambil Kesempatan"

5-10-2018 06:06 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 10598| Komen: 58

Nama Nazim Othman memang panas kebelakangan ini. Ada sahaja isu yang dikaitkan dengan dirinya.

Kali ini lagi hebat kena hentam sebab didakwa sengaja mengambil kesempatan terhadap Aprena Manrose.

Dalam video yang dimuat naik Aprena, dia sedang menari ala-ala Hindustan dengan Nazim.


Entah macam mana, boleh pula Nazim tiba-tiba jatuh di belakang Aprena lalu mereka pun bergelak tawa.

Mungkin disebabkan lucu, Aprena berkongsi penggambaran di sebalik tabir itu kepada peminatnya.


Namun lain jadinya bila ramai netizen yang berasa kurang selesa melihat telatah mereka berdua.

Lebih-lebih lagi Aprena adalah isteri orang. Kata mereka, suami Aprena tak marah ke isterinya dipeluk orang lain?



Tidak mahu terus dikutuk, Aprena telah membalasnya kembali dengan menyatakan,

"Video saya post ni sebab nak tunjuk part kelakar. Janganlah negative sangat ya netizen kesayangan."

Maafkanlah mereka berdua, lagi pun bukan sengaja. Tak begitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 58
Komen

Previous : Pukul Bekas Isteri, Awie Diperintah Bayar Ganti Rugi RM80,000

Next       : Fatiya Latiff Persoal Kemenangan, Dakwa Suara Wany Hasrita Macam Katak?

Komen Terbaru

Quote liz001 16-10-2018 06:58 PM
hipokrit btl......gmbr org peluk2 tu elok je tgk lama2, pastu kutuk sebakul.

Lain-lain Komen

Quote buapakperut 5-10-2018 06:14 PM
pempuan tu syok aje huhuhu
Quote edoraixora 5-10-2018 06:23 PM
kalau suami dia marah, xde lah dia jadik pelakon, hoccay...
Quote stania83 5-10-2018 06:28 PM
Suami marah tu Suami yg bipolar atau ada masalah insecurity.
Quote lola 5-10-2018 06:32 PM
Sapa dia nie???
Quote imanjannah 5-10-2018 06:35 PM
menyampah pulak nengok Nazim no sekarang, dulu suka jugak ngan dia..hmm
Quote ezrasophea 5-10-2018 06:37 PM
Nextttt...
Quote September14 5-10-2018 06:38 PM
Ponen biasala peluk2 ppuan bkn bnafsu pun.. mcm sister2 jah
Quote samshik 5-10-2018 06:51 PM
September14 replied at 5-10-2018 06:38 PM
Ponen biasala peluk2 ppuan bkn bnafsu pun.. mcm sister2 jah

Haha.. Stujuk... Alahai.. Die fefeling rani mukherji jugek.. Bukan sarukan.. So x turn on pungg
Quote lazim 5-10-2018 07:03 PM
Laa xtahu plk dia,dh kawen
Quote chicozinn 5-10-2018 07:07 PM
Time dia berbini dulu xde lak peluk2 dari belakang ni.. Manjang ex bini dy je yg pluk knon feeling disayangi somi.. Yg somi lak manjang posing tgok camera.. Choii sgt
Quote annadonna 5-10-2018 07:29 PM
Pasal tu maksiat berleluasa dlm dunia seni. Start dgn peluk peluk gini kalau dah sedap boleh bagi lebih sikit. Ni yg kita nampak. Yg kita tak nampak? Anyways bukanlah semua. Ada juga artis yg avoid benda benda maksiat ni tapi efeknya mereka sendu lah
Quote kiah_mai_pulak 5-10-2018 07:44 PM
Ayah sibuk duk berdakwah smpai ujung dunia, anak depan mata, duk membirah jantan bukan muhrimm. Elokk la tu
Quote masdiana-ana 5-10-2018 07:51 PM
lor iols seorg jer baru tahu aprena nie dah kahwin..
Quote umbut 5-10-2018 08:04 PM
lola replied at 5-10-2018 06:32 PM
Sapa dia nie???

Anak iwan dangdut
Quote perembes 5-10-2018 08:10 PM
dr pgalamn aku.. org lmbut ni rasa diri dia mcm ppuan jg.. kdg diorg main sentuh je ppuan.. diorg xsedar kot haha.. mcm kwn ppuan dgn kwn2 ppuan .. hahaha
Quote zuri154 5-10-2018 08:28 PM
ngape muka aprena ada iras sajat?
Quote blekkep 5-10-2018 08:40 PM
tine nie pun birah ya! lepas kawen mnjadi2 die punye gersang
Quote salmon-suki 5-10-2018 08:43 PM
Die ni sape?apronarose..adik beradik senrosa ke?mcm nama moto aprilia dah pulek..kekeke~
Quote Veneer 5-10-2018 08:50 PM
Lelaki kacak kan, peluk pun tak pee. Malah jadi kebanggaan. Yang tak kacak mcm aku klu peluk confirm kene charge sexual harassment. Double standard betul.

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076253s Gzip On
To Top