Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Oct
04

Zizan Razak Teruja Dilantik Jadi Duta Rasmi honor 8X

4-10-2018 05:16 PM|Kandungan Tajaan | Dilihat: 1580| Komen: 27


Jenama telefon pintar terkemuka, Honor Malaysia mengumumkan pelantikan duta terbaharunya iaitu pelawak terkenal yang juga host tv, Zizan Razak. 

Ia adalah bersempena pelancaran model telefon terbarunya iaitu honor 8x yang bakal diadakan pada 9 Oktober nanti. 


"Saya berasa sangat bangga menjadi duta kepada model honor 8x ini," ujar personaliti tv terkenal ini. 

Honor Malaysia menerusi laman sosial Facebook turut memuat naik video memperkenalkan duta rasmi honor 8x itu. 

"Honor 8x memiliki tagline yang sangat tepat dan selari dengan bidang kerjaya saya iaitu 'Beyond Limits'.

"Ia mengingatkan pengalaman dan perjalanan saya selama ini," kata Zizan lagi. 


Model terbaru honor ini didatangkan dengan skrin yang besar iaitu 6.5 inci.

Selain itu, ia dihasilkan dengan Cip Kirin 710, RAM sebesar 4GB dan storan 128 GB. 

Bagi kamera pula honor 8x menggunakan dwi lensa 20MP+2MP F1.8 di belakang dan lensa 16MP F2.0 di hadapan. Harganya? Bakal diberitahu ketika pelancaran nanti. 



Bagi peminat Zizan, anda boleh menonton secara live pelancaran honor 8x ini menerusi laman Facebook rasmi Honor Malaysia pada 9 Oktober nanti.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh melayari http://hihonor.com/my, atau Facebook di https://www.facebook.com/HonorMY/, atau pun singgah ke kedai rasminya di Shopee di https://shopee.com.my/honormy.officialstore.


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 27
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote giyomi 8-10-2018 06:09 PM
dah duta diaorg pon hauk, jadi haruslah fon ni pon dicop fon pprt kg.com. takder ker org len selain dia ni...buat lar research klu nak amik duta pong, iol yg tercari fon pon tkn tergamak nak beli fon ni hanya kerana duta.

Lain-lain Komen

Quote Orix 4-10-2018 05:41 PM
Dia ni masih laku lagi ke??? I rse helokk lg Sonaone jd duta...
Quote fadz84 4-10-2018 06:14 PM
Phone apa Honor ni? Brand baru ye?
Quote chesfa 4-10-2018 06:18 PM
Brand adik beradik HTC. Sebab zizang yang jadi model, tak jadi ler nak tukar phone
Quote SuriNate 4-10-2018 08:24 PM
Sendu nyer Zizan......
Quote GigaMom 5-10-2018 01:19 AM
Sadisny size 6.5
Quote anony-mous 5-10-2018 06:45 AM
Jenama apa honor ni? Kg.com nya
Quote kucen_miang 5-10-2018 06:53 AM
honor ka honar?
Quote selipar_hijau 5-10-2018 07:12 AM
Honor ke horor?
Quote slyfynx 5-10-2018 07:39 AM
chesfa replied at 4-10-2018 06:18 PM
Brand adik beradik HTC. Sebab zizang yang jadi model, tak jadi ler nak tukar phone

Honor ni subsidiary Huawei

Quote dekmieDandy 5-10-2018 08:58 AM
gelinyer tengok misai
Quote chesfa 5-10-2018 09:27 AM
slyfynx replied at 4-10-2018 11:39 PM
Honor ni subsidiary Huawei

Oh ok. Ingat htc. Yang htc tu brand apa pula adik beradik dia?
Quote mixed 5-10-2018 09:35 AM
cam bangla muka tu
Quote RED 666 5-10-2018 09:46 AM
Edited by RED 666 at 5-10-2018 09:48 AM
chesfa replied at 5-10-2018 09:27 AM
Oh ok. Ingat htc. Yang htc tu brand apa pula adik beradik dia?


Htc xde adik beradik, dia sendiri je asal taiwan. Honor ni anak kepada huawei jadi bukan calang2 brand gak la
Quote chesfa 5-10-2018 09:47 AM
RED 666 replied at 5-10-2018 01:46 AM
Htc xde adik beradik, dia sendiri je asal taiwan. Honor ni anak kepada huawei

Ahahaha. Ok salah dengar orang promote kat kaunter ler ni. Htc pun bagus kan?
Quote RED 666 5-10-2018 09:48 AM
chesfa replied at 5-10-2018 09:47 AM
Ahahaha. Ok salah dengar orang promote kat kaunter ler ni. Htc pun bagus kan?

Bagus juga tapi x popular kat msia
Quote laksmanabentan 5-10-2018 09:49 AM
awat busuk nya pic zizan tu... da macam bangla pun ada...
Quote idakamaruddin 5-10-2018 10:53 AM
korang jgn keji brand ni..sbb brand ni ngn huawei tgh leading.. hrga bkn premium tp kebanyakan nye flagship spec. kalau nak keji zizang xpe.. sbb nampak sgt busuk heols dlm ni
Quote itsmeshikin 5-10-2018 11:00 AM
masih relevankan beliau?
Quote Rantaie 5-10-2018 11:01 AM
hp utk pprt...

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043004s Gzip On
To Top