Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Saya Dan Isteri Tetap Simpati Dengan Rosmah-Fazley Yaakob

4-10-2018 03:42 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 3462| Komen: 52

Berita penahanan Datin Seri Rosmah Mansor merupakan berita paling panas ketika ini akibat aktiviti pengubahan wang haram serta kegagalan mengisytiharkan pendapatan selain beberapa pertuduhan.

Berikutan kes itu, Azrene Ahmad yang merupakan anak kandung Rosmah Mansor dan isteri kepada Fazley Yaakob telah memuat naik satu kenyataan di Instagram Fazley yang menzahirkan rasa simpati mereka ada apa yang berlaku pada Rosmah.


Mereka juga berdoa agar segala urusan Rosmah dipermudahkan. Sama ada Rosmah berada di pihak yang benar atau salah, biarlah mahkamah yang putuskan.

Foto: IG Fazley Yaakob
Syurga dibawah tapak kaki ibu. Begitulah perumpamaan yang sesuai untuk menggambarkan situasi antara hubungan anak-beranak ini.

Moga hubungan anak-beranak ini akan kembali baik suatu hari nanti. Baik buruk sekalipun layanan Rosmah, dia tetap ibu yang perlu dihormati. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 52
Komen

Previous : "Takkanlah Saya Nak Tunjuk Dada" - Bella Dally

Next       : Nazim Othman Dedah Cerita, Pernah Tolak Tawaran Berlakon Filem Paskal Sebelum Ini

Komen Terbaru

Quote red_velvet 25-10-2018 12:54 PM
Edited by red_velvet at 25-10-2018 12:56 PM
September14 replied at 8-10-2018 04:51 PM
Aku klu tgk mamat ni rasa meluat giler.. dgn skema poyo dia tu. Lpstu perasan dia chef thebat. Ntah  ...


Same la..kehulu ke hilir pakai baju chef..ntah pape ....ko bukan sapa2 pun dalam dunia kulinari ni.. Setakat menang program masterchef celebrity kat malaysia je pun..... ..kalau masuk contest masak2 dengan masterchef kids kat obesi  kompom ko paling awal tersingkir.... ..   Masak puff pastry pun soggy... Acah2 pulak jadi ketua chef dalam semanis fondant... Euuww...geli sangat!!!

Lain-lain Komen

Quote AshkieLa 4-10-2018 04:02 PM
dah mengutuk mak kandung/mak mertua sendiri dulu pun tak cukup nak boom kan ko Fazley kan..
ni acah2 nak simpati pulak nak tagih perhatian lagi.. tapi tetaplah sejuk beku..
mohon duduk kutub sana diam2 .. shuhhhh yihhh...
Quote Orix 4-10-2018 04:11 PM
Tetap jugak ko nak komen khuenssssss
Quote dubidubii 4-10-2018 04:12 PM
Diam tak boleh ke?
Dah mengata habis-habisan ada hati nak simpati....
termasuk lah bini kau tu
Quote emera 4-10-2018 04:15 PM
Diamlah kau!!
Quote mizruncing 4-10-2018 04:16 PM
nk jgk menempel theyols ni
Quote chazey 4-10-2018 04:16 PM
Perlu ke naik hulur simpati pon acah2 BILINGUAL hanaaaaaattttt???!!!!
Quote chicozinn 4-10-2018 04:30 PM
meluat lak tgok si laki bini ni..sama la ngan adik dia si mawaraf tu..spesis suka perhatian ke deme ni??bosan!!
Quote kucingitam 4-10-2018 04:31 PM
agakya bila perbicaraan Rosmah nanti, Azrene nak datang ke bagi sokongan?
Quote samshik 4-10-2018 04:44 PM
Kang org tu tubik n santaukan  kome yg byk ckp.. Sesia je muntah darah.   
Quote beldandy 4-10-2018 04:49 PM
chazey replied at 4-10-2018 04:16 PM
Perlu ke naik hulur simpati pon acah2 BILINGUAL hanaaaaaattttt???!!!!

kannn
aku pun baca td macam chehhhhh


Quote matchstick 4-10-2018 04:51 PM
Mohon translate ke bahasa cina dan tamil juga supaya semua bangsa tahu bahawa korang amat bersimpati
Quote lotionmilo 4-10-2018 04:54 PM
Shadap ah dorang ni!!
Quote lasagna 4-10-2018 04:55 PM
baik buruk mak sheols jugekssss...
Quote CupuCupu 4-10-2018 04:59 PM
Blh tahan jgk azreen ni..tu mak ko yg susukan ko ms baby...xsuka sekalipun diam jela sbg tanda hormat..
Quote kiambang 4-10-2018 05:02 PM
Kalau simpati pergilah mengadap .. ini post kat media sosial . semua benda dalam kain perlu cerita ke abg asmara ...
Quote babycc 4-10-2018 05:05 PM
X bising x boleh ke??? Igt org hingin sgt nak amek tau????
Quote Hessa 4-10-2018 05:16 PM
err...masa kali pertama post kat social media org tumpang simpati, tp makin org tunjuk simpati, eh makin galak pulak diorg ni ye..hilang terus dah simpati org kat diorg ni
Quote belilies 4-10-2018 06:33 PM
Attention seeker!
Quote cmf_premierleag 4-10-2018 06:41 PM
bising ah doktor fake nih
hari tu mengutuk...femes la jap walau sendu
pastu now simpati...tetap la ko sendu

Lihat semua komen(52)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055567s Gzip On
To Top