Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Takkanlah Saya Nak Tunjuk Dada" - Bella Dally

4-10-2018 01:03 PM|Oleh: Ain | Dilihat: 3565| Komen: 30

"Apabila melihat komen yang terlalu cepat jatuh hukum, memang sangat melucukan bagi saya. Tapi biarlah mereka berkata apa bukannya saya boleh halang pun hal itu."

Pelakon Bella Dally mencetuskan kontroversi apabila salah satu gambarnya di laman instagram menunjukkan dia seolah-olah mendedahkan bahagian dadanya.



Bella, bagaimanapun enggan mengambil pusing kritikan dan komen negatif netizen yang berasa sangsi dan mempersoalkan pemakaiannya itu. Sebaliknya, dia berasa lucu dengan komen mereka.

"Takkan saya tidak ambil berat dengan apa yang saya pakai. Saya memang memakai baju dalam warna kulit untuk memadankannya dengan gaun kimono yang saya pakai di bahagian luar.

"Saya ok saja dengan semua komen yang diberikan. Tapi saya harus berkata sesuatu juga demi mengelakkan orang bersalah sangka," katanya.


Kredit foto: IG Bella Dally

Mudah betul netizen menjatuhkan hukuman. Apapun, semoga Bella dan semua wanita di luar sana berhati-hati dalam pemakaian. Tutuplah aurat dengan sempurna bagi mengelak salah faham orang ramai. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 30
Komen

Previous : Nabil Ahmad Dah Terfikir Nak Berundur Dari Dunia Seni

Next       : Saya Dan Isteri Tetap Simpati Dengan Rosmah-Fazley Yaakob

Komen Terbaru

Quote serawadurian 9-10-2018 02:31 PM
nampak dada ke? acik x nampak pun..tajam btl mata korang ek...

Lain-lain Komen

Quote buragazz 4-10-2018 01:33 PM
Macam baju si Ayam eh Maya Matahari masa clip intro sebelum perform lagi luas Maya punya...
Quote kiah_mai_pulak 4-10-2018 01:36 PM
Jenis bodoh xleh nk ajar.. x kn lah x perasan sebelum upload kat ig tu??? Dah tahu netizen kaki kecam.. Dasar bodoh lapar perhatian
Quote Rantaie 4-10-2018 01:50 PM
pakai mcm tu mmg mengundang fitnah..hah apasal xpikir dulu sebelum buat? skrg jenuh nak menjawab
Quote AshkieLa 4-10-2018 01:50 PM
Edited by AshkieLa at 4-10-2018 01:57 PM

alah.. tu banyak je muslimah kat luar tu.. pakai blouse jenis button kat belakang tengkuk tu..
pastu belahan dia luas... pakai tudung lilit2 singkat plak belakang...
hujung2 dah macam style baju bareback dah...
bella pun lain kali lilitan tudung tu turunkan lebih sikit ke bawah bila pakai baju jenis mcm ni..
takde laa orang salah paham.. korang retis ni tak telek dulu ke gambar sebelum upload?
sebok tengok lighting onspot je ke..
Quote merrissa 4-10-2018 01:55 PM
lantak kome la....harap lps ni dia dpt smbar dato plak k

tapi hurm sedapnya nmpk steak tuh
Quote myakayina 4-10-2018 01:57 PM
AshkieLa replied at 4-10-2018 01:50 PM
alah.. tu banyak je muslimah kat luar tu.. pakai blouse jenis button kat belakang tengkuk tu..
past ...

pernah gak ternampak ciki2 hijabista pakai mcm ni..klu pakai inner takpelah jgk..ni nampak kulit badan tu..belum lagi dgn suar sentengnya.. bertudung sekadar berfesyen kah?
Quote Rainrein 4-10-2018 02:14 PM
Dah boleh agak tapi still upload jugak. Sendiri mengundang fitnah.
Quote inspektoremos21 4-10-2018 02:20 PM
Kalau inner dalam tu bukan warna ala2 skintone coklat gitu mcm hitam/dark blue ke mungkin tak dikecam sangat la kot.
Quote blekkep 4-10-2018 02:22 PM
bongok sgt pkai inner kaler kulit. kalo x brtudung xper lar. bongok
Quote Andyscenes 4-10-2018 02:29 PM
Lawa pulak dia ni lepas jd janda.
Quote edoraixora 4-10-2018 02:40 PM
inner memang xdak kaler lain ke selain kaler kulit
Quote meisapoya 4-10-2018 02:57 PM
Inner kaler maroon lagi lawa kot kalau pakai dari skin kaler ni
Quote soretos 4-10-2018 03:02 PM
Nazim tayang 6 pack dia pun nak tayang dada . tak payah la Bella awak tu dah cantik buat bese2 jer...mesti ramai yg nak..
Quote afidahoney27 4-10-2018 03:07 PM
Baju, shawl, inner semua nak kaler kulit lah kesahnya..
Bella ni lawa, lg lawa banding zmn belum berhijab
Quote whadda 4-10-2018 03:16 PM
sape suh pakai baju mengundang hencapan.. rasain lo

tak boleh ke pakai inner color hitam ke.. merah ke.. tak pon labuhkan tudung cover bahagian terbuka tu
Quote stania83 4-10-2018 03:22 PM
Jgn memfitnah boleh tak wahai Taliban instagram.
Quote mieymiey 4-10-2018 03:26 PM
Makanya labuhkan la tudung anda menutup dada.
Sekian, dari setajah
Quote wikedsaikel 4-10-2018 07:58 PM
kiah_mai_pulak replied at 4-10-2018 01:36 PM
Jenis bodoh xleh nk ajar.. x kn lah x perasan sebelum upload kat ig tu??? Dah tahu netizen kaki keca ...

Sama macam ex wife eh ex hubby eh ..
Bella, be careful next time ok. I couldn’t unseen what i saw. Mmg nmpk mcm baju tangkap tetek yg terbukak unbuttoned
Quote AvaAdore 4-10-2018 08:52 PM
Pakai tudung mcm pemalas

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059097s Gzip On
To Top